Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

rozmawialam z redaktorka naczelna TV Info, moja znajoma zrobi bardzo chetnie maly reportaz o njungu i calej inicjatywie szukania domu na Maratonie Warszawskim.Jutro wysle Jej numery tel.do njungu no i zebyscie znalezli sie 25 wrzesnia w tlumie.
Dam znac jutro.

Posted

Grzeczna sunia :lol:
W tym calym zamieszaniu zdazyla sie tez zaprzyjaznic z moją kocicą i wsunąć jej chrupki. Gdybym kiedys wpadla na pomysl mania psa, to chyba jamniolki ;)

Posted

ludka napisał(a):
Grzeczna sunia :lol:
W tym calym zamieszaniu zdazyla sie tez zaprzyjaznic z moją kocicą i wsunąć jej chrupki. Gdybym kiedys wpadla na pomysl mania psa, to chyba jamniolki ;)

No to nie ma na co czekac tylko Kimi brac jak najszybciej:)

Posted

Ellig napisał(a):
Chusta dla Lupusa "Szukam domu" przekazana Nutusi:)

Super
Ja dostałem właśnie wizualizację koszulki, zaraz wrzucę tylko się porejestruje na fotosiku, czy innym wynalazku od hostingu zdjęć

Posted

Dla mnie bomba! Tylko musisz biec... wyprostowany ;)
Ciocia Bros nam się gdzieś zapodziała - miała pokazać swoje dzieło... Napiszę do niej PW :)

Fajnie, że będzie wywiad - zrobimy z Njangu i z Lupusa GWIAZDY:razz:

A co do Kreski, to odszczekuję solennie wszystkie inwektywy, które w jej kierunku skierowałam!!! Od niedzieli nie zwracam się do niej inaczej niż per "moja bohaterko" :evil_lol:

Posted

Mogę zabrać głos? Zabiorę, bo widziałam Lupusa na własne oczy. Njangu zresztą też :evil_lol:
Cel szczytny, koszulka rewelacyjna, pozostaje mi tylko trzymać kciuki za upór, determinację i dom dla Lupusa. Zasłużył sobie na to. Njangu, ja Cię chłopie podziwiam!! Przy ilości wypalanych przeze mnie papierosów, po 100 metrach wzywaliby do mnie erkę :roll:

Posted

mala_czarna napisał(a):
Przy ilości wypalanych przeze mnie papierosów, po 100 metrach wzywaliby do mnie erkę :roll:

Właśnie dlatego Cigarety poszły z dymem :) Lupus jest tego wart.
Nutusia napisał(a):

Fajnie, że będzie wywiad - zrobimy z Njangu i z Lupusa GWIAZDY:razz:

Z gwiazdorzeniem bym nie przesadzał, nie jestem zbyt predysponowany. Niestety w momentach stresujących dostaję syndromu Waldusia Kiepskiego: ".........Eeeee Yyyyy Eeee hmmmm Yyyy normalnie no". Dla Lupusa postaram się zrobić wyjątek. Wogóle łapię się na tym, że dużo bym dla niego zrobił....

Nutusia napisał(a):

A co do Kreski, to odszczekuję solennie wszystkie inwektywy, które w jej kierunku skierowałam!!! Od niedzieli nie zwracam się do niej inaczej niż per "moja bohaterko" :evil_lol:

:) Słusznie, Kreseczka naprawdę się spisała :)

Koszulkę zamawiam w postaci w jakiej zamieściłem

Posted

ciotka brosowa ostatnio pada na twarz, w pracy młyn, wciąż dodatkowe zmiany, rzadko juz sypiam w domu, a gdzie dzieciaki, gotowanie, porządki, spacery, jakaś makabra, dzis wkońcu miałam prawdziwie wolny dzień , wypusciliśmy sie na cudowny spacer, nogi weszły mi w zadek :)
koszulki prawie gotowe, jeszcze pozostała jedna, w czwartek wysyłam, powinny bez problemu dojść :)

napisy są po obu stronach

Posted

aparat troche przeostrzył kolory ale wyglada to bardzo podobnie :) najważniejsze ze są czytelne :) oj bedzie Was widac :)

njangu koszulek zrobiłam sztuk 5 :) ostatnia właśnie jest w fazie koncowej :)

Posted

bros napisał(a):
aparat troche przeostrzył kolory ale wyglada to bardzo podobnie :) najważniejsze ze są czytelne :) oj bedzie Was widac :)

Swietne, naprawde swietne i beda przyciagaly wzrok ludzi,fantastycznie!:) i moze beda w TVP:)

Posted

O matulu - mowę mi odebrało - dobrze chociaż, że palce biegają po klawiaturze!!!!!!!!!!!!! Bros, no po prostu, no po prostu, no... ja nie wiem - niech mi ktoś pomoże!!!!!!!!!!!!!!!!!

Njangu - napisać Ci spicz? ;) Powiesz, że chcesz wygłosić oświadczenie i jedziesz! :)

Posted

Nutusia napisał(a):

Njangu - napisać Ci spicz? ;) Powiesz, że chcesz wygłosić oświadczenie i jedziesz! :)

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:".........Piosenkę pana Kor... Kor... Koracza o zdrowiu, bym chciała najbardziej usłyszeć " :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Nutusia napisał(a):
Fajnie! Co prawda Lupus Negrusiem z pewnością nie będzie zachwycony ;), ale wsparcie Fundacji bardzo się przyda!

napisalam,ze Lupus nie za bardzo do innych psow.......

Posted

On się sam z siebie nie rzuca. Na smyczy jest spokojny i najbardziej zainteresowany człowiekiem. Tak więc nie sądzę, żebyśmy miały z nim problemy. Iza z Fundacji obiecała mi pożyczyć dla niego malamucie szelki - będzie bezpieczniej. Ale specjalnie do innych psów z pewnością nie będziemy podchodzić.