Jump to content
Dogomania

SZANTA 8 kg mini wilczek szary - powoli poznaje swój DS!!!:) dziękujemy!

Recommended Posts

Posted

[quote name='obraczus87']Ja mam zapchany fotosik wiec niestety nie pomoge. Ale moze ktos chetny nam pomoze??? :) prosimy :) zdjecia jakie są, takie są. Ale warto powstawiac do ogloszen :)[/QUOTE]

bardzo prosimy o pomoc, ja w tym taka zielona jestem....

• Replies 401
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jeżeli dziecko się boi psów to jednak lepiej zaczynać od szczeniaka, tak zrobili moi znajomi, tylko, że kupili psa pewnego z rodowodem - labradora. Nie wiem czy takie dziecko przekona sie do jakiekolwiek nawet małego dorosłego psa. Tak dziecko wychowuje sie ze szczeniakiem i jest inaczej. Sama z dużym dystansem podchodzę do obcych/nowych dorosłych psów w domu.
Trudno stało się. Ważne, że Szanta miała gdzie wrócić - dziękujemy.
Ja nie dostałam nadal zwrotu hasła do drugiego konta na fotosiku, chyba czas założyć kolejne.

Posted

Szanta była dzisiaj z nami na Polach Mokotowskich. Bardzo dziewczyna się stresowała, szczególnie bała się małych dzieci na różnych dziwnych pojazdach, deskorolkach, rowekach, w wózkach itd a jak mijał nas maluch w samochodziku wydającym wyjątkowo głośne dźwięki to dziewczynka zrobiła kupę ze strachu. Spotkaliśmy panią u której była Szanta przez jeden dzień, ze stresu psina wtuliła się w nią jakby chciała powiedzieć już wolę do Was niż tutaj zabierzcie mnie stąd :) Córka dzisiaj powiedziała że się nie boi, ale może dlatego że była duża grupa ludzi i dlatego była taka odważna. Jedna dziewczyna wzieła namiary i ma do Was dzwonić, wyglądała na bardzo zainteresowaną, ale zobaczymy. No i już się zbieraliśmy kiedy zaczepiła nad bardzo rezolutna chyba siedmiolatka, przytuliła Szante i powiedziała tacie że ona bez niej nie wraca do domu, już się bałam że zamiast "pozbyć" się psa przyjedziemy do domu z dzieckiem ;) Dziewczynka nawet wyliczyła ojcu jakie to niewielkie koszty taki mały psiak itd. Pan wydawał się nieubłagany ale żeby odkleić dziewczynkę od troche przerażonej Szanty daliśmy mu kartke z ogłoszeniem żeby jak się małej uda go przekonać to mieli kontkakt i uciekliśmy.

Posted

Ola - dziekuje za wstawienie zdjec. Troszke ich porobilam wtedy ;)

Szanta jest bardzo fajnym psiakiem. Mam nadzieje ze ktos sie odezwie.

Na tym zdjeciu Szanta zaczynala kopac dolki. Szanta kopala, Natalia zasypywala dolek, a sunia zaraz podchodzila i od nowa zaczymala kopanie ;)