Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wytrzymałe może i tak, ale wyglądają nieciekawie. ;) Mamy skórzaną obrożę z Wozy i uwielbiam ją, jest śliczna, ale mój brudas nosi ją tylko na miastowe spacerki na smyczy, dzięki temu jakoś się jeszcze prezentuje. :cool3:

Posted

Na treningu było super jak zawsze :). Jednak Martin powiedział, że widać, że Jari miał długą przerwę, bo nie wszystkie chwyty były idealne. Chodziło przede wszystkim o chwyty po puszczeniu smyczy całkowicie, pies się trochę peszył bo nie miał za sobą nikogo i tracił głowę... Natomiast gryzienie na smyczy bardzo fajnie. Nerwus z niego też straszny, ale to wiem nie od dziś ;) Na końcu natomiast się nieco uspokoił i ładnie trzymał rękaw, nie miotał nim na boki. W każdym razie więcej treningów by się przydało ;)

Fotek mam dużo, nawet bardzo więc będę wklejać partiami. Mam też filmiki, które muszę jeszcze obrobić... Niestety z nimi nie jest tak prosto jak z fotkami...

Posted

RPG napisał(a):
Dzieki za nasze zdjecia . Czekam z niecierpliwoscia na wiecej :)
Jarek i Jego miny jak zawsze boskie

Na razie tyle :)

Rena, ja ci wszystkie fotki Kota jeszcze prześle na oddzielny album, ale może później, bo wczoraj mieliśmy jeszcze "małą" imprezkę ;) a teraz też muszę już wychodzić... Ale na pewno prześlę razem z linkiem do albumu :)

Posted

Super , dziekuje bardzo . Mojemu koledze zdjecia nie wyszly za bardzo , jednak na placu zrobic dobre zdjecie trzeba umiec i miec wprawe .

Posted

FredziaFredzia napisał(a):
Amber, nie myślałaś o karmie Koebers 23M? Bardzo dużo ludzi od buldożków z problemami żołądkowymi go sobie chwali - a właśnie siedzę na stronie Koebersa i czytam.

ja teraz zaczęłam karmić kobersem i całkiem miłe to to ... i forza10 , ale wybredne tego nie tykają ;)

Posted

czy jak Franek skończy rok.

argument ?
mój jest taki , że Bogusław nie jadł jeszcze nigdy u mnie karmy dla szczeniaków , a Andzia ostatnią porcje la szczeniaków jadła w wieku 6 tygodni ... ;)

Posted

Witaminy, suplementy itd. Przy szczeniaczkowej nie muszę faszerować tabletkami czy proszkami.

nie trzeba :) przy suchych karmach się nie podaje. Szczeniakowe karmy , dla psów szybko rosnących , ciężkich ... są zbyt nafaszerowane ;)
no ale każdy jak lubi ..