Sarunia-Niunia Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 Pamiętam o Morganku! Pamiętam! Jestem i hopam w górę śliczniusiego Malucha!!! Quote
Kocurek Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 a wcale nie:)Bo ja odwiedzam czorcika Morganka:) Quote
danusiadanusia Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 auraa napisał(a):Co tu tak pusto? ja też jestem Quote
Sarunia-Niunia Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 I ja też jestem u Morganka...:):):) Quote
sylwija Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 ja też zaglądam i nie mogę się domku doczekać.. Quote
jostel5 Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 A ja wręcz o niczym innym nie marzę! Spośród innych "moich" psów właśnie Morgutanek jest tym,o którego autentycznie i najbardziej się martwię.... Nie mam na razie żadnych konkretnych o nim wiadomosci,ponad to,że jest "królem podwórka"-zdrowy,wesoły rozrabiaka! Dt ( to znaczy-ludzie ;))jest dzisiaj-o ile się orientuję- z ważnych względów rodzinnych w BP.....Całkiem prawdopodobne,że psiak- razem z nimi,bo nie odstępuje tymczasowych Pańciostwa na krok! Quote
Sarunia-Niunia Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 Ciekawe, co jest powodem tego, że Morganek wciąż nie może znaleźć domku? Czyżby ta chora łapunia? A może skoro Morganek tak bardzo już związany ze swoim Pańciostwem, że szkoda Mu teraz zabierać ten dom? Przecież to jest jedyny dom, jaki On zna! Czy "Jego Państwo" nie rozważali takiej opcji? Quote
jostel5 Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 Pańciostwo mają cztery własne psiaki-bidule adoptowane z różnych schronisk....plus dwa koty i własnego,osobistego....ślimaka.....;) Nie mogą sobie pozwolić na kolejnego psiaka,niestety....Obecność Morganka w Ich domu i tak bardzo się przedłużyła-to miał być taki bardzo awaryjny tymczas-tylko na miesiąc.Wtedy-nie było innego,lepszego rozwiązania... Quote
danusiadanusia Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 podnoszę chłopaka, do góry Morgan szukaj domku Quote
Kamila Proc Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 brawo, czekamy na dlasze kroki obserwatora Quote
Sarunia-Niunia Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 [quote name='maja602']Na allegro ktoś obserwuje Morgana.[/QUOTE] Żeby tylko coś konkretnego z tego było....... Quote
danusiadanusia Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 [quote name='maja602']Na allegro ktoś obserwuje Morgana.[/QUOTE] może to ten ktoś? ale byłoby fajnie oby...., wreszcie by się chłopak doczekał tego swojego;) Quote
Vlk Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 jeden psiak więcej to niby większy wydatek...ale gdyby Morgan został honorowym psim dawcą krwi, to miałby pakiet szczepień za darmo plus badania krwi itp ;) Quote
Vlk Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 a żywienie metodą BARF podobno wychodzi bardzo tanio jak się znajdzie źródła odpowiednie ;), więc kto wie, moze by się udało, żeby został tam, gdzie jest? :D Quote
maja602 Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 Allegro właśnie się skonczyło. Wiele osób go odwiedziło. 1 osoba zapisała. Moze jeszcze ktoś zadzwoni. Quote
jostel5 Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 Maju,a może by mu zrobić takie wypasione Allegro-ze światełkami ,serduszkami i innymi bajerami.....? Wiem,że to kosztuje-zapłacę! Morgan wrócił już z tymczasową Rodziną z Białej Podlaskiej do domu....Jutro mam dostać zdjęcia i wszelkie wiadomości.Odezwę się na pewno! Quote
Recommended Posts