tusinka22 Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 [quote name='obraczus87']Ja mam zapchany fotosik wiec niestety nie pomoge. Ale moze ktos chetny nam pomoze??? :) prosimy :) zdjecia jakie są, takie są. Ale warto powstawiac do ogloszen :)[/QUOTE] bardzo prosimy o pomoc, ja w tym taka zielona jestem.... Quote
tripti Posted May 7, 2011 Author Posted May 7, 2011 jeżeli dziecko się boi psów to jednak lepiej zaczynać od szczeniaka, tak zrobili moi znajomi, tylko, że kupili psa pewnego z rodowodem - labradora. Nie wiem czy takie dziecko przekona sie do jakiekolwiek nawet małego dorosłego psa. Tak dziecko wychowuje sie ze szczeniakiem i jest inaczej. Sama z dużym dystansem podchodzę do obcych/nowych dorosłych psów w domu. Trudno stało się. Ważne, że Szanta miała gdzie wrócić - dziękujemy. Ja nie dostałam nadal zwrotu hasła do drugiego konta na fotosiku, chyba czas założyć kolejne. Quote
Aleksa. Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 [quote name='obraczus87']Ja mam zapchany fotosik wiec niestety nie pomoge. Ale moze ktos chetny nam pomoze??? :) prosimy :) zdjecia jakie są, takie są. Ale warto powstawiac do ogloszen :) Ja pomogę. :) [email protected] Quote
tripti Posted May 7, 2011 Author Posted May 7, 2011 [quote name='Aleksandra95']Ja pomogę. :) [email protected] korzystając z uprzejmości i chęci - wysłałam :) Quote
Aleksa. Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 jejku..:o ile tych zdjęć.. dzisiaj tego nie zrobię,przepraszam.. Uploaded with ImageShack.us Quote
Aleksa. Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Aleksa. Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Aleksa. Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Przepraszam,że tak to wolno mi idzie,ale mam radiówkę :shake: jutro dokończę,ok ? :roll: czy to koniecznie dzisiaj potrzebne ?;) Quote
Aleksa. Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Dobra jeszcze troszkę i zmykam. ;) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
tripti Posted May 8, 2011 Author Posted May 8, 2011 wow, dużo Ci się udało wstawić, dziękuję bardzo :))) Quote
Astaroth Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Szanta była dzisiaj z nami na Polach Mokotowskich. Bardzo dziewczyna się stresowała, szczególnie bała się małych dzieci na różnych dziwnych pojazdach, deskorolkach, rowekach, w wózkach itd a jak mijał nas maluch w samochodziku wydającym wyjątkowo głośne dźwięki to dziewczynka zrobiła kupę ze strachu. Spotkaliśmy panią u której była Szanta przez jeden dzień, ze stresu psina wtuliła się w nią jakby chciała powiedzieć już wolę do Was niż tutaj zabierzcie mnie stąd :) Córka dzisiaj powiedziała że się nie boi, ale może dlatego że była duża grupa ludzi i dlatego była taka odważna. Jedna dziewczyna wzieła namiary i ma do Was dzwonić, wyglądała na bardzo zainteresowaną, ale zobaczymy. No i już się zbieraliśmy kiedy zaczepiła nad bardzo rezolutna chyba siedmiolatka, przytuliła Szante i powiedziała tacie że ona bez niej nie wraca do domu, już się bałam że zamiast "pozbyć" się psa przyjedziemy do domu z dzieckiem ;) Dziewczynka nawet wyliczyła ojcu jakie to niewielkie koszty taki mały psiak itd. Pan wydawał się nieubłagany ale żeby odkleić dziewczynkę od troche przerażonej Szanty daliśmy mu kartke z ogłoszeniem żeby jak się małej uda go przekonać to mieli kontkakt i uciekliśmy. Quote
Lidan Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Kilka zdjęć już zmieniłam na allegro. Śliczna jest Szantusia. Że też musiało jej się takie niepowodzenie przytrafić :shake: Quote
Agnieszka_K Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 widziałam Szantę na Polach - piękna ona! :loveu: i wzbudzała zainteresowanie ;) Quote
obraczus87 Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 Ola - dziekuje za wstawienie zdjec. Troszke ich porobilam wtedy ;) Szanta jest bardzo fajnym psiakiem. Mam nadzieje ze ktos sie odezwie. Na tym zdjeciu Szanta zaczynala kopac dolki. Szanta kopala, Natalia zasypywala dolek, a sunia zaraz podchodzila i od nowa zaczymala kopanie ;) Quote
Aleksa. Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Aleksa. Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Aleksa. Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Aleksa. Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Aleksa. Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Wydaje mi się ,że to już wszystko :roll: chociaż tyle tego jest,że może się myle :eviltong: Quote
tusinka22 Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 oj tak śliczna jest tylko nadal bez domku:( Prosimy o wsparcie finansowe, kończą się pieniążki a jeszcze trzeba Tulę wysterylizować:( Quote
Recommended Posts