medar Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 bmj napisał(a):Ja w imieniu Towarzystwa Pogotowie dla Zwierząt (Wielkopolska):lol: .Czy wstępnie wiadomo już, kiedy pojawią się plakaty i ulotki?I czy termin 16 września jest aktualny?Musimy na dniach podać info do naszych lokalnych gazet (powiat czarnkowsko - trzecianecki) i telewizji, więc podawać czy się wstrzymać?I jeszcze jedno: czy plakaty trzeba sobie samemu wydrukować, czy zostaną przysłane każdemu koordynatorowi? Jak widzisz-spieszymy się jak tylko można. Damy znać Quote
Imbirka Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 medar z tego co się wcześniej orientowałam w drukarni to jest to rozsądna oferta. A jak stoimy z pieniędzmi? Trzeba będzie się złożyć? Quote
medar Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 [quote name='Imbir1']medar z tego co się wcześniej orientowałam w drukarni to jest to rozsądna oferta. A jak stoimy z pieniędzmi? Trzeba będzie się złożyć? Kasa z AFN + mój sponsor powinny wystarczyć w zupełności. Ulotka A5 , czy A4? (jeszcze się z drukarnią potarguję :-)) Nie mamy juz czasu wydzwaniać po drukarniach w całej Polsce, chyba że ktoś to już robi. Czekam na decyzję, czy zamawiać na "wczoraj" Quote
ARKA Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 A moze zalozyc nowy temat-Oferty drukarni? Bedzie jasno widac temat i moze jakas drukarnia/firma sama sie zglosi, jako sponsor?:cool1: Quote
ciemny Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 [quote name='medar']nakład: 20000 Cena jednostkowa:0,0730 zł Wartość netto; brutto:730,00 zł;890,60 zł nakład 10 000 bo 0,0730 zł x 20 000 daje 1460 zł a nie 730,00 zł. Quote
medar Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 ARKA napisał(a):A moze zalozyc nowy temat-Oferty drukarni? Bedzie jasno widac temat i moze jakas drukarnia/firma sama sie zglosi, jako sponsor?:cool1: Sądzę że nie mamy na to czasu. Właśnie się targuje z tą drukarnią, sądzę że zbije ceny o 10%. Jaki format ulotki , DECYDUJCIE!!! Zwiększam nakład ulotki na 20 tys (też cena spadnie) Quote
boksiedwa Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 Ulotka lepsza by była A5, taką mniejszą łatwiej ludziom będzie rozdawać Quote
Imbirka Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 popieram, A5 jest poręczniejszym formatem Quote
ciemny Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 medar napisał(a):Jaki format ulotki , DECYDYJCIE!!! Jak dla mnie A5, dodatkowo łatwość dystrybucji. Quote
medar Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 [quote name='elles']Tez myśle, ze A5 Więc ustalone że ulotka A5!!!. Zlecać?, czy jeszcze jakieś uwagi? Cena ulotki A5 (20tys) po negocjacjach 0,035zł netto/szt i rabat od całości rachunku 10% jako sponsoring. Quote
medar Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 Wiadomość z "innej beczki". Emisja materiału w Polsacie we wtorek 12.09.2006 godzinę podam później. ZLECAM DRUK!!!, czy ktoś jest przeciwny? Quote
boksiedwa Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 [quote name='medar'] ZLECAM DRUK!!!, czy ktoś jest przeciwny? rób tak żeby było dobrze bo jak będziemy czekać na akceptację to możemy obudzic sie z ręką w nocniku :lol: fajnie, że udało sie tak szybko to zorganizować :multi: Quote
medar Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 Aosciak: szykuj materiał do drukarni w formie elektronicznej ( w corelu lub ilustratorze) i dawaj do mnie na emaila . Quote
Asior Posted September 5, 2006 Author Posted September 5, 2006 nie no cena rewelacja :) nawet ja poznajomosci mam drożej :(\ Pewno, ze zlecaj :) Quote
Behemot Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 Jaka szybka akcja! Bomba! :thumbs: Oby wszystko wypaliło! Quote
elles Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 Medar Na kiedy będziesz miał plakaty i ulotki? powiedz też, czy starczyło kasy na pokrycie kosztów, w końcu też jakoś trzeba to porozsyłać. Do kiedy mamy czas na ułożenie pełnej listy koordynatorów i ich pomocników? Musimy wiedzieć ile nas wszystkich będzie i na jakim terenie (z Kachą zrobimy listę, ale jeszcze się pewnie ludzie odezwą, ja też szukam ludzi poza Dgm, w Trójmieście i innych miastach, aby ich skierować do koordynatorów) - i odpowiednio tyle materiałów rozesłać.. Do większych miast większe ilości. Quote
medar Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 Fundacja dla Ratowania Zwierząt Bezdomnych Dnia: 2006-09-05 „EMIR” ul. Słoneczna 4 96-321 Żabia Wola Nip: 529-16-64-172 Tel: 046 8578827; 0601300726 Email:[email protected] KRS 0000148346 "Temat" s.c., T.Zamojska, K. i M. Jasińscy ul. Kwiatowa 20 05-092 Łomianki ZAMÓWIENIE Zlecamy druk: Rodzaj i nazwa: plakat A2 (410x590 mm) format:A2 rodzaj materiału: kreda dwustronna 150g/m2 ilość kolorów:2 + 0 nakład:10000 Przygotowalnia:Temat Cena jednostkowa:0,2000 zł Wartość netto; brutto:2 000,00 zł;2 440,00 zł Rodzaj i nazwa: ulotka A5 format:A5 rodzaj materiału:kreda dwustronna 115g/m2 ilość kolorów:2 + 1 nakład: 20000 Przygotowalnia:Temat Cena jednostkowa:0,035 zł Wartość netto; brutto: 700,00 zł; 854 zł Razem : 2440zł+854zł=3294 zł „minus” 10% rabatu tj. 329,40 zł Do zapłaty: 2964,60zł. Termin płatności: 30 dni. Termin realizacji: 11.09.2006 :-) Chcieć , to móc :-) Quote
asar Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 Poddaję się :angryy: ponad 30 stron najrozniejszych wypowiedzi i zdazylam sie pogubic napiszcie jasno - gdzie moge znalezc tekst petycji - bym mogla zbierac podpisy co wkoncu z ulotkami - widze ogromne zamowienie - czy jako uzytkownik forum tez mam wyslac pieniazki na konto - czy mam drukowac na wlasna reke (jak tak to dajcie link z ostateczna wersja ulotki i petycji) - bo juz nic nie wiem pisac na e-mail [email protected] z gory dzieki i pozdrawiam Quote
medar Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 [quote name='elles']Medar Na kiedy będziesz miał plakaty i ulotki? powiedz też, czy starczyło kasy na pokrycie kosztów, w końcu też jakoś trzeba to porozsyłać. Do kiedy mamy czas na ułożenie pełnej listy koordynatorów i ich pomocników? Musimy wiedzieć ile nas wszystkich będzie i na jakim terenie (z Kachą zrobimy listę, ale jeszcze się pewnie ludzie odezwą, ja też szukam ludzi poza Dgm, w Trójmieście i innych miastach, aby ich skierować do koordynatorów) - i odpowiednio tyle materiałów rozesłać.. Do większych miast większe ilości. 1.Dzisiaj wieczorem dostanę materiały od aosciaka i wysyłam emailem do drukarni, jutro (mam nadzieję) rozpoczynają ( będę "siedział im na głowie" w sprawie terminu). 2.Na razie kasy wystarczy, ale wiadomoże koszty będą rosły (np.rozesłanie) 3.Czasu jest mało, ja ma tylko jedną głowę.. W sprawie listy do kachy wawa - ona jest "Centrum" Quote
medar Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 [quote name='asar']Poddaję się :angryy: ponad 30 stron najrozniejszych wypowiedzi i zdazylam sie pogubic napiszcie jasno - gdzie moge znalezc tekst petycji - bym mogla zbierac podpisy co wkoncu z ulotkami - widze ogromne zamowienie - czy jako uzytkownik forum tez mam wyslac pieniazki na konto - czy mam drukowac na wlasna reke (jak tak to dajcie link z ostateczna wersja ulotki i petycji) - bo juz nic nie wiem pisac na e-mail [email protected] z gory dzieki i pozdrawiam Pieniążki zawsze mile widziane ( na konto AFN z dopiskiem Ozzy) Tekst petycji dzisiaj wraca od prawnika. Ulotki dostaniesz, a jeśli braknie to możesz sobie dodrukować Wszystko masz na forum, wysyłam na emaila ostateczny tekst ulotki. Petycji później Quote
GoniaP Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 Pytanie do CENTRUM DOWODZENIA... Co z pozwoleniami na rozwieszanie plakatów, o które trzeba się ubiegać w UM? Jeśli ich nie uzyskamy, to zostaniemy zlinczowani... Quote
medar Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 [quote name='GoniaP']Pytanie do CENTRUM DOWODZENIA... Co z pozwoleniami na rozwieszanie plakatów, o które trzeba się ubiegać w UM? Jeśli ich nie uzyskamy, to zostaniemy zlinczowani... Szef ekipy z każdego miasta , musi iść do UM i wystapić o zgodę na wieszanie plakatów i zbieranie podpisów pod petycją. Najlepiej to zrobić mając w ręku plakaty, ulotki i tekst petycji ( po prostu pokazać ). Nie trzeba czekać aż roześlemy, każdy może 1kpl. sam sobie wydrukować. Tekst ulotki, petycji oraz plakat wrzucę do wątku informacyjnego po 17, jak będzie Myszka. Quote
Medorowa Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 Ja już wydrukowałam 30 plakatów na własną rękę, jutro postaram się jeszcze 10. Nie są kolorowe, ale są drukowane drukarką laserową, więc są ładne. Quote
Recommended Posts