Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='jostel5']Aha...

Lord
Bard
Morgan-jostel5
Negro
Bono

Saruniu,określ się!:) Podaj "swoje" imię...:)[/QUOTE]

Jostelku! Skoro Ty dałaś 2 propozycje, myślałam, że ilość propozycji dowolna...
Rozumiem, że trzeba się określić konkretnie... Czy Twój nick przy Morgan oznacza głos na to imię?
To ja chętnie się dopiszę, bo wydaje mi się, że to takie dostojne imię i pasowałoby dla naszego "dorastającego Maluszka"

Lord
Bard
Morgan-jostel5, sarunia-niunia,
Negro
Bono

Posted

Super! :)
No to mamy listę...! Głosujcie szczylkolubne na jedno imię z listy,chyba ,że...macie wyjątkowo oryginalne,inne imię...

Proponuję,by plebiscyt trwał do 22.00 w poniedziałek...A potem jakoś SIĘ rozstrzygnie...;)

A Morgan może przyjąć pieszczotliwe brzmienie Morgi...? Albo Morgutan...?:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Sarunia-Niunia']No to niech głosują wszystkie cioteczki, które kochają Pysiuleczka...:):):)...

Póki co-Pysiuleczka...:) Tylko do poniedziałku...;)

Posted

Mnie się podoba Brutus, (wiem, ze oklepane) co prawda takie imię nosi jeden z moich kotów, ale imię dostał za odwagę (nie jest zdrajcą, wręcz przeciwnie). Wszyscy w okolicy sądzą, że wołam psa i mają głupie miny jak widzą kota z zadziorną miną zmierzającego w kierunku domu :).

Posted

22.00 minęła ,a tu...imion od groma i nic się nie rozstrzygnęło...!!!:shake: ;) Kobietki kochane-miałyście już listę imion-pięciu!-trzeba było wskazać to wybrane,a nie dorzucać kolejne...Jakaś mało komunikatywna jestem,normalnie wpadam w kompleksy!

[SIZE="6"]Jak psiuk ma mieć na imię....???? :p

Dzisiaj dostałam zdjęcia z dt-domek nazywa Niunia Pysiellem :lol:...Jutro je wstawię i ...chyba zdecyduję sama!:evil_lol: Co Wy na to???:eviltong:

Posted

Ja też myślałam, że cioteczki się sprężą i będą głosować...
Masz tę przewagę, że masz Pysiella na zdjęciach i możesz wpatrzeć się w Niego, jakie imię najbardziej do Niego pasuje...
Mnie się jednak najbardziej podoba Morgan - wydaje się takie dostojne, akurat dla Takiego Cuda...
Jostelku! A może DT coś wybierze z tych pięciu z postu 752? Albo... decyduj sama...

Posted

Pysiulek rośnie jak na drożdżach i już dawno nie jest maleńkim Pysiulkiem. Morgan - fajne imię dla prawie dorosłego psa.
Choć jeszcze bardziej podoba mi się Bard.

[quote name='Kamila Proc']byle nie Morgutan:lol:[/QUOTE]
Popieram :evil_lol:

Posted

ja mam propozycję, żeby w nawiasie dopisać Pysio bo potem ludzie nie znajdą łatwo wątku w subskrypcjach - sama zgubiłam sporo wątków po tym, jak pies dostał nowe imię i ciężko było potem odnaleźć. Zwłaszcza jak wyszukiwanie padło albo sporo psów miało podobne imię.

Posted

[quote name='Vlk']ja mam propozycję, żeby w nawiasie dopisać Pysio bo potem ludzie nie znajdą łatwo wątku w subskrypcjach - sama zgubiłam sporo wątków po tym, jak pies dostał nowe imię i ciężko było potem odnaleźć. Zwłaszcza jak wyszukiwanie padło albo sporo psów miało podobne imię.[/QUOTE]

Absolutnie masz rację!:) Kinga,dopisz może po Morganie -Pysio ( w nawiasie)