Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Allegro Lessi

http://allegro.pl/show_item.php?item=1573054739

Jak chcecie moge zrobic o podobnej tresci innym...westkowatym , terierowatym.
Nie mam tylko pewności ze to mix kaukaza, chociaz na forum kaukazów powiedzieli ze wygląda jak mix kaukaza lub mix moskiewski stróżujący....no cóż ja tez mam nieszczekającego jamnika... Lessi jest moskiewski pies niestróżujący .

Poinformowałam panią Renię ze szykuję sunię do adopcji i poprosiłam aby nie wydawała nikomu. Zgodziła sie.

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oglądałam fotki, nic mi tam się nie rzuciło w oczy, ale wiem, że nie wszystkie psiaki są na fotkach, dlatego pytam. Na paru coś tam widziałam ze stojącymi uszami, ale mi się nie chcą powiększyć :(

Posted

Murka napisał(a):
Czy ktoś może wie czy w Rachowie są jakieś ONki? Mam dobry sprawdzony dom dla psa samca do ok. 3 lat.

Onkow nie ma w Rachowie.

Posted

no właśnie aż mnie to zdziwiło że same kundelki, psy z tych terenów są odławiane przez Nowodwór a tam natomiast dosyc sporo "rasowych" często jest. Nie ma to oczywiście dla mnie żadnego znaczenia, no ale psom w typie rasy szybciej znajdują się domy, no i pewnie większe zainteresowanie innych fundacji by było.

Posted

plastelina napisał(a):
no właśnie aż mnie to zdziwiło że same kundelki, psy z tych terenów są odławiane przez Nowodwór a tam natomiast dosyc sporo "rasowych" często jest. Nie ma to oczywiście dla mnie żadnego znaczenia, no ale psom w typie rasy szybciej znajdują się domy, no i pewnie większe zainteresowanie innych fundacji by było.

Niestety będzie nam sporo trudniej:(

Posted

Ale jest także sporo niewielkich kudłaczy a ludzie lubią takie pieski. Te bardziej do człowieka wydaje mi się dosyć szybko powinny znaleźć domki.

A dopasowanie do rasy czasem pomaga a czasem nie, zależy jaka to rasa :)

Posted

Chciałabym życzyć wam Wesołych Świąt.
Wymyśliłam krótki wierszyk dla naszych małych przyjaciół.

żeby wasz świat się zmienił,
żeby człowiek was docenił,
by zabawa dopisała,
micha w rogu pełna stała.

Posted

Merys napisał(a):
Chciałabym życzyć wam Wesołych Świąt.
Wymyśliłam krótki wierszyk dla naszych małych przyjaciół.

żeby wasz świat się zmienił,
żeby człowiek was docenił,
by zabawa dopisała,
micha w rogu pełna stała.

Również życzę Wszystkim tego co najlepsze:)

Posted

Wczoraj ok. 16.00 w rejonach Kopca PW (ul. Czerniakowska/Bartycka/Pod Kopcem) uciekła Yoko:-(:-(:-(
Wystraszyła się przechodzącego obok mężczyznym, pobiegła w stronę kopca,trop urywa się w okolicach Czerniakowskiej. Madallena od wczoraj przeczesuje i oplakatowuje okolicę, ale póki co bezskutecznie.
Powiadomcie kogo możecie z Warszawy!!!!

Posted

Andzike napisał(a):
Wczoraj ok. 16.00 w rejonach Kopca PW (ul. Czerniakowska/Bartycka/Pod Kopcem) uciekła Yoko:-(:-(:-(
Wystraszyła się przechodzącego obok mężczyznym, pobiegła w stronę kopca,trop urywa się w okolicach Czerniakowskiej. Madallena od wczoraj przeczesuje i oplakatowuje okolicę, ale póki co bezskutecznie.

No ale jak to, wyrwała się, czy po prostu nie była na smyczy - choć w to drugie wątpie, bo Magda raczej nie popełniłaby takiego durnego błędu... Warto to też napisać - czy była na szelkach, na obroży, czy jest ze smyczą?

Posted

Andzike napisał(a):

O matko kochana:shake:
Wydrukujcie jej zdjecia, moze tak szybciej uda sie ja znalezc. Dzwonilyscie do pobliskiego schroniska?

Posted

Andzike napisał(a):

O nie... powiadomcie media.

Posted

Merys napisał(a):
O matko kochana:shake:
Wydrukujcie jej zdjecia, moze tak szybciej uda sie ja znalezc. Dzwonilyscie do pobliskiego schroniska?

Jeszcze raz napiszę, bo może niezbyt zrozumiale było...
Madallena od wczoraj przeczesuje i oplakatowuje (w domyśle ze zdjęciem) okolicę, ale póki co bezskutecznie.

Na Paluchu jej nie ma :(