Jump to content
Dogomania

SZANTA 8 kg mini wilczek szary - powoli poznaje swój DS!!!:) dziękujemy!

Recommended Posts

Posted

obraczus87 napisał(a):
Szanta była wczoraj u weta. Lekarka "pogrzebala" w gardle, to jeszcze jest wydzielina, dlatego dostala lek (nazwe poda Astaroth - lek ale nie antybiotyk). Po skonczeniu podawania lekarstwa ma byc odrobaczona i potem dopiero zaszczepiona.

Wiek to 7 miesiecy.

Koszt lekarstwa = 18zł + paliwo 5zł (15zł podzielone na 3 psy bedą u weta)= do przelania dla Astaroth jest 23zł.

dzięki za info:)

• Replies 401
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

obraczus87 napisał(a):
Szanta była wczoraj u weta. Lekarka "pogrzebala" w gardle, to jeszcze jest wydzielina, dlatego dostala lek (nazwe poda Astaroth - lek ale nie antybiotyk). Po skonczeniu podawania lekarstwa ma byc odrobaczona i potem dopiero zaszczepiona.

Szanta dostaje scanomune na wzmocnienie. Możliwe że to końcówka kaszlu kenelowego.

Posted

obraczus87 napisał(a):
Astaroth jak dojdziesz do siebie po odejściu Barrego [***] to bardzo prosze o zdjecia Szanty..... bedzie miala nowe ogloszonka.

o jej, przykro mi bardzo :(

Posted

Zdjęcia do ogłoszeń będą jutro bądź w czwartek. Bo do zdjęc potrzebne są dwie osoby ;)
Mała pokasluje, to końcówka kaszlu kennelowego.

W domu się nie załatwia, na smyczy potrafi chodzić. Jest psem w 100% gotowym do adopcji ( jednak bez drugiego odrobaczenia i bez szczepień).

Posted

obraczus87 napisał(a):
Zdjęcia do ogłoszeń będą jutro bądź w czwartek. Bo do zdjęc potrzebne są dwie osoby ;)
Mała pokasluje, to końcówka kaszlu kennelowego.

W domu się nie załatwia, na smyczy potrafi chodzić. Jest psem w 100% gotowym do adopcji ( jednak bez drugiego odrobaczenia i bez szczepień).

dzięki za info, fajnie że mała nie siusia w domu, jak będą zdjęcia to puścimy nowe ogłoszenia.

Posted

Piękna ta kruszynka, mam nadzieję, ze szybko znajdzie domek, trzymam mocno kciuki.

Przy okazji chciałabym prosić o pomoc:
Szukamy ochotników do łapania Kudłatego Smoka, jest zagrożony babeszają !!!! ( jego kolega zabrany w zeszłym tygodniu jest chory na babeszaje ). Psiak przebywa koło schroniska Paluch. Łapanka w tą sobotę koło 13-14. Za każdą parę rąk będziemy wdzięczni.

http://www.dogomania.pl/threads/204432-Kudłaty-Smok-z-Palucha-zagrożony-babeszją-kto-pomoże-łapać-go-w-sobotę?p=16556117&posted=1#post16556117

Posted

Takiego zdjecia niestety nie mam. Mozna wstawiac to ktore dam zaraz - dobrze pokazuje Jej wielkosc gdy jest na rekach.

Magda, jak przestanie brac lekarstwo trzeba Ja odrobaczyc ponownie i dopiero wtedy mozna szczepic :)