pola53 Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 jostel5 napisał(a): Polu,przez wiele lat mieszkałam w Stargardzie...:) Ja nie jestem Pomorzanką, pochodzę z Pogórza, z Tarnowa. Ale mieszkam na obecnych terenach już 26 lat. W dalszym ciągu jednak czuję się góralką. Stargard to piękne miasto, ma tak wiele zabytków :). Quote
pola53 Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 Witajcie dziewczyny. Bazarek dla Pysia już otwarty. Pomóżcie rozsyłać zaproszenia, please :kiss_2: http://www.dogomania.pl/threads/212465-Letnie-ciuszki-w-rozmiarze-XL-dla-PYSIA-do-21.08-do-godz.-22-%29?p=17394741#post17394741 Quote
jostel5 Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 [quote name='kinga_kinga7']Odnośnie funduszy z bazarku, to skoro Jostel awaryjnie udostępniła swoje konto na Pysia to może zechce dalej pociągnąć finanse jego. "Nie chcem,ale muszem...":shake: Dostałam na konto kolejną wpłatę-50 zł od Bakusiowej...:loveu: Bardzo,bardzo się cieszę,że pamiętacie o małym,dlatego będę zbierać dla niego pieniądze,o ile będzie co zbierać.Jego sytuacja jest tragiczna!!! Mały miał zebrane pieniądze na operację i -nic ponadto! Teraz-już trzeci miesiąc-psiak jest w pdt ,a nie ma żadnej ,nawet najmniejszej deklaracji!:shake: Za pierwszy miesiąc zapłaciłyśmy z Eufrazyną i dzięki pomocy basseciarzy (miał to być awaryjny pdt-przyjął Pysia na miesiąc/dwa ,bo nie było innego rozwiązania),drugi miesiąc opłaciła Mama Kinga_Kinga7 i ...tyle. Zaraz skończy się trzeci miesiąc ,a potrzeby psiaka nie maleją-przeciwnie!!! Samo dowożenie go na opatrunki do weta w lecznicy ,w której był operowany, jest bardzo uciążliwe dla dt (spróbujcie się przebić przez całą Warszawę w godzinach szczytu-to wyprawa na 6-8 godzin,a w domu jest dwumiesięczne niemowlę!),a przy tym -przy samochodzie,który dużo pali-bardzo kosztowne... Nie możemy wymagać od dt ponoszenia tych kosztów-to chyba zrozumiałe... Ależ się narobiło! Aha-gdzie ja mam wpisywać wpłaty i ich rozliczenie,by wszystko było czytelne i przejrzyste? Może w moim pierwszym poście na tym wątku-na pierwszej stronie...? A może znacie jakiś inny tymczas,który przygarnie Pyśka w jego trudnej sytuacji? Najlepiej -oczywiście-bezpłatny,ale jakoś nie wierzę ,by ktokolwiek się na to zdecydował-temu psiakowi trzeba poświęcić bardzo dużo czasu i uwagi! Edit.[SIZE="5"]Stan finansów Szczylka wpływających na moje konto obserwujcie,proszę ,w poście 6,strona1 wątku! Quote
arabiansaneta Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Na bazarku dla Pysia są fajne rzeczy, potem tam pogmeramy, a na razie go podnoszę! Quote
pola53 Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Kamila Proc napisał(a):porozsylam, a jakze Bardzo dziękuję :). Quote
anna35-1974 Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Ja poprosze numer konta i dane do przelewu,postaram się coś wysłać i tak cichutko napisze,że powinna to być raczej stała deklaracja,choć nie będzie jakaś ogromniasta. Biedul malusi.Mam nadzieje,że będzie zdrowiuteńki. Quote
jostel5 Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 anna35-1974 napisał(a):Ja poprosze numer konta i dane do przelewu,postaram się coś wysłać i tak cichutko napisze,że powinna to być raczej stała deklaracja,choć nie będzie jakaś ogromniasta. Biedul malusi.Mam nadzieje,że będzie zdrowiuteńki. Bardzo serdecznie dziękuję w imieniu Szczylka i już wysyłam pw....:):):) Quote
Agnieszka_K Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Pysiu kochany nie mam jak w tym miesiącu pomóc :( Quote
jostel5 Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Agnieszka_K napisał(a):Pysiu kochany nie mam jak w tym miesiącu pomóc :( Nie szkodzi! :) Ale liczymy na następny miesiąc...;) Quote
Agnieszka_K Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 [quote name='jostel5']Nie szkodzi! :) Ale liczymy na następny miesiąc...;)[/QUOTE] też fatalny - że też wszystkim najbliższym się na raz składa a to ślub brać a to dziecko chrzcić:) ale będę próbowała coś wyskrobać dla mojego małego ulubieńca;) Quote
jostel5 Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 Niunio dostał 20 zł od Anny35-1974 (ale masz skomplikowany nick!:)) Bardzo serdecznie dziękuję w imieniu psiaka!:) Quote
Sarunia-Niunia Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 Pysiulku! Witaj po moim przedłużonym urlopie... Przytulam Cię mocno do serduszka... Mizianeczka...:):):)... Quote
pola53 Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 Dziewczyny, zapraszam na bazarek dla Pysia. Im więcej Was tam wejdzie, może wpisze w swoją sygnaturkę, tym większa szansa powodzenia. To nasza wspólna sprawa. Quote
jostel5 Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 Zobaczcie,jakie ładne ogłoszenia zrobiła Bejotka Pysiowi:http://tablica.pl/oferta/wyboiste-dziecinstwo-pysia-IDfEtT.html Mam skany faktur za leczenie Szczylka,ale wątek uzupełnię dopiero w wolnej chwili,wybaczcie... Quote
Ra_dunia Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 Ja co prawda dostałam zaproszenie na bazarek, ale i tak trafiłam tutaj. Troszkę zajęło mi przejrzenie wszystkich stron i strasznie współczuję osobom, które teraz to wszystko muszą skoordynować i nagle stały się odpowiedzialne za psiaka. Żal mi też bardzo Pysia, bo widać miał pecha na początku trafić do nieodpowiedzialnych ludzi (brak szczepień, 2 nieudane adopcje z podstawowymi błędami... w głowie się nie mieści). Trochę szkoda, że nie trafił do lecznicy w Lublinie, tam była na operacji Balbinka z mieleckiego schroniska i po operacji też miała zapewnioną opiekę (była w klinice tylko za karmę). Ale cóż, co się stało to się nie odstanie. Podeślijcie numer konta, coś wpłacę na tego Czorta. Quote
jostel5 Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 Ra_dunia,cieszę się że zajrzałas do nas,ponieważ przyszłość Szczyla-póki co- nie wygląda różowo...Modlę się o dobry dom dla niego,bo -wg dt-jest naprawdę kochanym psiakiem,który je,śpi i -jak to szczeniak-rozrabia...Niedługo będą nowe fotki... Dt zdecydował się skonsultować psiucha również z innym,doświadczonym wetem,mały za tydzień będzie miał rtg zoperowanej łapiny...Na razie nie chce jej używać i to mnie (i domek) bardzo martwi...Potrzeba będzie pewnie intensywna rehabilitacja... Quote
Olga7 Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 Przybywam i tu także ,z bazarku i po pw Poli. ..Zagladalam wczesniej do Pysia.. Quote
mysza 1 Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 Przyszłam z bazarku ale bidula z tego Pysia :( Quote
jostel5 Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 Pysiek zawsze wita gości z radością...!:) Jak to Szczylek...;) Quote
Recommended Posts