Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

AniaGucio napisał(a):
A ja mam Pysiowe tzn. Aresowe pieniądze z bazarku i nie wiem komu przelać :roll:

Aniu wysłałam już nr konta:) Jutro zadzwonię do Pani Aresa i wszystkiego się dowiem:)

Posted

[quote name='kinga_kinga7']Aniu wysłałam już nr konta:) Jutro zadzwonię do Pani Aresa i wszystkiego się dowiem:)

OK, dzięki!!

Przelałam właśnie 170,75zł - wyszło kilka złoty więcej bo cioteczki wpłacały pełne sumki :)

Jak tylko wpłata dotrze, potwierdź ją proszę na bazarku: http://www.dogomania.pl/threads/206666-KONIEC-PERFUMY-PR%C3%93BKI...-na-ma%C5%82ego-Pysia-ROZLICZAMY-!

Trzymam kciuki za łapkę małego wariatuńcia :)

Posted

Wiem, Kinguś ;)
Pani doskonale wie o tym, że mamy kasę. Zabieg będzie w Starej Miłosnej - w lecznicy Aresa. W pierwszy dzien wolnego, jaki będę miała (poniedziałek) pojadę do p.Kasi i zabiorę Aresa na konsultację.

Posted

Marlena:) napisał(a):
Wiem, Kinguś ;)
Pani doskonale wie o tym, że mamy kasę. Zabieg będzie w Starej Miłosnej - w lecznicy Aresa. W pierwszy dzien wolnego, jaki będę miała (poniedziałek) pojadę do p.Kasi i zabiorę Aresa na konsultację.

czyli to już ustalone?

Posted

Marlena:) napisał(a):
Nie, we wtorek to załatwię osobiście.

Ok! Marlenko, bardzo Cię proszę dopilnuj tego osobiście i daj znać, dopytaj o koszty leczenia i dalsze leczenie, dziękuję i pozdrawiam