Lidan Posted April 25, 2011 Posted April 25, 2011 Prześliczna sunia i zdjęcia wspaniałe :happy1: Allegro, alegratka i gumtree musi sunia mieć piękne i wyróżnione i nie ma siły, żeby domu nie znalazła. Quote
tusinka22 Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 magdajedral napisał(a):Szanta jest przepiękna :) Przed chwilką zrobiłam przelew do hoteliku za kolejne 10 dni pobytu od 11.04 do 20.04. Maleńka musi szybko szukać domku bo kasa niestety się powoli kończy.... no właśnie a przecież trzeba jeszcze wysterylizować :( Quote
tusinka22 Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 Lidan napisał(a):Prześliczna sunia i zdjęcia wspaniałe :happy1: Allegro, alegratka i gumtree musi sunia mieć piękne i wyróżnione i nie ma siły, żeby domu nie znalazła. a czy ktoś mógłby zrobić Szancie ogłoszenia, ja teraz mam czas wyjęty z życiorysu.... muszę pisać pracę mgr...... a idzie mi jak nie powiem co... Quote
Lidan Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 Na tych trzech portalach zrobię. Allegro jutro postaram się bo jakaś zniżka będzie podobno :hmmmm: a dwa pozostałe może w poniedziałek. Innych nie obiecuję bo ja nie potrafię tak szybko i systematycznie. Czasem nagle mam jakiś zryw, zrobię kilka(-naście) i koniec (słomiany zapał to się chyba nazywa). Quote
obraczus87 Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 Tutaj jakby cos pakiety ogloszen: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/206872-Pakiet-59-ogłoszeń-10zł!!Bannerek-3zł!!-Na-Fundację-S.O.Sdla-Zwierząt.Do-06.05-g.20[/URL] Na maila wyslalam Tripti i Tusince mase zdjec Szanty.. na komorce mam filmiki, ale nie umiem wgrywac. Quote
Lidan Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 Allegro już jest: [url]http://allegro.pl/przepiekna-szanta-czeka-na-wspanialy-dom-i1590576172.html[/url] Wyróżnione wszechstronnie. Quote
tusinka22 Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 Czy mogę prosić na PW numer tel do hoteliku gdzie przebywa Szanta, Obraczus próbowałam wysłać do Ciebie pw ale chyba masz zapchaną skrzynkę;) Quote
Astaroth Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 [quote name='tusinka22']Czy mogę prosić na PW numer tel do hoteliku gdzie przebywa Szanta, Obraczus próbowałam wysłać do Ciebie pw ale chyba masz zapchaną skrzynkę;)[/QUOTE] Za szczepienie wścieklizny zapłaciłam 15zł plus 7, 5zł za transport. Numer do mnie 500 552 762, dzwonili do mnie ludzie z ogłoszenia Szanty a Wy nie macie mojego numeru? Ja już nic nie rozumiem. Quote
obraczus87 Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 [quote name='Astaroth']Za szczepienie wścieklizny zapłaciłam 15zł plus 7, 5zł za transport. Numer do mnie 500 552 762, dzwonili do mnie ludzie z ogłoszenia Szanty a Wy nie macie mojego numeru? Ja już nic nie rozumiem.[/QUOTE] Ja podawałam Tusince kiedys numer.... poza tym skoro ludzie do Ciebie dzwonią z ogłoszeń to znaczy ze z nieba numeru sobie nie wzięli. ------------------------------------------------------------------------------------------------- Obiło mi się o uszy, iż Szanta ma domek - gratuluję! A kto sprawdzał domek jesli można wiedziec?? Skad jest rodzina, skad się dowiedziała o Szancie (ktore ogloszenie - sprawdzam tym sposobem skutecznosc poszczegolnych stron)? Czy podpisze zobowiazanie do sterylizacji?? :) Quote
Lidan Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Obiło mi się o uszy, iż Szanta ma domek - gratuluję! A kto sprawdzał domek jesli można wiedziec?? Skad jest rodzina, skad się dowiedziała o Szancie (ktore ogloszenie - sprawdzam tym sposobem skutecznosc poszczegolnych stron)? Czy podpisze zobowiazanie do sterylizacji?? :smile:Taaak...? :-) To jakaś świeża wiadomość :???: Czy też zrobiłam allegro psu, który już ma dom :hmmmm: Czy można prosić o więcej szczegółów :mdrmed: Quote
tripti Posted May 3, 2011 Author Posted May 3, 2011 [quote name='Lidan']Taaak...? :-) To jakaś świeża wiadomość :???: Czy też zrobiłam allegro psu, który już ma dom :hmmmm: Czy można prosić o więcej szczegółów :mdrmed:[/QUOTE] prawdopodobnie tak, jutro tusinka22 napisze więcej, ale Pani jest już umówiona na piątek na odbiór Szanty, jeszcze wcześniej Pani chciałaby poznać Szantę osobiście. Domek sprawdzony był przez Awit - takie informacje do mnie dotarły, zgoda na umowę i sterylizację jest. Quote
Lidan Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Byłoby cudownie, gdyby Szanta trafiła do swojego domku. Trzymam kciuki, żeby przypadły sobie z Panią do gustu :kciuki: Zostałaby jeszcze tylko Tula bez ds. Jednak większym psom trudniej znaleźć domek, nawet jeśli są młodziutkie, śliczne i sympatyczne jak nasza pręguska. Quote
tripti Posted May 3, 2011 Author Posted May 3, 2011 właśnie, a Tula taki fajny i mądry pies, Magda jest bardzo z niej zadowolona, fajnie zachowuje się pod każdym względem. Quote
tusinka22 Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 [quote name='Astaroth']Za szczepienie wścieklizny zapłaciłam 15zł plus 7, 5zł za transport. Numer do mnie 500 552 762, dzwonili do mnie ludzie z ogłoszenia Szanty a Wy nie macie mojego numeru? Ja już nic nie rozumiem.[/QUOTE] sorki, zgubiłam gdzieś karteczkę z numerem..... lub moje dziecko gdzieś ją dobrze ukryło i dlatego poprosiłam. Tak W piątek ma przyjechać po Szantę Pani Agnieszka z Gocławia. Domek sprawdzony, Pani zgadza się na sterylizację oraz umowę adopcyjną. Quote
obraczus87 Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Domek byl przez Awit sprawdzany ??:) Szanta na pewno się PAni spodoba :) Quote
magdajedral Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Tak bardzo się cieszę, że delikatna Szantunia wreszcie trafi do swojego domku:) Quote
tripti Posted May 4, 2011 Author Posted May 4, 2011 [quote name='magdajedral']Tak bardzo się cieszę, że delikatna Szantunia wreszcie trafi do swojego domku:) też się cieszę, ale tak na pewno to jeszcze w piątek będziemy się cieszyć pełną parą :) Awit - potwierdzisz wizytę :)? Quote
tusinka22 Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 no to teraz zostało trzymać mocne kciuki:):) W piątek koło 18-19 Pani podjedzie po Szantę (mam nadzieję że się spodoba na żywo i Pani się nie rozmyśli) Quote
obraczus87 Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 AWIT - Ty robilas wizyte ?? :) potwierdz plisss :) bede spac spokojniej :) TRZYMAM KCIUKI :) !!!!!!!!!!! Quote
Nutusia Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Eeee tam, teraz to się tylko trzeba martwić, żeby Pani się spodobała Szancie! :) Quote
obraczus87 Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Szanta jest mi bliska, tym bardziej że Ją poznałam osobiście. Dlatego też poczekam cierpliwie az mi Awit powtierdzi czy robiła wizytę :) Quote
tripti Posted May 5, 2011 Author Posted May 5, 2011 Awit chyba nie wie, że prawie została bohaterką wątku i się do nas nie przyznaje :) Quote
tusinka22 Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 [quote name='tripti']Awit chyba nie wie, że prawie została bohaterką wątku i się do nas nie przyznaje :)[/QUOTE] zapomniałam poprosić Awit aby zajrzała do nas na wątek Quote
Awit Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 No właśnie jakoś tak zajrzałam:-) Byłam u Pani hmm, ze dwa tygodnie temu, może ciut więcej. Wg mnie dom ok, Pani miała lat kilkanaście psa ze schroniska, i Pani szuka bardzo psiaczka. Wtedy miała nawet wydrukowane fotki tej suni, widziałam, że bardzo chce mieć psa. Dzieci w domu, ale wg mnie Pani jest rozsądna i nauczy dzieci postępowania z sunią. Tusince opisałam więcej Panią, ze szczegółami rozpisywać się tu nie będę. O zabezpieczeniu, obroży, szelkach, długich linkach, nie spuszczaniu, sprzątaniu kup, czipie, adresatce, uważaniu przy otwieraniu drzwi, karmieniu, nie puszczaniu w przyszłości w nieznanym terenie, kąpaniu, niekąpaniu itd rozmawiałyśmy. Ale Tusinka o wszystkim przypomnij i tak i tak. To już jutro... Trzymam kciuki!!!!!! Moja Ninka z podpisu nie ma szczęścia, siedzi w kojcu w hoteliku, Tattoi ma dla niej miejsce za 200zł plus karma, ma tylko 90zł deklaracji, cosik dorzucę jak dam radę, ale sama jej nie utrzymam, a Aga35 też nie ma kasy. Może któraś cioteczka ma na zbyciu deklarację....? Może poogłasza dodatkowo? Potrzebuję allegro, kto robi allegro, wiecie?? Quote
tripti Posted May 5, 2011 Author Posted May 5, 2011 dzięki Awit!!! z allegro to może Agnieszka K, ona ma dobrą rękę do psów :) Quote
Recommended Posts