jostel5 Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 Aha... Lord Bard Morgan-jostel5 Negro Bono Saruniu,określ się!:) Podaj "swoje" imię...:) Quote
Sarunia-Niunia Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 [quote name='jostel5']Aha... Lord Bard Morgan-jostel5 Negro Bono Saruniu,określ się!:) Podaj "swoje" imię...:)[/QUOTE] Jostelku! Skoro Ty dałaś 2 propozycje, myślałam, że ilość propozycji dowolna... Rozumiem, że trzeba się określić konkretnie... Czy Twój nick przy Morgan oznacza głos na to imię? To ja chętnie się dopiszę, bo wydaje mi się, że to takie dostojne imię i pasowałoby dla naszego "dorastającego Maluszka" Lord Bard Morgan-jostel5, sarunia-niunia, Negro Bono Quote
jostel5 Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 Super! :) No to mamy listę...! Głosujcie szczylkolubne na jedno imię z listy,chyba ,że...macie wyjątkowo oryginalne,inne imię... Proponuję,by plebiscyt trwał do 22.00 w poniedziałek...A potem jakoś SIĘ rozstrzygnie...;) A Morgan może przyjąć pieszczotliwe brzmienie Morgi...? Albo Morgutan...?:evil_lol::evil_lol: Quote
Sarunia-Niunia Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 No to niech głosują wszystkie cioteczki, które kochają Pysiuleczka...:):):)... Quote
jostel5 Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 [quote name='Sarunia-Niunia']No to niech głosują wszystkie cioteczki, które kochają Pysiuleczka...:):):)... Póki co-Pysiuleczka...:) Tylko do poniedziałku...;) Quote
Sarunia-Niunia Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 [quote name='jostel5']Póki co-Pysiuleczka...:) Tylko do poniedziałku...;) ...:):):)... Od poniedziałku Niunio dostanie nowe imię... ciekawe jakie... Quote
Paja Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 to ja proponuje Dżeki,Denar,Ginger,Finest,Sticz,Hess,Moren i mogła bym wymieniać w nieskończoność... Quote
Kocurek Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 Ja zglaszam: Joszi Kortes Barys Kares:) Oj Pysiulku cioteczki Cie przechrzcza:) Quote
pola53 Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 Mnie się podoba Brutus, (wiem, ze oklepane) co prawda takie imię nosi jeden z moich kotów, ale imię dostał za odwagę (nie jest zdrajcą, wręcz przeciwnie). Wszyscy w okolicy sądzą, że wołam psa i mają głupie miny jak widzą kota z zadziorną miną zmierzającego w kierunku domu :). Quote
Vlk Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 moim zdaniem Bard jest ładne ;) dość oryginalne i proste w brzmieniu Quote
jostel5 Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 22.00 minęła ,a tu...imion od groma i nic się nie rozstrzygnęło...!!!:shake: ;) Kobietki kochane-miałyście już listę imion-pięciu!-trzeba było wskazać to wybrane,a nie dorzucać kolejne...Jakaś mało komunikatywna jestem,normalnie wpadam w kompleksy! [SIZE="6"]Jak psiuk ma mieć na imię....???? :p Dzisiaj dostałam zdjęcia z dt-domek nazywa Niunia Pysiellem :lol:...Jutro je wstawię i ...chyba zdecyduję sama!:evil_lol: Co Wy na to???:eviltong: Quote
Sarunia-Niunia Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 Ja też myślałam, że cioteczki się sprężą i będą głosować... Masz tę przewagę, że masz Pysiella na zdjęciach i możesz wpatrzeć się w Niego, jakie imię najbardziej do Niego pasuje... Mnie się jednak najbardziej podoba Morgan - wydaje się takie dostojne, akurat dla Takiego Cuda... Jostelku! A może DT coś wybierze z tych pięciu z postu 752? Albo... decyduj sama... Quote
Kocurek Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 No dobra ciotki-czasami bywam niekumata:9hehe Wiec ja tez obstaje przy MORGAN-jest takie dostojne,a przeciez Pysiulek to elegant jakich malo:) Quote
cavani Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 Pysiulek rośnie jak na drożdżach i już dawno nie jest maleńkim Pysiulkiem. Morgan - fajne imię dla prawie dorosłego psa. Choć jeszcze bardziej podoba mi się Bard. [quote name='Kamila Proc']byle nie Morgutan:lol:[/QUOTE] Popieram :evil_lol: Quote
jostel5 Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 [quote name='Jo37']Zapisuję psiaka. Jo37-witaj u ślicznego MORGUTANA!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [SIZE="1"]Żartuuuuję....:p:eviltong: Quote
jostel5 Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 No to...zmieniaj tytuł wątku!:) Morgan wygrał!:) Wieczorkiem wstawię fotki Morgusia!:) Quote
wiga138 Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 Nie mam czasu tego wszystkiego czytać. Gdzie psina teraz przebywa ? Quote
kinga_kinga7 Posted August 16, 2011 Author Posted August 16, 2011 [quote name='wiga138']Nie mam czasu tego wszystkiego czytać. Gdzie psina teraz przebywa ?[/QUOTE] jest w pdt w okolicach Warszawy Quote
Vlk Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 ja mam propozycję, żeby w nawiasie dopisać Pysio bo potem ludzie nie znajdą łatwo wątku w subskrypcjach - sama zgubiłam sporo wątków po tym, jak pies dostał nowe imię i ciężko było potem odnaleźć. Zwłaszcza jak wyszukiwanie padło albo sporo psów miało podobne imię. Quote
jostel5 Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 Czułości z Pańciem...:) [/URL No i co? Czyż nie jest to Morgutan??? ;) A tu widać tę biedną,zoperowaną łapinę Morgiego : [URL=http://imageshack.us/photo/my-images/685/pysiello8.jpg/] Quote
jostel5 Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 [quote name='Vlk']ja mam propozycję, żeby w nawiasie dopisać Pysio bo potem ludzie nie znajdą łatwo wątku w subskrypcjach - sama zgubiłam sporo wątków po tym, jak pies dostał nowe imię i ciężko było potem odnaleźć. Zwłaszcza jak wyszukiwanie padło albo sporo psów miało podobne imię.[/QUOTE] Absolutnie masz rację!:) Kinga,dopisz może po Morganie -Pysio ( w nawiasie) Quote
Recommended Posts