Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kerowniczko, tutaj nie ma facetów... Mniej niż 0, absolutna nicość i próżnia :evil_lol:

Tylko koleżanki fotoblożanki wokoło :loveu:

Posted

Amber napisał(a):
Dobra, idę sobie od was bo muszę jechać wydawać pieniądze na mojego najzdrowszego psa na dogo :evil_lol:

nie zapomnij wziąć fotela i ferrari do auta :evil_lol: boshe motam się już :stupid:

Posted

asiak_kasia napisał(a):
Koniecznie! i to na dogo, nie żadne tam smski po cichaczu! :diabloti:

hahahaha i tak dobrze, że zameldowała, że JEJ NIE BĘDZIE JAKIŚ CZAS :evil_lol:

Posted

No już jestem dziubaski :loveu: Melduje się co do sekundy!

Nie musiałam wydawać kasy :multi: Rana podobno już się ładnie goi :razz: Pożyjemy zobaczymy :diabloti:

Posted

Amber napisał(a):
No już jestem dziubaski :loveu: Melduje się co do sekundy!

Nie musiałam wydawać kasy :multi:Rana podobno już się ładnie goi :razz: Pożyjemy zobaczymy :diabloti:

Do czasu, aż jej nie rozwali ponownie :diabloti: Felernego masz tego psa:evil_lol:

Posted

Wyciągam Volvo z garażu, żeby przewieźć Ferrari na kanapie. Myśl Rinusiowa! :evil_lol: A i tak w końcu nie wyciągnęłam, bo zrobiła to wcześniej matka, tak więc musiałam odśnieżać Corollkę. Co g dało, bo ma padać cały tydzień :loveu:

Już wcześniej pisałam czemu przestali brać ode mnie kasę :eviltong: Dziś jeszcze chcieli założyć opatrunek, ale powiedziałam, że nie - pryskajcie srebrem, na to skarpetę i do widzenia :evil_lol:

Posted

Amber napisał(a):
Według tego co chciał mu to ciąć chirurgicznie :p Jakby się zaczęło babrać znowu to jestem twoim gościem Justa :razz:

Oby jednak nie, wolałabym Was poznać w nieco przyjemniejszych okolicznościach :razz:

Posted

Amber napisał(a):
Oj, obawiam się jednak, że najbardziej prawdopodobne są jednak TE okoliczności :evil_lol:

Tak sobie myślę, że najbardziej ekonomiczne byłoby gdybyś została lekarzem weterynarii :p

Posted

Rinuś napisał(a):
każ mu srać na balkon, nie wychodź z nim nigdzie to mu się nie rozbabra :diabloti:

To by było najlepsze rozwiązanie ;) Ten pies ma samobójcze skłonności...

Justa napisał(a):
Tak sobie myślę, że najbardziej ekonomiczne byłoby gdybyś została lekarzem weterynarii :p

Też bym chciała, ale z moimi zdolnościami do chemii i fizyki mogłoby się to źle skończyć dla Jariego i np. zamiast leczyć łapę wyhodowałabym mu na grzbiecie trzecie oko :evil_lol:

Posted

Amber napisał(a):

Też bym chciała, ale z moimi zdolnościami do chemii i fizyki mogłoby się to źle skończyć dla Jariego i np. zamiast leczyć łapę wyhodowałabym mu na grzbiecie trzecie oko :evil_lol:

Mogłabyś hodować organami do przeszczepu :diabloti: