Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

może go boli łapka, dlatego nie używa? W końcu to był bardzo poważny zabieg ingerujący mocno w kości i inne sprawy. Miejmy nadzieję, że w miarę gojenia ból się zmniejszy i piesio będzie używał łapki

Posted

Łapka jest wygojona....Mały miał zakładane miękkie opatrunki ,ale to chyba na tym etapie za mało.Nie będę się wymądrzać,bo snucie hipotez może tylko zaszkodzić ,ale nie ukrywam ,że liczę jednak na konsultację u innego weta...

Posted

[quote name='Ra_dunia']Przelałam pieniążki.
A kiedy on miał operację?[/QUOTE]

Twój przelew dotarł :) i bardzo Ci dziękuję za te pieniądze dla maluszka!:)
A Szczylek miał operację 7 lipca i nie było to byle co!!! Piłowanie kości kojarzy mi się koszmarnie!

Posted

Szczylek mieszka w pdt (awaryjnym) w bliskich okolicach Warszawy,ogłoszeń ma sporo,ale myślę,że takim cudem warto zarzucić wszystkie portale ogłoszeniowe...:) Im Pyśka tam więcej,tym lepiej! W końcu maluch musi wpaść komuś w oko!

A za pieniążki bardzo dziękujemy!:loveu: Niunias jest naprawdę w tarapatach!:shake:

Posted

o rany, piłowanie kości jest faktycznie straszne. Pamiętam jakie miałam przejścia jak mi żuchwę piłowali, kiedy musiałam mieć wyrwane czy tez wypiłowane ósemki które rosły poziomo. Mam nadzieję, że zacznie używać łapki, jakoś mi się zdawało, że ten zabieg był dopiero co

Posted

Witajcie wszystkie odwiedzające mnie,najcudowniejsze Cioteczki!:loveu:
To ja,Pysio!:lol:

Serdecznie Wam dziękuję,że o mnie nie zapomniałyście,że wysyłacie mi wiele serdecznych myśli ,że martwicie się o moją łapkę...! Gdyby nie Wy-pewnie już by mi tę łapkę obcięli,a teraz mam przynajmniej szansę,że będę biegać...!
Podobno nigdy już nie będę "normalnym" psem,ale jestem wesoły,staram się ;) być miły i niekłopotliwy ,a moja tymczasowa Pańcia mówi,że świetnie sobie radzę!
Dziękuję Wam też za ogłoszenia,bazarki dla mnie i za pieniądze,które od Was dostaję,bo gdyby nie one-strach pomyśleć,co mogłoby się ze mną stać!:placz: Ja nie chcę wrócić do schroniska!!!:-(
Boję się,pamiętam jeszcze,jak tam jest!:placz:

Polu53:loveu:,Bakusiowo:loveu:,AniuGuciu:loveu:,Kamilo Proc:loveu:,Kocurku:loveu:,LadySwallow:loveu:,Agnieszko_K:loveu:,Saruniu-Niuniu:loveu:,Ra_duniu:loveu:,Anno35-1974:loveu:,Maju602:loveu:,Vlk:loveu:,auroo:loveu:,Paju:loveu: i ...inne odwiedzające mnie Cioteczki:loveu:-dziękuję Wam,że jesteście!!!Nie opuszczajcie mnie,proszę,bez Was zginę!

Pozdrawiam Was serdecznie-Wasz biedny,schorowany,pechowy Pysio!:Rose::hand:

Posted

[quote name='Kocurek']Pysiek kochany....taki tekst nam pieknie napisal...:)i takie ma madre spojrzenie...[/QUOTE]

No....na tej fotce to ma raczej mocno zastrachane spojrzenie! :) Był świeżo po operacji!;)

Posted

Pysiulku Kochaniutki! Gdybym tylko mogła Ci jakoś pomóc... najlepiej znaleźć Ci domeczek Kochaniutki...
Nie wrócisz do schroniska - myslę, że wszystkie cioteczki tutaj zrobią wszystko, żebyś nigdy tam nie trafił!!!
Buziaczki na dobranoc Maleńki...:buzi::buzi::buzi::buzi::buzi:...

Posted

Jostel5, jaki piekny tekst, taki chwytający za serce. Mam szaloną Onkę z ADHD, bo gdyby nie to to zabrałabym Pysia, ale ona by go zajeździła. Kocham ją i tak, bo ma takie szczęśliwe oczy jak mnie widzi :). Mam też drugą sunię, odebraną z meliny pijackiej. Z tamtych czasów pozostało jej tylko dojadanie wszystkiego do końca. No i niestety zapasłam ją :(.

Posted

A może już rzeczywiście jest pora na zmianę imienia szanownego Pana Pysia...W końcu psiak dorasta nam powoli i powinien mieć mniej szczylowate imię...;)

Hmmmm....Ogłaszam zatem plebiscyt na nowe imię dla naszego smarkacza!!!:)

Lord?:evil_lol: Bard?...?