Amber Posted February 19, 2013 Author Posted February 19, 2013 Kerowniczko, tutaj nie ma facetów... Mniej niż 0, absolutna nicość i próżnia :evil_lol: Tylko koleżanki fotoblożanki wokoło :loveu: Quote
Amber Posted February 19, 2013 Author Posted February 19, 2013 Dobra, idę sobie od was bo muszę jechać wydawać pieniądze na mojego najzdrowszego psa na dogo :evil_lol: Quote
asiak_kasia Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 Amber napisał(a):Dobra, idę sobie od was bo muszę jechać wydawać pieniądze na mojego najzdrowszego psa na dogo :evil_lol: Bedziemy tesknić :loveu: Quote
FredziaFredzia Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 Ale jak wrócisz do od razu DAJ ZNAĆ, cnie? Quote
Rinuś Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 Amber napisał(a):Dobra, idę sobie od was bo muszę jechać wydawać pieniądze na mojego najzdrowszego psa na dogo :evil_lol: nie zapomnij wziąć fotela i ferrari do auta :evil_lol: boshe motam się już :stupid: Quote
asiak_kasia Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 FredziaFredzia napisał(a):Ale jak wrócisz do od razu DAJ ZNAĆ, cnie? Koniecznie! i to na dogo, nie żadne tam smski po cichaczu! :diabloti: Quote
Rinuś Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 asiak_kasia napisał(a):Koniecznie! i to na dogo, nie żadne tam smski po cichaczu! :diabloti: hahahaha i tak dobrze, że zameldowała, że JEJ NIE BĘDZIE JAKIŚ CZAS :evil_lol: Quote
asiak_kasia Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 Rinuś napisał(a):hahahaha i tak dobrze, że zameldowała, że JEJ NIE BĘDZIE JAKIŚ CZAS :evil_lol: uczy się na błedach innych :diabloti: cfana bestyja z tej Amberowej :evil_lol: Quote
Amber Posted February 19, 2013 Author Posted February 19, 2013 No już jestem dziubaski :loveu: Melduje się co do sekundy! Nie musiałam wydawać kasy :multi: Rana podobno już się ładnie goi :razz: Pożyjemy zobaczymy :diabloti: Quote
asiak_kasia Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 Amber napisał(a):No już jestem dziubaski :loveu: Melduje się co do sekundy! Nie musiałam wydawać kasy :multi:Rana podobno już się ładnie goi :razz: Pożyjemy zobaczymy :diabloti: Do czasu, aż jej nie rozwali ponownie :diabloti: Felernego masz tego psa:evil_lol: Quote
FredziaFredzia Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 Amber napisał(a):Nie musiałam wydawać kasy :multi: :-o Byłaś u tego weta co zwykle? Niech się goi w końcu... Quote
Vectra Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 beznadziejny ten pies , leczenie bez kasy ... weź to sprzedaj , bo wiocha na całe miasto :shake: Quote
Rinuś Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 to Ty specjalnie wyciągasz ferrafi z garażu, a wet nawet kasy nie wziął?:crazyeye: Quote
Amber Posted February 19, 2013 Author Posted February 19, 2013 Wyciągam Volvo z garażu, żeby przewieźć Ferrari na kanapie. Myśl Rinusiowa! :evil_lol: A i tak w końcu nie wyciągnęłam, bo zrobiła to wcześniej matka, tak więc musiałam odśnieżać Corollkę. Co g dało, bo ma padać cały tydzień :loveu: Już wcześniej pisałam czemu przestali brać ode mnie kasę :eviltong: Dziś jeszcze chcieli założyć opatrunek, ale powiedziałam, że nie - pryskajcie srebrem, na to skarpetę i do widzenia :evil_lol: Quote
Justa Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 Amber napisał(a): Rana podobno już się ładnie goi :razz: Pożyjemy zobaczymy :diabloti: Według tego doktora co był zachwycony czy mniej? :diabloti: Quote
Amber Posted February 19, 2013 Author Posted February 19, 2013 Według tego co chciał mu to ciąć chirurgicznie :p Jakby się zaczęło babrać znowu to jestem twoim gościem Justa :razz: Quote
Justa Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 Amber napisał(a):Według tego co chciał mu to ciąć chirurgicznie :p Jakby się zaczęło babrać znowu to jestem twoim gościem Justa :razz: Oby jednak nie, wolałabym Was poznać w nieco przyjemniejszych okolicznościach :razz: Quote
Amber Posted February 19, 2013 Author Posted February 19, 2013 Oj, obawiam się jednak, że najbardziej prawdopodobne są jednak TE okoliczności :evil_lol: Quote
Rinuś Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 każ mu srać na balkon, nie wychodź z nim nigdzie to mu się nie rozbabra :diabloti: Quote
Justa Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 Amber napisał(a):Oj, obawiam się jednak, że najbardziej prawdopodobne są jednak TE okoliczności :evil_lol: Tak sobie myślę, że najbardziej ekonomiczne byłoby gdybyś została lekarzem weterynarii :p Quote
Amber Posted February 19, 2013 Author Posted February 19, 2013 Rinuś napisał(a):każ mu srać na balkon, nie wychodź z nim nigdzie to mu się nie rozbabra :diabloti: To by było najlepsze rozwiązanie ;) Ten pies ma samobójcze skłonności... Justa napisał(a):Tak sobie myślę, że najbardziej ekonomiczne byłoby gdybyś została lekarzem weterynarii :p Też bym chciała, ale z moimi zdolnościami do chemii i fizyki mogłoby się to źle skończyć dla Jariego i np. zamiast leczyć łapę wyhodowałabym mu na grzbiecie trzecie oko :evil_lol: Quote
Okamia Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 Amber napisał(a): Też bym chciała, ale z moimi zdolnościami do chemii i fizyki mogłoby się to źle skończyć dla Jariego i np. zamiast leczyć łapę wyhodowałabym mu na grzbiecie trzecie oko :evil_lol: Mogłabyś hodować organami do przeszczepu :diabloti: Quote
Amber Posted February 20, 2013 Author Posted February 20, 2013 Nie, wtedy zamiast tych organów wyhodowałabym jakiegoś śmiertelnego wirusa :evil_lol: Quote
Okamia Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 Amber napisał(a):Nie, wtedy zamiast tych organów wyhodowałabym jakiegoś śmiertelnego wirusa :evil_lol: Na tym też można zarobić :diabloti: Quote
Recommended Posts