Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

njangu napisał(a):
:loveu::loveu::loveu:Jaki On jest cudowny:loveu::loveu::loveu:

cudownie cudowny ;) :)

dokładam jeszcze zbliżenie uzębienia naszego Lupcia:

Sądząc po tym z jakim trudem przychodzi mu jedzenie smaczków (no chyba, że mu po prostu nie smakowały) oraz po tym zdjęciu uważam, że naszemu Książęciu należy się wizyta u psiego dentysty :(

Posted

Kociabanda2 napisał(a):

Sądząc po tym z jakim trudem przychodzi mu jedzenie smaczków (no chyba, że mu po prostu nie smakowały) oraz po tym zdjęciu uważam, że naszemu Książęciu należy się wizyta u psiego dentysty :(

Zjedzenie kanapki i suszonego mięska przychodziło mu dużo łatwiej. :razz::evil_lol:

Nutusiu ja pamiętam, ze miałam opisać moje spostrzeżenia na temat Lupusa i obiecuję, że to zrobię jak się tylko troszkę ogarnę z pracą. W domu niestety net mi siadł :shake:

Posted

O matko - ja już sama nie wiem czy on ładniejszy w realu czy na fotkach. I pal sześć urodę! Na żywo widać jego charakter, łagodność, to, jak bardzo się przykleja do człowieka. Najchętniej albo by siedział na kolankach (seria zdjęć z zadkiem na kolanach Aneczki) albo przynajmniej się o niego opierał, choć czubek nosa na nodze położył... Rzeczywiście szkoda, że o filmiku nie pomyślałyśmy, ale może... następnym razem ;)
Fotki z dzieckiem - cudo! Docent leży z łapą na łapie i pozwala dziecku poznawać psi świat :) Jeszcze dziś zadzwonię do zainteresowanego pana z prośbą o adres mailowy - trzeba mu wysłać te wszystkie "przytulanki" ;)