Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Na samym końcu przytuliska dochodzi się do małej drewnianej furtki (między boksami).Za tym płotkiem - furtką jest jeszcze kawał pola ,na którym stoją budy z psami. Poróbcie foty właśnie w tej niewidzialnej strefie.

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

MaDi napisał(a):
Lisa średniej wielkości około 6 lat, bardzo wesoła niestety chora...

Wiadomo co Jej dolega? Jest leczona? Jaki stosunek do innych psów/ ludzi? Czy w ogóle tamtejsze psiaki są odrobaczane?

Posted

plina napisał(a):
Wiadomo co Jej dolega? Jest leczona? Jaki stosunek do innych psów/ ludzi? Czy w ogóle tamtejsze psiaki są odrobaczane?

Żaden pies nie jest odrobaczony ani zaszczepiony, tych psy nie widział też wet, więc nie są leczone niestety :(

Posted

as_ko napisał(a):
Żaden pies nie jest odrobaczony ani zaszczepiony, tych psy nie widział też wet, więc nie są leczone niestety :(

No nie!! Muszę przeczytac cały wątek, bo aż mi się nie chce wierzyć!! Ta sunia wygląda masakrycznie, na cito powinien Ją obejrzeć wet... A czy jest możliwość przetrzymania gdzieś psiaka poza przytuliskiem, tylko na czas odrobaczenia, sprawdzenia pasożytów??

Posted

plina napisał(a):
No nie!! Muszę przeczytac cały wątek, bo aż mi się nie chce wierzyć!! Ta sunia wygląda masakrycznie, na cito powinien Ją obejrzeć wet... A czy jest możliwość przetrzymania gdzieś psiaka poza przytuliskiem, tylko na czas odrobaczenia, sprawdzenia pasożytów??

Niestety nie ma gdzie jej ulokować. Zbierane są pieniądze na lekarstwa dla wszystkich potrzebujących zwierzaków w Rachowie.

Posted

plina napisał(a):

To nie jest takie łatwe niestety...przeczytaj wątek. Niestety nie mamy gdzie w Lublinie trzymać tych psiaków, każdy wyciągany piesek musi mieć zapewniony DT.

Posted

plina napisał(a):

Sunię o którą pytasz osobiście zakropiłam advocatem.

Posted

matrioszka2 napisał(a):
Na samym końcu przytuliska dochodzi się do małej drewnianej furtki (między boksami).Za tym płotkiem - furtką jest jeszcze kawał pola ,na którym stoją budy z psami. Poróbcie foty właśnie w tej niewidzialnej strefie.

Sławek robił zdjęcia tych psów są chyba na pierwszej stronie jako emeryci.
Na tyłach z boku jest stary niby podhalan on chyba nie ma zdjęć.

Posted

kora78 napisał(a):
nawet takie beda dla nas, na serducha :)

chyba zadnego z kudlaczkow rachowskich nie ma na watku kudlaczy. chyba tylko dziewczyny zavierajace, chyba borowka? wrzucila tam te swoje. a reszty chyba nie ma. nie wiem, ktore tam wrzucic... bo nie wiem, ktore wreszcie pojechaly.. a teraz 15stron w tyl szukac... MaDi pozbeirasz ta do kupy na 1 stronie?

Większość materiałów jest na pierwszej stronie jeśli coś przegapiłam to mi podeślijcie i wtedy uzupełnię.

Posted

MaDi napisał(a):

Na tyłach z boku jest stary niby podhalan on chyba nie ma zdjęć.

Na dogo podhalanami "zajmują się" Szarotka i mc_mother, Fundacja Bono. Chyba warto zrobić kilka fotek temu psu i może właśnie tym dogomaniaczkom je pokazać, a nuż i dla niego jakaś szansa może się trafi....:roll:

Posted

Merys napisał(a):
A kto ja wezmie do DT, bedzie na dworze czy w domu? Napisz prosze cos wiecej.

Pod opiekę weźmie ją psi anioł (fundacja). Tyle wiem.

Posted

Paulina_mickey napisał(a):
Wow szybko Ci zeszło z tymi filmikami, ja jeszcze ze zdjęciami walcze- mam ich ze 400 chyba

hoho niezle, ja polowe wywalilam, bo rozmazane byly ;/

Posted

[quote name='Paulina_mickey']Noo w końcu mi się udało wgrać je. Nie są zmniejszone do wymagań dogomanii. Powiedzcie prosze czy działa link

https://picasaweb.google.com/113957845519210426609/Rachow1504?authkey=Gv1sRgCPfrjOGigfGVVw#

dziala, dziala :) ile fotek!!!!

ale malo Pixie :( a wiecie cos o niej? jaki wiek, ile w przytulisku?

i mlody czekoladowy z bialym na pysku iniebieskimi oczami, nie chcial wyjsc z budy w ogole? :( biedny