kora78 Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 ale szok. nie bylo mnie kilka dni i widze, ze Pixie w dt? super!!!!!!!!!!!!!!! a ja nie zdazyla,m jej watku zalozyc, bo na nic poza tym- nie mialam mozliwosci. bylo troche amieszanie z psami ode mnie ze schronu i nie moglam sie wziasc za kolejne, czyli pixie. ale teraz prosze, zeby ktos z psiego aniola zrobil jej watek, to oczywiscie beda tam pierwszą agitującą :) a czekoladowy chlopak jest cudenko piekne. ogloszenia mu porobie, ale to jak bde troche wolneijsza czasowo. musze najpierw sie po tej nieobecnosci ogarnac. w jakim on byl wieku? Quote
MaDi Posted May 3, 2011 Author Posted May 3, 2011 Czekoladowy chłopak ma około 8 miesięcy. Nerysia i Uszatek muszą się dogadać w jednym boksie, trzeba to sprawdzić przed wyjazdem:( Fundacja może zabrać nawet 3 zgodne psiaki. Quote
teresz10 Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 To niech weźmie którys boks 3- suki zżyte ten np. 2białe i 1 kolorowa. One takie chodliwe - po sterylce poszłyby jak burza , a następny boks z 4 suniami juz czeka...uwazam ze to dobry pomysł suki adoptowac w pewne rece... A gdzie jechać ? w tym tygodniu mam jeszcze czas...a co z tym transportem rachowskiej suczki na sląsk? ja mam sznupka sredniego do wysłania do Malawaszki gdy bedzie okazja...pod Katowice... Quote
MaDi Posted May 3, 2011 Author Posted May 3, 2011 [quote name='teresz10']To niech weźmie którys boks 3- suki zżyte ten np. 2białe i 1 kolorowa. One takie chodliwe - po sterylce poszłyby jak burza , a następny boks z 4 suniami juz czeka...uwazam ze to dobry pomysł suki adoptowac w pewne rece... A gdzie jechać ? w tym tygodniu mam jeszcze czas...a co z tym transportem rachowskiej suczki na sląsk? ja mam sznupka sredniego do wysłania do Malawaszki gdy bedzie okazja...pod Katowice...[/QUOTE] Mój człowiek wiezie Perełkę, ale ma miejsce tylko na nią bo jadą na wesele:( Fundacja chce zabrać bidy w tym uszatka na 100% aby zdiagnozować oczy. Quote
malagos Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Biedne te oczyska Lisy, ciekawe co stwierdzą w klinice? Quote
MaDi Posted May 3, 2011 Author Posted May 3, 2011 [quote name='malagos']Biedne te oczyska Lisy, ciekawe co stwierdzą w klinice?[/QUOTE] Też czekam na wieści, po podaniu preparatu advocate i tak się poprawiły. Quote
teresz10 Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Mój syn posłyszał moją rozmowę telefoniczną, w której tłumaczyłam koleżance z dogo o wyprawie do piaseczna. Brzmiało to cos koło tego: "Te dwie długie wzięła kometa, jedną wzięła owieczka a reszta do psiego anioła".... mój syn skomentował: "Mamo nie wiem co ciągniesz, ale niezle dało ci w dekiel " Quote
muzzy Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 [quote name='teresz10']Mój syn posłyszał moją rozmowę telefoniczną, w której tłumaczyłam koleżance z dogo o wyprawie do piaseczna. Brzmiało to cos koło tego: "Te dwie długie wzięła kometa, jedną wzięła owieczka a reszta do psiego anioła".... mój syn skomentował: "Mamo nie wiem co ciągniesz, ale niezle dało ci w dekiel " :lol::lol!::biggrina::-D:megagrin::shiny::mdrmed: i wszystkie pozostałe ikonki wyrażające megauhahanie :) Quote
MaDi Posted May 3, 2011 Author Posted May 3, 2011 Mam wieści od Madalleny Lisa, Pixi i Żabka mają się dobrze. Lisa i Pixi po opuszczeniu kliniki pojadą do jednego DT. Badania wykazały u Żabki stare złamanie. Zeskrobina nie wykazała na razie nic niepokojącego u Lisy. Wszystkie wyniki krwi w normie, to tyle suchych informacji:eviltong: Quote
matrioszka2 Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Zapraszam na bazarek z przeznaczeniem na utrzymanie Czarusi w hoteliku : http://www.dogomania.pl/threads/207178-Wiosenne-porz%C4%85dki-dla-Czarusi-z-Rachowa.Do-14-maja-g.20.00?p=16813006#post16813006 Quote
ciapuś Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Bardzo sie ciesze że Zabka już w dt. Bardzo mi zapadła w serce ta sunia. Quote
IVV Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 [quote name='teresz10']Mój syn posłyszał moją rozmowę telefoniczną, w której tłumaczyłam koleżance z dogo o wyprawie do piaseczna. Brzmiało to cos koło tego: "Te dwie długie wzięła kometa, jedną wzięła owieczka a reszta do psiego anioła".... mój syn skomentował: "Mamo nie wiem co ciągniesz, ale niezle dało ci w dekiel " dobre Quote
Merys Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 [quote name='MaDi']Mam wieści od Madalleny Lisa, Pixi i Żabka mają się dobrze. Lisa i Pixi po opuszczeniu kliniki pojadą do jednego DT. Badania wykazały u Żabki stare złamanie. Zeskrobina nie wykazała na razie nic niepokojącego u Lisy. Wszystkie wyniki krwi w normie, to tyle suchych informacji:eviltong:[/QUOTE] O to dobrze, ze wszystko u nich ok :). Beda robily cos z tym zlamaniem Zabki? Quote
bico Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 [quote name='MaDi']Uszatek i Nerysia opuszczą przytulisko a wszystko dzięki: http://www.fundacja.jakpieszkotem.org/index.php?option=com_content&view=article&id=2&Itemid=10 Kto zawiezie do Wawy? Super, że Uszatek i ta sunia zostały zauważone:multi: Quote
Mośka Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Madi - czy wiadomo już czy Uszatek, Fala i Nerysia mogą byćw 1 boksie? Miejsce już na nie czeka. Czy nic się nie kroi z transportem z Rachowa pod Warszawę? Quote
Selenga Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Wznowiłam allegro http://allegro.pl/show_item.php?item=1596713071 sorry, że wcześniej nie napisałam, ale klawiatura mi zastrajkowała i dopiero dzisiaj mogę coś pisać chciałam się dzisiaj rozliczyć z tych pieniędzy, które wpłynęły do mnie, ale dostałam z allegro komunikat, że maja opóźnienia w płatnościach i dopiero dzisiaj zaczynają realizację przelewów, więc proponowałabym jeszcze chwile poczekać żeby rozliczyć wszystkie wpłaty za jednym razem Quote
Merys Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 [quote name='Selenga']Wznowiłam allegro http://allegro.pl/show_item.php?item=1596713071 sorry, że wcześniej nie napisałam, ale klawiatura mi zastrajkowała i dopiero dzisiaj mogę coś pisać chciałam się dzisiaj rozliczyć z tych pieniędzy, które wpłynęły do mnie, ale dostałam z allegro komunikat, że maja opóźnienia w płatnościach i dopiero dzisiaj zaczynają realizację przelewów, więc proponowałabym jeszcze chwile poczekać żeby rozliczyć wszystkie wpłaty za jednym razem Dziekuje :Rose: Quote
MaDi Posted May 4, 2011 Author Posted May 4, 2011 [quote name='Selenga']Wznowiłam allegro http://allegro.pl/show_item.php?item=1596713071 sorry, że wcześniej nie napisałam, ale klawiatura mi zastrajkowała i dopiero dzisiaj mogę coś pisać chciałam się dzisiaj rozliczyć z tych pieniędzy, które wpłynęły do mnie, ale dostałam z allegro komunikat, że maja opóźnienia w płatnościach i dopiero dzisiaj zaczynają realizację przelewów, więc proponowałabym jeszcze chwile poczekać żeby rozliczyć wszystkie wpłaty za jednym razem Nic nie szkodzi;) Może uda Ci się jeszcze zdziałać coś dla Perełki? Quote
MaDi Posted May 4, 2011 Author Posted May 4, 2011 [quote name='Mośka']Madi - czy wiadomo już czy Uszatek, Fala i Nerysia mogą byćw 1 boksie? Miejsce już na nie czeka. Czy nic się nie kroi z transportem z Rachowa pod Warszawę?[/QUOTE] Niestety jeszcze nic nie wiem, to nie takie proste w tamtejszych warunkach:( Quote
MaDi Posted May 4, 2011 Author Posted May 4, 2011 [quote name='Merys']O to dobrze, ze wszystko u nich ok :). Beda robily cos z tym zlamaniem Zabki?[/QUOTE] Prawdopodobnie jest już za późno jednak czeka ja jeszcze jedna konsultacja. Quote
Mośka Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 [quote name='MaDi']Niestety jeszcze nic nie wiem, to nie takie proste w tamtejszych warunkach:([/QUOTE] Ale jakoś dacie radę ? bezradnie czekamy, a psiaków szkoda... Quote
Selenga Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 [quote name='MaDi']Nic nie szkodzi;) Może uda Ci się jeszcze zdziałać coś dla Perełki?[/QUOTE] Tak. Pamiętam o Perełce i postaram się jak najszybciej nadrobić zaległości Quote
MaDi Posted May 4, 2011 Author Posted May 4, 2011 [quote name='Mośka']Ale jakoś dacie radę ? bezradnie czekamy, a psiaków szkoda...[/QUOTE] Mam nadzieję. Quote
teresz10 Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Dziewczyny - jak transport małych to ja dam rade pojechac "za benzynę" 7litrów/100km - trzeba mi tylko kontenerki- ale gdyby kontenerki były z Lublina to pojedzie sie wprost z Rachowa do W-wy. Może jeszce jakiegos bidulca z Nowodworu wypchniemy. Quote
MaDi Posted May 5, 2011 Author Posted May 5, 2011 [quote name='teresz10']Dziewczyny - jak transport małych to ja dam rade pojechac "za benzynę" 7litrów/100km - trzeba mi tylko kontenerki- ale gdyby kontenerki były z Lublina to pojedzie sie wprost z Rachowa do W-wy. Może jeszce jakiegos bidulca z Nowodworu wypchniemy.[/QUOTE] Chyba się dogadamy i tym razem się mnie nie pozbędziesz:diabloti: Quote
Recommended Posts