tusinka22 Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 [quote name='tusinka22']oj tak śliczna jest tylko nadal bez domku:( Prosimy o wsparcie finansowe, kończą się pieniążki a jeszcze trzeba Tulę wysterylizować:([/QUOTE] zresztą Szantę też. Quote
tripti Posted May 9, 2011 Author Posted May 9, 2011 przerażające te braki finansowe. OLA - bardzo dziekuje za wstawienie zdjęć, kawał roboty :) Quote
tusinka22 Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 [quote name='tripti']przerażające te braki finansowe. OLA - bardzo dziekuje za wstawienie zdjęć, kawał roboty :) no właśnie ja też dziękuję, ja nie potrafię za bardzo, a nawet jeśli by mi się udało to z moją szybkością internetu w domu może do zimy bym wstawiła. Quote
Nutusia Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 Ale z niej niuchacz zapalony! Kinol cały czas przy ziemi i tylko... gdzie by tu dziurę wykopać! :) Śliczna, młoda, zdrowa, do tego nie za duża... nie pojmuję dlaczego jeszcze domu nie ma :( Quote
obraczus87 Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 SZanta jest przepieknym psem. Dziwie sie ze nikt nie dzwoni! Quote
Aleksa. Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 [quote name='tusinka22']no właśnie ja też dziękuję, ja nie potrafię za bardzo, a nawet jeśli by mi się udało to z moją szybkością internetu w domu może do zimy bym wstawiła.[/QUOTE] Nie ma za co.;) Quote
obraczus87 Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 Szanta dzisiaj pojechała na DARMOWĄ sterylkę na SGGW. :lol: Dziekuje Feli za podarowanie kuponu na darmową sterylkę! Natalia rano zawiozła Szantę na sterylkę. :) To była tzw. szybka akcja :) Ciesze sie bardzo, że Szanta mogła skorzystać z kuponu. Quote
tripti Posted May 11, 2011 Author Posted May 11, 2011 ooo super! dziękujemy :) i trzymamy kciuki! Quote
obraczus87 Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 Jak to zwykle bywa przy czyms darmowym - jest balagan okropny! Szanta będzie sterylizowana za jakiś czas. Do odbioru bedzie wieczorem, ale Natalia nie ma jak po Nią przyjechac, bo jada z innym psem na USG. Tak wiec Janusz Ją odbierze jutro około południa. Quote
Nutusia Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 Bidusia - obudzi się przerażona w obcym miejscu bez "swoich" ludzi. Ale trudno - głową muru nie przebijesz :( Quote
obraczus87 Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 [quote name='Nutusia']Bidusia - obudzi się przerażona w obcym miejscu bez "swoich" ludzi. Ale trudno - głową muru nie przebijesz :([/QUOTE] Chyba że ktoś ma możliwość pojechania na SGGW i odwiezienia Szanty do Hotelu ?? Tak byłoby najlepiej, no ale nie liczyłabym na cud.... Bardzo mi Jej szkoda, nie ukrywam, że jestem wkurzona.... Quote
Nutusia Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 Oj przydałby się ten cud bardzo... Ja niestety nie dam rady, bo to całkiem nie mój kierunek, a moje ogony same i tak 10 godzin siedzą :( Quote
tusinka22 Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 obraczus87 napisał(a):Chyba że ktoś ma możliwość pojechania na SGGW i odwiezienia Szanty do Hotelu ?? Tak byłoby najlepiej, no ale nie liczyłabym na cud.... Bardzo mi Jej szkoda, nie ukrywam, że jestem wkurzona.... kurcze żebym miała z kim Oliwkę zostawić....ale niestety nie mam a z Nią się nie wybiorę. Obraczus bardzo dziękuję za pomoc:) Quote
tripti Posted May 11, 2011 Author Posted May 11, 2011 miejmy nadzieję, że Szanta teraz odsypia, a jutro zanim się obejrzy zobaczy już Janusza. Jak z kosztami transportu? Quote
obraczus87 Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 Astaroth jak mała bedzie juz u Ciebie to napisz nam jak się czuje :) oraz podlicz transport :) Quote
Astaroth Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 dzwoniłam na szpital, Szanta czuje się dobrze,nie było komplikacji, za pół godziny będzie po nią Janusz. Quote
Lidan Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 Jeden dzień nie zajrzałam na watek a tu takie zmiany. Czy Szanta już wróciła? Wszystko w porządku? Quote
tripti Posted May 12, 2011 Author Posted May 12, 2011 Lidan napisał(a):Jeden dzień nie zajrzałam na watek a tu takie zmiany. Czy Szanta już wróciła? Wszystko w porządku? jeden dzień człowiek nie zajrzy, a tu już pies niekompletny :) Quote
obraczus87 Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 Nutusia napisał(a):Za to do końca życia zabezpieczony :) Dokładnie tak :) Quote
Kinia1984 Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 no! w końcu znalazłam wątek Szanty:) widziałam ją na Polach i się zakochałam:) Quote
tusinka22 Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 Kinia1984 napisał(a):no! w końcu znalazłam wątek Szanty:) widziałam ją na Polach i się zakochałam:) Szanta nadal szuka domku, można adoptować:) Quote
Kinia1984 Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 chętnie, ale widzisz tego przystojniaka w moim podpisie, ze Skarbusiem jest urwanie głowy :) a jeszcze jest pinczer z wypadającą rzepką. Szanta jest młoda i piękna i ktos na pewno się zakocha:) w razie telefonów z powiatu wołomińskiego lub okolic Astaroth służę przedadopcyjną jakby co;) Quote
Recommended Posts