matrioszka2 Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 Ja nie jestem pewna, ale coś mi się zdaje, że Pani Renata nie ma komputera. Quote
bico Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 Ja uważam, że lepiej p.Renaty do dogo jako forum nie mieszać, bo jak się nie raz przekona jakie tu mogą być przepychanki i awantury, to pomyśli, że jesteśmy "nieźle nawiedzeni", zniechęci się i może już żadnego psa nikomu więcej nie wyda. Quote
Mośka Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 Czy ktoś w najbliższym czasie może przywieźć z Rachowa 2 sunie pod Warszawę? Quote
2411magdalenka Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 podnoszę pytanie... może warto zapytać na transportowym? czy te psiaki są duże? pozytywnie nastawione czy strachulce? zaraz napiszę do 1 osoby, która ma wracać z gór chyba pod Warszawę, ale nie jestem pewna jaką trasą.. sprawdzimy :) Quote
MaDi Posted May 2, 2011 Author Posted May 2, 2011 [quote name='Mośka']Czy ktoś w najbliższym czasie może przywieźć z Rachowa 2 sunie pod Warszawę? Czy z Tobą wczoraj może rozmawiałam?:cool3: Wydrukuję kilka zdjęć i zawiozę P. Renacie. Dzisiaj do Azylu pod Psim Aniołem trafiły 3 sunie z Rachowa: Lisa Pixi Żabka Quote
MaDi Posted May 2, 2011 Author Posted May 2, 2011 Z nowości chłopak szczeniak biało brązowy jest w boksie po Mimi i juz nie chowa się do budy;) Bardzo zależy mi aby znaleźć jak najszybciej DT lub DS dla: Uszatka Tej chudziny, która bardzo się poprawiła;) Jej brata z przepukliną? Dla starszej grubaski....mam przeczucie,że to będą jej ostatnie dni. Fali która jest bardzo przyjazna i trzeba ja uwolnić z łańcucha. Siostry Lisy która pojechała do Anioła Quote
taubi Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 [quote name='MaDi']Czy z Tobą wczoraj może rozmawiałam?:cool3: Wydrukuję kilka zdjęć i zawiozę P. Renacie. Dzisiaj do Azylu pod Psim Aniołem trafiły 3 sunie z Rachowa: Lisa Pixi Żabka Suczki są już w Klinice weterynaryjnej. Dziękujemy wam za pomoc w transporcie :) Quote
MaDi Posted May 2, 2011 Author Posted May 2, 2011 Jak również: Karusia do adopcji na już;) Dera 9lat, wygląda na zdecydowanie młodszą. Nerysia 7 lat. .Balbina:loveu: 8 lat. Chuligan Quote
sacred PIRANHA Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 co do fot ja myslalam o wywołaniu ich (wydrukowaniu) i daniu p.Renacie w formie albumu, nie zrozmuałysmy sie hihi:-) co do psiaków,to Karusia jest strasznie podobna do Majki, sunieczki wyadoptowanej przeze mnie do Wrocławia...pamietam, że telefonów o nia było mnóstwo, bardzo się podobał taki typ psiaka;-) trzeba by ją wyciągnąc gdzies... hmmmm Quote
bico Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 [quote name='MaDi'] Bardzo zależy mi aby znaleźć jak najszybciej DT lub DS dla: Uszatka Dla starszej grubaski....mam przeczucie,że to będą jej ostatnie dni.[/QUOTE] Uszatkowi na prawdę trzeba koniecznie pomóc, zdiagnozować te jego oczy, poza tym wygląda na przyjaznego psiaka... A czemu uważasz, że to mogą być ostatnie dni Grubaski?:-( Ile ona ma lat? Coś jej dolega? Na foto wygląda w miarę dobrze.... Quote
bico Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 [quote name='taubi']Suczki są już w Klinice weterynaryjnej. Dziękujemy wam za pomoc w transporcie :)[/QUOTE] Kto jest obecnie prawnym opiekunem tych psów? LSOZ czy Psi Anioł? Musi być jasność w sprawie faktur za leczenie i utrzymywanie tych psów. Quote
MaDi Posted May 2, 2011 Author Posted May 2, 2011 [quote name='bico']Uszatkowi na prawdę trzeba koniecznie pomóc, zdiagnozować te jego oczy, poza tym wygląda na przyjaznego psiaka... A czemu uważasz, że to mogą być ostatnie dni Grubaski?:-( Ile ona ma lat? Coś jej dolega? Na foto wygląda w miarę dobrze....[/QUOTE] Wg mnie jest smutna i mało ruchliwa:( Oczy można zbadać tylko co dalej ma wrócić? Bez sensu:-( Quote
MaDi Posted May 2, 2011 Author Posted May 2, 2011 [quote name='bico']Kto jest obecnie prawnym opiekunem tych psów? LSOZ czy Psi Anioł? Musi być jasność w sprawie faktur za leczenie i utrzymywanie tych psów.[/QUOTE] Anioł oczywiście:) Quote
MaDi Posted May 2, 2011 Author Posted May 2, 2011 Po wczorajszych wyprawach z Teresz pomyślałyśmy,że jeśli kilka psiaków np. 4 będą miały DS czy DT to transport się załatwi;) Quote
MaDi Posted May 2, 2011 Author Posted May 2, 2011 Czekoladowy chłopak jest już całkiem inny:) [video=youtube;W_OBwWf37ho]http://www.youtube.com/watch?v=W_OBwWf37ho[/video] Quote
Merys Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 Cholera, rosnie jak na drozdzach :D Ale dobrze, ze juz jest bardziej pewny siebie i wychodzi z tej budy. Nie dalo mu sie zrobic nawet zdjecia, taki smutny byl. Jest tylko jedno zdjecie kawalka pyszczka. Chcialam mu ogloszenie zalozyc, ale za slabo go widac :/ https://picasaweb.google.com/113957845519210426609/Rachow1504?authkey=Gv1sRgCPfrjOGigfGVVw#5595826127997125474 Quote
Merys Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 O i jest zdjecie super :D Zabka widac, ze jest szczesliwa, gorzej z Lisa i Pixie, biedne przerazone nie wiedzialy dokad je zabieracie. Jak teraz one sie czuja? Quote
MaDi Posted May 3, 2011 Author Posted May 3, 2011 [quote name='Merys']O i jest zdjecie super :D Zabka widac, ze jest szczesliwa, gorzej z Lisa i Pixie, biedne przerazone nie wiedzialy dokad je zabieracie. Jak teraz one sie czuja?[/QUOTE] Podobno całkiem dobrze zniosły wyprawę. Mam wspaniałą wiadomość chcecie znać szczegóły?:cool3: Quote
Merys Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 [quote name='MaDi']Podobno całkiem dobrze zniosły wyprawę. Mam wspaniałą wiadomość chcecie znać szczegóły?:cool3:[/QUOTE] Dawaj :D a nie sie droczysz :P Quote
MaDi Posted May 3, 2011 Author Posted May 3, 2011 [quote name='Merys']Dawaj :D a nie sie droczysz :P Uszatek i Nerysia opuszczą przytulisko a wszystko dzięki: http://www.fundacja.jakpieszkotem.org/index.php?option=com_content&view=article&id=2&Itemid=10 Kto zawiezie do Wawy? Quote
Merys Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 [quote name='MaDi']Uszatek i Nerysia opuszczą przytulisko a wszystko dzięki: http://www.fundacja.jakpieszkotem.org/index.php?option=com_content&view=article&id=2&Itemid=10 Kto zawiezie do Wawy? Super:multi::multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts