Kociabanda2 Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Cześć trzecia: WYSTARTOWALI! Tu Lupino przestraszył się wystrzałów na start biegu olimpijskiego i potem samego maratonu :( + pękających balonów :/ Quote
Kociabanda2 Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 i muszę na chwilę przerwać. Ciąg dalszy nastąpi :) Quote
magda222 Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Wielki szacunek dla njangu i całej ekipy Lupusowej!!! Piękny pies... Gdybym tylko miała czas i warunki już byłby mój. Quote
Kociabanda2 Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 tu Dominik za 5 kilometrem, czyli w okolicach startu, bo była na początku taka pętelka a tu za półmetkiem, gdzie widziała go też Ewa Marta :) i wracamy do Lupiego, który czeka już na mecie w miasteczku maratońskim :) ale to po kolejnej przerwie. Znów muszę się oderwać od komputera Quote
Ewa Marta Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Kociabanda2 napisał(a): a tu za półmetkiem, gdzie widziała go też Ewa Marta :) A w którym miejscu robiłyście zdjęcie? Chyba przed Nugat, jakośnie mogę rozpoznać:-) Lupus wygląda wspaniale na tych zdjeciach. Jeśłi w realu jest piękniejszy, to ja już nic nie rozumiem:-( Dlaczego nikt go nie pokochał do tej pory? Poza nami oczywiście;-) Quote
Kociabanda2 Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 tuż za półmetkiem. Jakoś na Nowoursynowskiej. Quote
Kociabanda2 Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 i wracamy do Lupiego, który czeka w tym czasie na mecie w miasteczku maratońskim :) Quote
Ewa Marta Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Kociabando, piękne te Twoje zdjęcia:-) Quote
Kociabanda2 Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 piękne zdjęcia to Lupino miałby jakbyśmy na Entrego trafiły, ale coś się nie spotkaliśmy w tym tłumie :( Strasznie sobie w brodę pluję, że zapomniałam nagrać jakiś krótki filmik z Lupim, bo by się do ogłoszeń przydał. Quote
Kociabanda2 Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 oglądanie ząbków Lupiego. Te Ciotki to wszędzie muszą zajrzeć :eviltong: Quote
Recommended Posts