pola53 Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 Ale się zdziwiłam!!! :) że mi się zapisał jakiś wątek na który nie wchodziłam. A to nasz bidulek. Quote
LadyS Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 Z bazarku na Pysia wyszło 46 zł, jak wszystko dojdzie, to wyślę na jego konto. Wystawię rzeczy niesprzedane jeszcze raz, może ktoś się skusi. Quote
kinga_kinga7 Posted August 16, 2011 Author Posted August 16, 2011 [quote name='Vlk']ja mam propozycję, żeby w nawiasie dopisać Pysio bo potem ludzie nie znajdą łatwo wątku w subskrypcjach - sama zgubiłam sporo wątków po tym, jak pies dostał nowe imię i ciężko było potem odnaleźć. Zwłaszcza jak wyszukiwanie padło albo sporo psów miało podobne imię.[/QUOTE] już dopisuję:) Quote
Sarunia-Niunia Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 Jak obejrzałam zdjęcia z postów 773 i 774 zobaczyłam cudnego psiaka; pięknego, przystojnego i dostojnego!!! A już na tym zdjęciu prezentuje się wprost wspaniale - taki dostojny Morgan!!! Pięknie... naprawdę Cudo nam wyrosło na dogomanii... żeby tylko miał jeszcze szczęście znaleźć swój dom!!! ( A swoją drogą to fantastyczne zdjęcie do ogłoszeń - a jak tam ogłoszenia Morgana? Może by coś trzeba?) Quote
LadyS Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 Zapraszam na kolejną odsłonę bazarku - proszę o podnoszenie - nowe, atrakcyjne ceny: http://www.dogomania.pl/threads/212973 Quote
wiga138 Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 proszę o blizszą informację - gdzie pod Warszawą znajduje sie Morgan ? Quote
kinga_kinga7 Posted August 16, 2011 Author Posted August 16, 2011 [quote name='wiga138']proszę o blizszą informację - gdzie pod Warszawą znajduje sie Morgan ?[/QUOTE] w Pruszkowie.. Quote
cavani Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 [quote name='Sarunia-Niunia']( A swoją drogą to fantastyczne zdjęcie do ogłoszeń - a jak tam ogłoszenia Morgana? Może by coś trzeba?)[/QUOTE] Niestety z ogłoszeń, które Morgan - Pysio miał zrobione jakiś czas temu nie było żadnego odzewu. Baaardzo przydałyby mu się nowe ogłoszenia. Quote
Sarunia-Niunia Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 [quote name='cavani'] Baaardzo przydałyby mu się nowe ogłoszenia.[/QUOTE] Już się dowiaduję. Quote
maja602 Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Zróbcie mu aktualne zdjęcia. Opiszcie stan zdrowia, głównie łapki, to ja też wrzucę ogłoszenia tam, gdzie mam założone konta. Quote
jostel5 Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Witam wszystkich ! To ja,Morgan.....:) Rozkoszniaczek ze mnie!:) Quote
Sarunia-Niunia Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Witaj Morganku! Jesteś niesamowitym rozkoszniakiem - to fakt!!! Przytulam Cię bardzo, bardzo mocno!!! Quote
jostel5 Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 maja602 napisał(a):Zróbcie mu aktualne zdjęcia. Opiszcie stan zdrowia, głównie łapki, to ja też wrzucę ogłoszenia tam, gdzie mam założone konta. Maju,zdjęcia są aktualne.Jeśli zaś chodzi o stan łapki....Psiak zaczyna jej używać!!!:) Więcej informacji będzie po prześwietleniu-już niebawem! Quote
maja602 Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 jostel5 napisał(a):Maju,zdjęcia są aktualne.Jeśli zaś chodzi o stan łapki....Psiak zaczyna jej używać!!!:) Więcej informacji będzie po prześwietleniu-już niebawem! Dziękuję za info. Mam zamiar robić ogłoszenia w piątek to zrobię także dla Morgana. Jest uroczy, młodziutki i miły wiec mam nadzieję, ze znajdzie dobry dom i wspaniałego przyjaciela. Quote
jostel5 Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 maja602 napisał(a):Dziękuję za info. Mam zamiar robić ogłoszenia w piątek to zrobię także dla Morgana. Jest uroczy, młodziutki i miły wiec mam nadzieję, ze znajdzie dobry dom i wspaniałego przyjaciela. Dziękuje Ci bardzo...!:) Ogłoszenia są bardzo potrzebne,ale...hmmmm....trzymajcie kciuki!:) Quote
jostel5 Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Za szczęśliwe zakończenie mało szczęśliwej historii Morgutanka...!:) Jak zawsze...;) Quote
Agnieszka_K Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 aj rozkoszniaczek:) trzymam kciuki, mam nadzieję, że może coś jest na horyzoncie a cioteczka nie pisze żeby nie zapeszyć?:) Quote
jostel5 Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 [quote name='Agnieszka_K']aj rozkoszniaczek:) trzymam kciuki, mam nadzieję, że może coś jest na horyzoncie a cioteczka nie pisze żeby nie zapeszyć?:) :p:p:p:eviltong::eviltong: Eeeee,nie....Chciałabym...:p Quote
Vlk Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 objaśnijcie mi co to znaczy skrót PDT? Wiem, co to DT ale z dodatkiem P? ;) Quote
cavani Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 [quote name='jostel5']Ogłoszenia są bardzo potrzebne,ale...hmmmm....trzymajcie kciuki!:) No to trzymam :kciuki: [quote name='Vlk']objaśnijcie mi co to znaczy skrót PDT? Wiem, co to DT ale z dodatkiem P? ;) PDT to Płatny Dom Tymczasowy, a BDT - Bezpłatny Dom Tymczasowy. Quote
maja602 Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Jeżeli macie dom dla Morgana to napiszcie mi na PW, bo robienie ogłoszeń mija się z celem. Quote
Recommended Posts