Kociabanda2 Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 i znowu brzuchol :eviltong: Zrobić temu psu zdjęcie w pionie to wyczyn :loveu: Quote
Kociabanda2 Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 część kolejna: Njangu na mecie!! a Lupino czuje się już jakby sam ten maraton przebiegł :eviltong: Zdecydowanie miał już dość. Quote
Kociabanda2 Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 w oczekiwaniu na swojego bohatera, który właśnie odkleja buta od nogi Quote
Kociabanda2 Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 i część olejna: Leżakowanie Lupinio padnięty już na maksa (co chwila nam zasypiał). Teraz jest w stanie tylko na leżąco przyjmować należne mu wyrazy uwielbienia ze strony Njangu :D Quote
Kociabanda2 Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 nie przypominam sobie w programie tańców, ale może coś przespałam? Quote
Kociabanda2 Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 i na koniec Lupino MEDALISTA! KONIEC Quote
Kociabanda2 Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 teraz Wasza kolej. Wybierzcie z tego coś ładnego do ogłoszeń :) Quote
njangu Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 :loveu::loveu::loveu:Jaki On jest cudowny:loveu::loveu::loveu: Quote
mala_czarna Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 Piękna sesja zdjęciowa!! Czy Lupus się spodobał?? Pewnie tak, bo on w realu naprawdę 100 razy ładniejszy niż na fotkach :) Njangu, moje gratulacje! Quote
Kociabanda2 Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 njangu napisał(a)::loveu::loveu::loveu:Jaki On jest cudowny:loveu::loveu::loveu: cudownie cudowny ;) :) dokładam jeszcze zbliżenie uzębienia naszego Lupcia: Sądząc po tym z jakim trudem przychodzi mu jedzenie smaczków (no chyba, że mu po prostu nie smakowały) oraz po tym zdjęciu uważam, że naszemu Książęciu należy się wizyta u psiego dentysty :( Quote
Aneczka&Sułtan Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 Kociabanda2 napisał(a): Sądząc po tym z jakim trudem przychodzi mu jedzenie smaczków (no chyba, że mu po prostu nie smakowały) oraz po tym zdjęciu uważam, że naszemu Książęciu należy się wizyta u psiego dentysty :( Zjedzenie kanapki i suszonego mięska przychodziło mu dużo łatwiej. :razz::evil_lol: Nutusiu ja pamiętam, ze miałam opisać moje spostrzeżenia na temat Lupusa i obiecuję, że to zrobię jak się tylko troszkę ogarnę z pracą. W domu niestety net mi siadł :shake: Quote
Nutusia Posted September 27, 2011 Author Posted September 27, 2011 O matko - ja już sama nie wiem czy on ładniejszy w realu czy na fotkach. I pal sześć urodę! Na żywo widać jego charakter, łagodność, to, jak bardzo się przykleja do człowieka. Najchętniej albo by siedział na kolankach (seria zdjęć z zadkiem na kolanach Aneczki) albo przynajmniej się o niego opierał, choć czubek nosa na nodze położył... Rzeczywiście szkoda, że o filmiku nie pomyślałyśmy, ale może... następnym razem ;) Fotki z dzieckiem - cudo! Docent leży z łapą na łapie i pozwala dziecku poznawać psi świat :) Jeszcze dziś zadzwonię do zainteresowanego pana z prośbą o adres mailowy - trzeba mu wysłać te wszystkie "przytulanki" ;) Quote
Recommended Posts