Jump to content
Dogomania

SZANTA 8 kg mini wilczek szary - powoli poznaje swój DS!!!:) dziękujemy!

Recommended Posts

• Replies 401
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dlatego dla porównania to zdjęcie na rękach, z hotelu wzięłam tylko to i jedno pyszczka, pozostałe trzy z życia przed, żeby był taki ogólny pogląd. Pozostałe Tula w dt, a czarna Kaja w ds.

Posted

tripti napisał(a):
dlatego dla porównania to zdjęcie na rękach, z hotelu wzięłam tylko to i jedno pyszczka, pozostałe trzy z życia przed, żeby był taki ogólny pogląd. Pozostałe Tula w dt, a czarna Kaja w ds.

Dzięki Tripti za ogłoszenia, Szanta wygląda na dużą ale w rzeczywistości jest mniejsza.

Posted

takie piękne słoneczko, może jakieś zdjęcia nowe będą, a i zapomniałam, ale jest do opłacenia hotelik od 19 marca do 31 marca, to przypominam sie, a jeszcze wyślę magdajedral smska czy maila zwg to ten problem z postami.
Wyleciało mi z głowy :(

Posted

[quote name='tripti']takie piękne słoneczko, może jakieś zdjęcia nowe będą, a i zapomniałam, ale jest do opłacenia hotelik od 19 marca do 31 marca, to przypominam sie, a jeszcze wyślę magdajedral smska czy maila zwg to ten problem z postami.
Wyleciało mi z głowy :([/QUOTE]

dzięki tripti że przypominasz, ja muszę chyba kupić coś na pamięć...

Posted

tripti napisał(a):
takie piękne słoneczko, może jakieś zdjęcia nowe będą, a i zapomniałam, ale jest do opłacenia hotelik od 19 marca do 31 marca, to przypominam sie, a jeszcze wyślę magdajedral smska czy maila zwg to ten problem z postami.
Wyleciało mi z głowy :(

Już nie musisz przypominać - pamiętałam i przed chwilą zrobiłam przelew :)

Posted

"mój" Bakuś i Szanta :)

Bardzo sie lubia ;)

Dziewczyny, pamietajcie, ze jesli tylko macie ochote zawsze mozecie odwiedzic Natalie i Szante. :) porobicie zdjecia, zobaczycie jak dziewczyna podrosla, poznacie Natalie :)

Posted

tripti prosiła żebym zajżała na wątek, to zaglądam. Szanta właściwie już opanowała załatwianie się na zewnątrz. Wczoraj nasikała na dywan ale to sporadyczny przypadek. Do psów jest bardzo towarzyska chociaz nową koleżankę najpierw obszczekała. Niszczy trochę jak sie ją zostawi samą ale to taki wiek. Natomiast jak idę do ogrodu z innymi psami to zamykam ją w kontenerku, znosi to bardzo dobrze, jak otwieram kontenerek to sama do niego wchodzi. Jak nie może sobie znaleźć miejsca to kładzie się na Bakusiu, jemu to na szczęście nie przeszkadza. A i zaliczyła już pierwszą kąpiel w stawie. Wskoczyła tak po prostu chyba nie dokonca zdając sobie sprawę z tego że tam jest woda :)