Ewa&Duffel Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 Wytrzymałe może i tak, ale wyglądają nieciekawie. ;) Mamy skórzaną obrożę z Wozy i uwielbiam ją, jest śliczna, ale mój brudas nosi ją tylko na miastowe spacerki na smyczy, dzięki temu jakoś się jeszcze prezentuje. :cool3: Quote
roadtonowhere Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 Witamy.. śliczny dobek i jamniczki :) bd wpadać pozdrawiamy :) Quote
Amber Posted March 18, 2012 Author Posted March 18, 2012 Na treningu było super jak zawsze :). Jednak Martin powiedział, że widać, że Jari miał długą przerwę, bo nie wszystkie chwyty były idealne. Chodziło przede wszystkim o chwyty po puszczeniu smyczy całkowicie, pies się trochę peszył bo nie miał za sobą nikogo i tracił głowę... Natomiast gryzienie na smyczy bardzo fajnie. Nerwus z niego też straszny, ale to wiem nie od dziś ;) Na końcu natomiast się nieco uspokoił i ładnie trzymał rękaw, nie miotał nim na boki. W każdym razie więcej treningów by się przydało ;) Fotek mam dużo, nawet bardzo więc będę wklejać partiami. Mam też filmiki, które muszę jeszcze obrobić... Niestety z nimi nie jest tak prosto jak z fotkami... Quote
RPG Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 Dzieki za nasze zdjecia . Czekam z niecierpliwoscia na wiecej :) Jarek i Jego miny jak zawsze boskie Quote
Amber Posted March 18, 2012 Author Posted March 18, 2012 RPG napisał(a):Dzieki za nasze zdjecia . Czekam z niecierpliwoscia na wiecej :) Jarek i Jego miny jak zawsze boskie Na razie tyle :) Rena, ja ci wszystkie fotki Kota jeszcze prześle na oddzielny album, ale może później, bo wczoraj mieliśmy jeszcze "małą" imprezkę ;) a teraz też muszę już wychodzić... Ale na pewno prześlę razem z linkiem do albumu :) Quote
RPG Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 Super , dziekuje bardzo . Mojemu koledze zdjecia nie wyszly za bardzo , jednak na placu zrobic dobre zdjecie trzeba umiec i miec wprawe . Quote
FredziaFredzia Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 Widać, że Jari zmężniał. :) Fajnie te treningi wyglądają. Quote
RPG Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 Jarek na zywo wyglada wlasciwie lepiej . Uwazam ze w tej chwili jest idealny , teraz zacznie masy miesniowej nabierac :) Quote
Tyna21 Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 Super fotki! :) Mam nadzieję, że niedługo też się wybierzemy na trening bo plac chyba w końcu wyschnął :D Quote
RPG Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 U nas sucho na placu . Wiem na pewno , bo mialam okazje sie przejechac za Kotem , zaloze sie ze Amber to uwiecznila :):) Quote
FredziaFredzia Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 Amber, nie myślałaś o karmie Koebers 23M? Bardzo dużo ludzi od buldożków z problemami żołądkowymi go sobie chwali - a właśnie siedzę na stronie Koebersa i czytam. Quote
Vectra Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 FredziaFredzia napisał(a):Amber, nie myślałaś o karmie Koebers 23M? Bardzo dużo ludzi od buldożków z problemami żołądkowymi go sobie chwali - a właśnie siedzę na stronie Koebersa i czytam. ja teraz zaczęłam karmić kobersem i całkiem miłe to to ... i forza10 , ale wybredne tego nie tykają ;) Quote
FredziaFredzia Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 No właśnie ja chcę przejść na Koebersa i zastanawiam się który - Supermix GJ czy 23M. I czy zacząć już teraz, czy jak Franek skończy rok. Quote
Vectra Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 FredziaFredzia napisał(a):czy jak Franek skończy rok. argument ? mój jest taki , że Bogusław nie jadł jeszcze nigdy u mnie karmy dla szczeniaków , a Andzia ostatnią porcje la szczeniaków jadła w wieku 6 tygodni ... ;) Quote
FredziaFredzia Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 Witaminy, suplementy itd. Przy szczeniaczkowej nie muszę faszerować tabletkami czy proszkami. Quote
Vectra Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 FredziaFredzia napisał(a):Witaminy, suplementy itd. Przy szczeniaczkowej nie muszę faszerować tabletkami czy proszkami. nie trzeba :) przy suchych karmach się nie podaje. Szczeniakowe karmy , dla psów szybko rosnących , ciężkich ... są zbyt nafaszerowane ;) no ale każdy jak lubi .. Quote
Recommended Posts