Astaroth Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 Rozliczenie wydatków: Na początku maja szczepiłam Szante na wściekliznę,pisałam na wątku,ale chyba nie mam przelewu. - 15zł szczepienie plus 7,5transport. Przejazd na pola mokotowskie (na pół z Bakusiem) - 12zł Transport na sterylkę 20zł. Quote
magdajedral Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 Zaraz zrobię przelew. I mam takie delikatne pytanie - czy w związku z tym, że niedoszły DS Szanty przekazał dla niej 15kg karmy, czy jest szansa na jakiś rabat ze strony hoteliku np. na utrzymanie (aż się skończy karma). Za chwilę zacznie nam brakować pieniędzy i dlatego liczymy z każdym groszem i szukamy oszczędności gdzie się da :) Quote
obraczus87 Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 Nie wiem czy to dobry pomysl bo Szanta i tak dostala znizke u Natalii. Normalnie by placila 8zł za dobe.. a placi 6zł.. A Karma zostala kupiona - super.. tyle tylko ze dla doroslych psow i to chyba ras duzych z tego co pamietam.... Quote
Fela Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 obraczus87 napisał(a):Chyba że ktoś ma możliwość pojechania na SGGW i odwiezienia Szanty do Hotelu ?? Tak byłoby najlepiej, no ale nie liczyłabym na cud.... Bardzo mi Jej szkoda, nie ukrywam, że jestem wkurzona.... Obraczus, Szanta była pod dobrą opieką, zapewniam Cię, więc nie było powodu, żeby się wkurzać. To nie był kupon na darmową sterylkę, ale akcja sterylizacji zorganizowana przez SGGW i Psy Niczyje. My pokrywamy koszty materiałów do sterylizacji oraz leków, więc tak całkiem za darmo to nie jest ;) A Szanta miała zostać do wieczora z opcją zostania do następnego dnia do rana. Krzywda jej się nie stała, więcej osób miało szansę ją zobaczyć. Do studentów cieszyła się bardzo. Dzięki tej akcji sterylizacyjnej już 7 suczek znalazło domy - właśnie na tej zasadzie, ze ktoś je wypatrzył w klinice... (chciałam dobrze, a wyszło jak zwykle:( ) Quote
tusinka22 Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 Fela napisał(a):Obraczus, Szanta była pod dobrą opieką, zapewniam Cię, więc nie było powodu, żeby się wkurzać. To nie był kupon na darmową sterylkę, ale akcja sterylizacji zorganizowana przez SGGW i Psy Niczyje. My pokrywamy koszty materiałów do sterylizacji oraz leków, więc tak całkiem za darmo to nie jest ;) A Szanta miała zostać do wieczora z opcją zostania do następnego dnia do rana. Krzywda jej się nie stała, więcej osób miało szansę ją zobaczyć. Do studentów cieszyła się bardzo. Dzięki tej akcji sterylizacyjnej już 7 suczek znalazło domy - właśnie na tej zasadzie, ze ktoś je wypatrzył w klinice... (chciałam dobrze, a wyszło jak zwykle:( ) wyszło dobrze i bardzo bardzo dziękujemy:), kończą się fundusze:( więc ta sterylka spadła nam jak z nieba:) Quote
tusinka22 Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 do tego została nam jeszcze jedna sunia na DT, którą też musimy wysterylizować ale nie mamy za co....ehhhh Quote
obraczus87 Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 Fela napisał(a):Obraczus, Szanta była pod dobrą opieką, zapewniam Cię, więc nie było powodu, żeby się wkurzać. To nie był kupon na darmową sterylkę, ale akcja sterylizacji zorganizowana przez SGGW i Psy Niczyje. My pokrywamy koszty materiałów do sterylizacji oraz leków, więc tak całkiem za darmo to nie jest ;) A Szanta miała zostać do wieczora z opcją zostania do następnego dnia do rana. Krzywda jej się nie stała, więcej osób miało szansę ją zobaczyć. Do studentów cieszyła się bardzo. Dzięki tej akcji sterylizacyjnej już 7 suczek znalazło domy - właśnie na tej zasadzie, ze ktoś je wypatrzył w klinice... (chciałam dobrze, a wyszło jak zwykle:( ) Ejjj tam, ja histeryczka jestem (tak jak i Szanta) - czasami nie umiem sie opanowac a wyobraznia robi swoje ;) WYszlo bardzo dobrze, za co dziekuje, tym bardziej ze dowiedzialam sie teraz, że czesc kosztow Psy Niczyje pokrylo :) Tak wiec wyszlo dobrze :) Quote
tusinka22 Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 obraczus87 napisał(a):Jak tam Szanta panikara??:) pewnie dogorywa po zabiegu, albo już biega po ogrodzie:) Quote
obraczus87 Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 tusinka22 napisał(a):pewnie dogorywa po zabiegu, albo już biega po ogrodzie:) Znajac Jej temperament na pewno chce Jej sie biegac ;) Quote
tusinka22 Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 zamówiłam dla Szanty pakiet 60 ogłoszeń i zrobiłam: http://ale.gratka.pl/ogloszenie/13409781_szanta_sliczna_mloda_mala_sunia_szuka.html i na tablicy ale jest w trakcie akceptacji Quote
obraczus87 Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 Super, duzo ogloszen. Mam nadzieje z domek sie zglosi! Quote
Lidan Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 No to Szanta ma 2 ogłoszenia na alegratce bo ja też kiedyś ją tam wystawiłam. http://ale.gratka.pl/ogloszenie/11996611_szanta_delikatna_sunia_wyrzucona_z_auta.html Skończyło się allegro. Mogę odnowić, ale nie wyróżnię bo konto świeci pustkami :oops: Quote
tusinka22 Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 [quote name='Lidan']No to Szanta ma 2 ogłoszenia na alegratce bo ja też kiedyś ją tam wystawiłam. http://ale.gratka.pl/ogloszenie/11996611_szanta_delikatna_sunia_wyrzucona_z_auta.html Skończyło się allegro. Mogę odnowić, ale nie wyróżnię bo konto świeci pustkami :oops: im więcej tym lepiej, poprosimy o odnowienie ale narazie chyba bez wyróżnienia (konto zaczyna świecić pustkami:() -jak dostanę zwrot z podatku (a powinnam już lada dzień) to zrobimy mega wyróżnione:) Quote
Lidan Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 Odnowiłam chwile temu. Lepiej byle jakie niż żadne ;-) Quote
obraczus87 Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Mam nadzieje ze jak ogloszenia sie pojawia to i ludzie zaczna dzwonic! Quote
tusinka22 Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 obraczus87 napisał(a):Mam nadzieje ze jak ogloszenia sie pojawia to i ludzie zaczna dzwonic! liczę na to..... SZUKAM OSOBY Z WARSZAWY (NATOLIN) DO PRZEPROWADZENIA WIZYTY PRZEDADOPCYJNEJ (JEST KTOŚ CHĘTNY??)-nie chodzi o Szantę niestety.... Quote
Astaroth Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 Szanta czuje się już całkiem nieźle, ale pierwsze dni po operacji bardzo przeżywała. Była obolała i przestraszona. Przytulała się i dygotała ze strachu. Przez te pare dni załatwiał się w domu, po kropelce ale jednak, już się bałam że coś jest nie tak ale na szczęście już jej przeszło i znowu sika tylko na dworze. Może ją bolało gdy pęcherz się wypełniał. Rana goi się ładnie, szwy zaczęły się rozpuszczać. Znowu bawi się z Bakusiem, no i przez to że tak się źle czuła zaczeliśmy zabierać ją na noc do sypialni i już tak zostało, więc śpi z nami w łóżku :) Quote
tusinka22 Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 Astaroth napisał(a):Szanta czuje się już całkiem nieźle, ale pierwsze dni po operacji bardzo przeżywała. Była obolała i przestraszona. Przytulała się i dygotała ze strachu. Przez te pare dni załatwiał się w domu, po kropelce ale jednak, już się bałam że coś jest nie tak ale na szczęście już jej przeszło i znowu sika tylko na dworze. Może ją bolało gdy pęcherz się wypełniał. Rana goi się ładnie, szwy zaczęły się rozpuszczać. Znowu bawi się z Bakusiem, no i przez to że tak się źle czuła zaczeliśmy zabierać ją na noc do sypialni i już tak zostało, więc śpi z nami w łóżku :) cieszę się że jest dobrze, i widzę że Szanta rozpieszczana......:) Quote
tripti Posted May 18, 2011 Author Posted May 18, 2011 to się powodzi psince :) zostało 282 zł: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=21&t=124704&sid=15cdcadb769ded640c714e4bc0fed0bf czyli Szanta ma hotelik do połowy czerwca, która już tuż tuż. Quote
tusinka22 Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 [quote name='tripti']to się powodzi psince :) zostało 282 zł: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=21&t=124704&sid=15cdcadb769ded640c714e4bc0fed0bf czyli Szanta ma hotelik do połowy czerwca, która już tuż tuż. no właśnie już tuż tuż a pieniążków brak, co potem zrobimy......:( Quote
obraczus87 Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 Kurcze..... lada chwila chyba pojawia sie ogloszenia niuni.... Quote
tusinka22 Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 obraczus87 napisał(a):Kurcze..... lada chwila chyba pojawia sie ogloszenia niuni.... tak myślę, zapłacone i czekam na ogłoszenia. Quote
Recommended Posts