Ellig Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Mysle,ze trzeba pomoc Nutusi, zepsuty samochod.................bardzo duzo przejechanych km,mam nadzieje ,ze Fundacja sie "zachowa":) Quote
njangu Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Ellig napisał(a):Mysle,ze trzeba pomoc Nutusi Święte słowa Quote
mmd Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Njangu, zrobiłeś coś tak pięknego i niezwykłego, że mogłes dobiec ostatni, a i tak jesteś wielkim zwycięzcą dla nas wszystkich :) No i Nutusia, samochód się rozkraczył na amen? Quote
njangu Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 mmd napisał(a): No i Nutusia, samochód się rozkraczył na amen? Chyba "tylko" linka sprzęgła. Miejmy nadzieje że reszta jest cała. Tak czy siak, kłopotu od cholery, bo samochód unieruchomiony totalnie w dodatku w niemalże szczerym polu. Quote
santino Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 njangu, wieeeeelki szacun!! Właśnie obejrzałam materiał. Jestem pod wielkim wrażeniem, jestem pewna, że lada chwila Lupus znajdzie dom, nawet jeśli teraz telefon milczy jak zaklęty!! Jestem pod takim wielkim wrażeniem tego co zrobiłeś, że sama podjęłam względem siebie pewne zobowiązania i mam nadzieję, że mi się uda! Bardzo Ci dziękuję za to co zrobiłeś dla Lupusa. Naprawdę, brak mi słów... Quote
Kociabanda2 Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Mam 322 zdjęcia. Rozumicie, że przesiewanie materiału oraz zgranie tego na fotosik zajmie mi ciut czasu, nie? :p Tym bardziej, że muszę dzielić ten czas z praniem po maratonie i przygotowaniach do niego :eviltong: Od razu zapytuję mojego szacownego Węża, Nutusię oraz Aneczkę&Sułtan czy zgadzają się na publikację (tu, na fb i w ogłoszeniach Lupiego) swych wizerunków?????? Dajcie znać, bo po wyeliminowaniu nieostrych biorę się do wycinanek i nie wiem na ile muszę się z tym pilnować. Quote
Ewa Marta Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 njangu napisał(a):Ewa Marta miło było poznać "na żywo" nawet jeśli tylko przez chwilę ;). Poprawiłaś mi mocno humor i pomogłaś na chwilkę zapomnieć o bucie który od 4km obdzierał moją stopę ze skóry :roll: Njangu, tym większe podziękowania i szacunek dla Ciebie!!! Wyglądałeś tak promiennie, że nikt się nie domyślał jak cierpisz. Nie chcę nawet myśleć jak Cię musiało boleć, a mimo to dobiegłeś w rewelacyjnym, jak dla mnie czasie:-) Nutusi mówiłam przez telefon, że biegniesz na luzie, nie widac po Tobie żadnego zmęczenia i masz uśiech na ustach. Jak to pozory mylą co? Chociaż i mnie udzielil się Twój nastrój, śmiałam się więc i krzyczałam, choć szczęka mi odpadała, a wieczorem wylądowałam na rwaniu kolejnego zęba. Wszystko dla Lupusa;-) Wielka szkoda, że nie było podanego numeru telefonu, miejmy nadzieję, że w tym kolejnym pogramie go podadzą. Quote
Aneczka&Sułtan Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Kociabanda2 napisał(a): Od razu zapytuję mojego szacownego Węża, Nutusię oraz Aneczkę&Sułtan czy zgadzają się na publikację (tu, na fb i w ogłoszeniach Lupiego) swych wizerunków?????? Dajcie znać, bo po wyeliminowaniu nieostrych biorę się do wycinanek i nie wiem na ile muszę się z tym pilnować. co do zasady masz moją zgodę :P co do zasady bo niektóre wymagają autoryzacji, ale liczę na Twój dobry smak bo jak nie to :mad: :cool3: Quote
Kociabanda2 Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Aneczka&Sułtan napisał(a):co do zasady masz moją zgodę :P co do zasady bo niektóre wymagają autoryzacji, ale liczę na Twój dobry smak bo jak nie to :mad: :cool3: postaram się :) Po wywaleniu nieostrych fotek zostało 241 zdjęć... Najgorsze, że z żadnego nie jestem 100% zadowolona :( Lupcio o wiele ładniej wygląda w rzeczywistości niż wychodzi na zdjęciach :( No i przez to całe zamieszanie zapomniałam nakręcić choćby jeden filmik do ogłoszeń :( Quote
Nutusia Posted September 26, 2011 Author Posted September 26, 2011 Ja się podpisuję pod "zgodą" Aneczki ;) I również z tego miejsca chciałabym wszystkim najserdeczniej podziękować! Dominikowi za wyczyn, o którym wielu może tylko pomarzyć!:loveu: I chodzi tu nie tylko o wyczyn sportowy, ale przede wszystkim o pomysł, inicjatywę i SERCE! Kamili za wsparcie, motywację i ponad 300 zdjęć "ruchomych celów" oraz ogólnie - za WYROZUMIAŁOŚĆ I WSPANIAŁOMYŚLNOŚĆ ŻONY BOHATERA:razz: Aneczce za cenne uwagi na temat Lupusa i jego "potencjału" oraz cudowną nad nim opiekę. Iwonce za "całokształt", pomimo choroby Oli (za którą wszyscy mocno trzymamy kciuki, żeby jak najszybciej wyszła ze szpitala i wróciła do zdrowia!:loveu:) Eli za wsparcie wszelakie, z medialnym włącznie. Karolce za superowe koszulki. Ewie za doping na trasie. Izie z fundacji malamuciej za obecność, karmę i chip dla Lupina. I wszystkim pozostałym, których nie wymieniłam, ale przytulam mocno za kibicowanie, wspieranie, słowa otuchy, a przede wszystkim wiarę, że wspólnie nam się uda! Lupus to niesamowity pies. Pomimo tłumów, hałasu i całego zamieszania spisał się bardzo pięknie. Łagodny, radosny, kochający cały świat, skory do zabawy, a przede wszystkim maksymalnie przyklejony do człowieka. Na koniec imprezy był biedak równie zmęczony jak Dominik - w końcu dla niego wczorajszy dzień to też był niezły maraton! ;) Jeśli pan, z którym wczoraj rozmawiałam telefonicznie w obecności Dominika podtrzyma chęć poznania Lupusa, ekipa na wizytę przedadopcyjną została już zmontowana, wyznaczona i przygotowana i żadne zmiany w tym zakresie nie wchodzą w grę :razz: Moje auto zostało na noc w Grodzisku (a nie w żadnym szczerym polu:eviltong:) i dziś od rana Małż organizuje jego reanimację. Mam nadzieję, że jeszcze trochę pociągnie (i auto i Małż:evil_lol:) i przewiezie jeszcze niejednego psiaka - oby jak najczęściej do DS! No, to teraz już tylko czekam na fotorelację! No i oczywiście na TEN telefon:razz: Quote
njangu Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Ewa Marta napisał(a):Nutusi mówiłam przez telefon, że biegniesz na luzie, nie widac po Tobie żadnego zmęczenia i masz uśiech na ustach. Bo nie było zmęczenia. Strategia była taka, że po 30km przyśpieszam, ale koło 30km zacząłem zostawiać czerwone ślady:placz:. Dziś nie mam kawałka zakwasów. Można powiedzieć że się nie przemęczyłem zbytnio :shake: Oby podali ten telefon. To by bardzo pomogło Quote
njangu Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Małż, Wąż. Co Wy dziewczyny? Jak facet, to albo gad, albo mięczak? Quote
Nutusia Posted September 26, 2011 Author Posted September 26, 2011 No, niektórzy to mięczaki z... wężem w kieszeni ;) A mój - no dobra, niech będzie Pan Mąż - za to, że mnie jeszcze nie zaciukał po spontanicznych akcjach "pies" :) Mało tego, coraz bardziej się wciąga, choć nadal próbuje udawać, że nie :) Quote
Kociabanda2 Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Nutusia napisał(a):No, niektórzy to mięczaki z... wężem w kieszeni ;) haha :D to dobre :D Njangu, mam Twoją zgodę na publikację wizerunku czy nie?? Quote
Ellig Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Nutusia , poprosze nr konta, doloze sie troche do reperacji tego sprzegla........:) Quote
Nutusia Posted September 26, 2011 Author Posted September 26, 2011 Nie ma mowy! ;) Oprócz linki jeszcze coś tam "padło", ale pan mechanik obiecał zrobić na dziś. Jest więc szansa, że Pan Mąż nie będzie musiał nocować na ławce na rynku w Grodzisku :) Quote
njangu Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 W razie czego oferta przewozu Pana Męża, przez węża :evil_lol: oczywiście aktualna Quote
Nutusia Posted September 26, 2011 Author Posted September 26, 2011 Wąż raczej z eskulapów - tych takich... pomocnych ;) Dzięki! Mam nadzieję, że sobie chłop poradzi i wróci na... kolację i karmienie psów :) Quote
Kociabanda2 Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 nooo... fotosik właśnie usilnie łyka foty. Zobaczymy ile mu się zejdzie :eviltong: Mam nadzieję, że dacie radę wybrać z tego coś do nowych ogłoszeń Lupiego :) Quote
jola_li Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Ależ imponująca akcja!!! Jestem pod wielkim wrażeniem!!! WIELKI UKŁON dla wszystkich zaangażowanych!!! Njangu - jestem pełna najgłębszego podziwu!!! Quote
Kociabanda2 Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 no to zaczynam :) Część pierwsza: Njangu i Lupus gwiazdorzą :evil_lol: Quote
Kociabanda2 Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 część druga: Oczekiwanie na start maratonu ehhh... szkoda, że ta fota wyszla nieostra :( Quote
Recommended Posts