Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Vlk']ja mam propozycję, żeby w nawiasie dopisać Pysio bo potem ludzie nie znajdą łatwo wątku w subskrypcjach - sama zgubiłam sporo wątków po tym, jak pies dostał nowe imię i ciężko było potem odnaleźć. Zwłaszcza jak wyszukiwanie padło albo sporo psów miało podobne imię.[/QUOTE]

już dopisuję:)

Posted

Jak obejrzałam zdjęcia z postów 773 i 774 zobaczyłam cudnego psiaka; pięknego, przystojnego i dostojnego!!!

A już na tym zdjęciu prezentuje się wprost wspaniale - taki dostojny Morgan!!!
Pięknie... naprawdę Cudo nam wyrosło na dogomanii... żeby tylko miał jeszcze szczęście znaleźć swój dom!!!
( A swoją drogą to fantastyczne zdjęcie do ogłoszeń - a jak tam ogłoszenia Morgana? Może by coś trzeba?)

Posted

[quote name='Sarunia-Niunia']( A swoją drogą to fantastyczne zdjęcie do ogłoszeń - a jak tam ogłoszenia Morgana? Może by coś trzeba?)[/QUOTE]
Niestety z ogłoszeń, które Morgan - Pysio miał zrobione jakiś czas temu nie było żadnego odzewu.
Baaardzo przydałyby mu się nowe ogłoszenia.

Posted

maja602 napisał(a):
Zróbcie mu aktualne zdjęcia. Opiszcie stan zdrowia, głównie łapki, to ja też wrzucę ogłoszenia tam, gdzie mam założone konta.

Maju,zdjęcia są aktualne.Jeśli zaś chodzi o stan łapki....Psiak zaczyna jej używać!!!:) Więcej informacji będzie po prześwietleniu-już niebawem!

Posted

jostel5 napisał(a):
Maju,zdjęcia są aktualne.Jeśli zaś chodzi o stan łapki....Psiak zaczyna jej używać!!!:) Więcej informacji będzie po prześwietleniu-już niebawem!

Dziękuję za info. Mam zamiar robić ogłoszenia w piątek to zrobię także dla Morgana. Jest uroczy, młodziutki i miły wiec mam nadzieję, ze znajdzie dobry dom i wspaniałego przyjaciela.

Posted

maja602 napisał(a):
Dziękuję za info. Mam zamiar robić ogłoszenia w piątek to zrobię także dla Morgana. Jest uroczy, młodziutki i miły wiec mam nadzieję, ze znajdzie dobry dom i wspaniałego przyjaciela.

Dziękuje Ci bardzo...!:) Ogłoszenia są bardzo potrzebne,ale...hmmmm....trzymajcie kciuki!:)

Posted

[quote name='Agnieszka_K']aj rozkoszniaczek:)
trzymam kciuki, mam nadzieję, że może coś jest na horyzoncie a cioteczka nie pisze żeby nie zapeszyć?:)

:p:p:p:eviltong::eviltong: Eeeee,nie....Chciałabym...:p

Posted

[quote name='jostel5']Ogłoszenia są bardzo potrzebne,ale...hmmmm....trzymajcie kciuki!:)
No to trzymam :kciuki:

[quote name='Vlk']objaśnijcie mi co to znaczy skrót PDT? Wiem, co to DT ale z dodatkiem P? ;)
PDT to Płatny Dom Tymczasowy, a BDT - Bezpłatny Dom Tymczasowy.