Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='danusiadanusia']Bakusiowa! a ja za Tobą dalej latam (i w kosmos i po wątkach ):evil_lol:[/QUOTE]
Bardzo mi miło. To poleć do pieska z mojego podpisu, który jest moim ziomalem. ale jest w domu tymczasowym pod Warszawą:cool3:

Posted

anna35-1974 napisał(a):
juz pytałam,ale chyba nikt nie zauwazył mojego posta,że jeśli malec jest w Pruszkowie to może bym mogła go odwiedzić ze swoim psiakiem?

Może wyślij pw do kinga_kinga7, Ona ma kontakt z DT, a myślę, że to pewnie do Nich będzie należała ostateczna decyzja...
Fajnie byłoby gdyby Morganek miał stałych i odwiedzających Go w realu przyjaciół...:):):)...

Posted

anna35-1974 napisał(a):
juz pytałam,ale chyba nikt nie zauwazył mojego posta,że jeśli malec jest w Pruszkowie to może bym mogła go odwiedzić ze swoim psiakiem?

będę miała to na uwadze przy rozmowie..:)

Posted

No a ja,jako ta skrupulatna księgowa Morgutana:)-z satysfakcją odnotowuję kolejne wpłaty na szczylka....
Mam na koncie kolejne 150 zł -od Kinga_kinga7 oraz-20 zł -od Maja602...Serdecznie dziękuję w imieniu psiucha!:)

Dzisiaj zrobiłam też przelew do dt-400 zł -za tymczasowanie+RTG łapki