Ewa Marta Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 Trzymam mocno kciuki!!!!! Raczej nie dojadę, pół twarzy spuchnięte nadal:-( Dzisiaj patrzył na mnie dzinie syn Kasi z hoteliku, kiedy pojechałam do Kulfona. Kasi powiedziałam co mi jest, on nie wiedział i ukradkiem zerkał. Kiepsko się z tym czuję:-( Ale będę z Wami myślami!!! Gdybym wiedziala o której mniej więcej Dominik będzie biegł w okolicy Nugat, to wyszłabym z moimi psami, żeby mu pobić brawo. Quote
njangu Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 Przy założeniu że start będzie punktualnie (zwykle tak jest) i jeśli się nie podpalę za bardzo i zachowam spokój z tempem, na Nugat będę 10:34-10:40 plus/minus 3min. Na Twoim miejscu zostałbym w domciu i kurował ząbka i tak zobaczylibyśmy się przez sekundę, może dwie.... Quote
bros Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 no i sie zaczęło - myślę o Was - njangu biegnij po zwycięstwo !!!!!!!!!!!!!! :) Quote
Ellig Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 bros napisał(a):no i sie zaczęło - myślę o Was - njangu biegnij po zwycięstwo !!!!!!!!!!!!!! :) Juz "gwiazdowali" njangu z Lupusem:)Jak to napisala Nutusia:) Quote
Ellig Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Emisja dzisiaj na TVP info, Kurier warszawski o godz. 18:30 i 21:45 :) Quote
Ewa Marta Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Kilkanaście minut temu widziałam njangu! Wyszłam z moimi psami na Rosoła. Biegł na luzie, bez śladu zmęczenia, z uśmiechem na ustach! Pobiłam mu brawo wołając "brawo Dominik". Z uśmiechem zapytał mnie "Ewa Marta?" Wzruszyłam się, kiedy zobaczyłam, że biegnie w tej koszulce z Lupusem, po dom dla niego:-) Wielki podziw dla super skrupulatnego wyliczenia czasu Njangu. Jak powiedziałeś, tak byłeś. Szok! Njangu, wielki ukłon dla Ciebie za to, że taki własnie obrałeś sobie cel. Trzymam kciuki za szczęśłiwe zakończenie! A Lupus siedzi w cieniu, jest bardzo grzeczny. Wypił juz z litr wody. Podobno jest bardzo medialny, tak mówi Pani z telewizji;-) Quote
wykrywka Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Niesamowita akcja :loveu:. Czytając Twój post Ewo najzwyczajniej wzruszyłam się, mam nadzieję, że metą tego niezwykłego biegu będzie dom dla Lupusa :happy1: . Quote
Ewa Marta Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Nie biorę pod uwagę innej opcji! Tyle osób jest w to zaangażowanych. Njangu odwala najczarniejsza robotę;-) Nie można jednak pominąć wielkiego wysiłku Nutusi, która chyba już w ogóle przestała spać, dziewczyn wspomagających całą akcję... Quote
Ellig Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Nutusia i cala ekipa biegna teraz na mete bo Martyna z TV koniecznie chce nakrecic jeszcze zakonczenie biegu, tak juz ja ujela cala historia , njangu i Lupus:) Quote
Ewa Marta Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Ellig napisał(a):Nutusia i cala ekipa biegna teraz na mete bo Martyna z TV koniecznie chce nakrecic jeszcze zakonczenie biegu, tak juz ja ujela cala historia , njangu i Lupus:) Musza się spieszyć, bo jak widziałam njangu nieźle zasuwa:-) Niebawem powinien dotrzeć na metę:-) Quote
Ellig Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Njangu na mecie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Ewa Marta Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Super!!!!!!! No to teraz wywiady, zdjęcia i wreszcie dom dla Lupusa:-) Quote
mmd Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Super!! To, że pobiegł, że dobiegł, no i że Lupus się lansuje :) Quote
Ellig Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Samochod Nutusi rozkraczyl sie 30 km od domu.............czekaja na holowanie, nie obejrza programu.Na maraton przyjechal jakis Pan z rodzina , ktory chcial obejrzec Lupusa ale byl za pozno bo okolo 15. sprawa jest otwarta bo Pan ma w miare blisko do hotelu , gdzie jest Lupus. Quote
mmd Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Ja też nie obejrzę, bo u mnie lokalne idą... Quote
Ellig Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 mmd napisał(a):Ja też nie obejrzę, bo u mnie lokalne idą...No tak ale zapomnialam ,ze Nutusia i njangu obejrza o 21..... Quote
Ewa Marta Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Czy ktoś ma to może nagrane? Ja niestety przesiedziałam 2 godziny na dyżurze u stomatologa. Rwali mi drugą szóstkę. mam jakieś galopujące zapalenie i nie mam pojęcia, ile jeszcze zębów poleci:-( Czy po 21 będzie pwotórka? Quote
bros Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 tutaj :) na 8:45 minucie http://www.tvp.pl/warszawa/informacyjne/kurier-warszawski/wideo/25092011/5311266 Dominiku, Madziu miło Was było zobaczyć :):loveu: Quote
Ewa Marta Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 bros napisał(a):tutaj :) na 8:45 minucie http://www.tvp.pl/warszawa/informacyjne/kurier-warszawski/wideo/25092011/5311266 Dzięi kochana! Tym bardziej, że w tym wydaniu, które właśnie się skończyło nie nadali tego:-( Quote
Kociabanda2 Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 było coś po 22 ale już mniej :( Quote
Kociabanda2 Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Ellig napisał(a):Beda dwa programy TVP Kurier Warszawski i TVP "Mój pies i inne zwierzaki"Emisja: sobota o godz. 17.15. Powtórka w niedzielę o 8.45. a w tych zwierzakach będzie coś faktycznie? Quote
Ellig Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Ewa Marta napisał(a):Dzięi kochana! Tym bardziej, że w tym wydaniu, które właśnie się skończyło nie nadali tego:-( na 7:50 minucie:) Quote
njangu Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 W kurierze nie było telefonu o Lupusa :-(, a pare razy była nagrywana kwestia z kontaktem o Lupiego. Pani Marta specjalnie to nagrywała, pare razy, żeby można było coś wybrać. No i miał być pasek na dole z numerem telefonu. Ktoś musiał to wyciąć :shake: Może w tym programie "Mój pies i inne zwierzaki" pójdzie tak, żeby Lupus coś skorzystał. Ewa Marta miło było poznać "na żywo" nawet jeśli tylko przez chwilę ;). Poprawiłaś mi mocno humor i pomogłaś na chwilkę zapomnieć o bucie który od 4km obdzierał moją stopę ze skóry :roll: Olbrzymie podziękowania dla Magdy. Za wszystko. Dla Ellig za zorganizowanie telewizji, akcje facebookową i koordynację całego tego "bałaganu";) Dla Ani, za fachową opiekę nad Lupusem i przywiezienie mnie z Kampinosu :D Dla Bros za wspaniałe koszulki z sercem. Dla Donki za piękną książkę z dedykacją Dla mojej Ukochanej. Za wszystko!!! Jest szansa że ludzie dostrzegą Lupusa w wynikach: http://w.sts-timing.pl/pliki/wyniki_generalka42km.pdf tam też jest numer telefonu o dom dla niego. Szkoda że nie dałem rady złamać 3 godzin. Lupus byłby wtedy na 2-giej, an nie na 6-tej stronie wyników. Tego dnia, w tych butach, to było wszystko na co mnie stać. Na swoje usprawiedliwienie mam to, że buty są umazane w zakrzepłej krwi. Quote
Ellig Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 njangu jeszcze raz ogromne podziekowania!!!!!!!!!!:) Quote
Recommended Posts