Jump to content
Dogomania

SZANTA 8 kg mini wilczek szary - powoli poznaje swój DS!!!:) dziękujemy!

Recommended Posts

Posted

[quote name='tusinka22']oj tak śliczna jest tylko nadal bez domku:(

Prosimy o wsparcie finansowe, kończą się pieniążki a jeszcze trzeba Tulę wysterylizować:([/QUOTE]

zresztą Szantę też.

• Replies 401
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='tripti']przerażające te braki finansowe.

OLA - bardzo dziekuje za wstawienie zdjęć, kawał roboty :)

no właśnie ja też dziękuję, ja nie potrafię za bardzo, a nawet jeśli by mi się udało to z moją szybkością internetu w domu może do zimy bym wstawiła.

Posted

Ale z niej niuchacz zapalony! Kinol cały czas przy ziemi i tylko... gdzie by tu dziurę wykopać! :) Śliczna, młoda, zdrowa, do tego nie za duża... nie pojmuję dlaczego jeszcze domu nie ma :(

Posted

[quote name='tusinka22']no właśnie ja też dziękuję, ja nie potrafię za bardzo, a nawet jeśli by mi się udało to z moją szybkością internetu w domu może do zimy bym wstawiła.[/QUOTE]

Nie ma za co.;)

Posted

Szanta dzisiaj pojechała na DARMOWĄ sterylkę na SGGW. :lol:

Dziekuje Feli za podarowanie kuponu na darmową sterylkę!

Natalia rano zawiozła Szantę na sterylkę. :)

To była tzw. szybka akcja :)

Ciesze sie bardzo, że Szanta mogła skorzystać z kuponu.

Posted

Jak to zwykle bywa przy czyms darmowym - jest balagan okropny! Szanta będzie sterylizowana za jakiś czas. Do odbioru bedzie wieczorem, ale Natalia nie ma jak po Nią przyjechac, bo jada z innym psem na USG. Tak wiec Janusz Ją odbierze jutro około południa.

Posted

[quote name='Nutusia']Bidusia - obudzi się przerażona w obcym miejscu bez "swoich" ludzi. Ale trudno - głową muru nie przebijesz :([/QUOTE]

Chyba że ktoś ma możliwość pojechania na SGGW i odwiezienia Szanty do Hotelu ?? Tak byłoby najlepiej, no ale nie liczyłabym na cud....

Bardzo mi Jej szkoda, nie ukrywam, że jestem wkurzona....

Posted

obraczus87 napisał(a):
Chyba że ktoś ma możliwość pojechania na SGGW i odwiezienia Szanty do Hotelu ?? Tak byłoby najlepiej, no ale nie liczyłabym na cud....

Bardzo mi Jej szkoda, nie ukrywam, że jestem wkurzona....

kurcze żebym miała z kim Oliwkę zostawić....ale niestety nie mam a z Nią się nie wybiorę.

Obraczus bardzo dziękuję za pomoc:)

Posted

Lidan napisał(a):
Jeden dzień nie zajrzałam na watek a tu takie zmiany. Czy Szanta już wróciła? Wszystko w porządku?

jeden dzień człowiek nie zajrzy, a tu już pies niekompletny :)

Posted

chętnie, ale widzisz tego przystojniaka w moim podpisie, ze Skarbusiem jest urwanie głowy :) a jeszcze jest pinczer z wypadającą rzepką. Szanta jest młoda i piękna i ktos na pewno się zakocha:) w razie telefonów z powiatu wołomińskiego lub okolic Astaroth służę przedadopcyjną jakby co;)