Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 811
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Moje 20 zł. też poszły wczoraj przelewem, ale pocztą tradycyjną, zatem trochę potrwa. Gdybym miała urlop wzięłabym malutką do siebie do czwartku, bo mój pies akceptuje sunie (chociaż nie wiem co na to kot), no ale... Pozdrawiam też starsza pani :evil_lol:. Oczywiście żartuję i nie piszę tego złośliwie. Fajnie jest, że jesteśmy tu w różnym wieku.

Posted

Posty skaczą....

Heniu, Bela - dziękuję serdecznie!
Jak tylko Lilka da znać, zaraz uzupełniam!
Belu - podziękuj koleżance z całego serca! Pewnie też zapsiona, albo zakocona?;)

Wkleiłam prośbę o DT do czwartku dla Florki na wątku sosnowieckich maluchów i katowickiego schronu.
Może......

Posted

Belu - dziękuję serdecznie! I koleżance kochanej też podziękuj!!

Napisałam do Caldien z prośbą o "przechowanie" Florki do czwartku....
I zaprosiłam na wątek.

Posted

Niestety w tym terminie psinki wziąć nie mogę - wyjeżdżam we wtorek na tydzień:(

Ale trzymam moooocno kciuki za nią... Może się ktoś znajdzie kto będzie mógł, a do czwartku nie tak daleko :)

Posted

Dziękuję Caldien, że wpadłaś do Florki!
Czytałam o tym wyjeździe, tylko pomieszałam wszystko...
Kurcze, fajnie by było, gdyby ktoś mógł Florcię zabrać na te kilka dni...

Posted

powiedzcie mi czy wiecie jak Florka reaguje na koty? Chcę wam pomóc w DT awaryjnym do czwartku, ale mam 2 koty. Niestety w przyszły piątek wyjeżdżam w nocy, więc w czwartek lub piątek musiałby jąktoś ode mnie odebrać. Mieszkam w Żorach 45 km od Sosnowca - nie wiem czy to nie za daleko. aha no i mam dziecko (4lata), więc pytanie jak reaguje na dzieci - ale pewnie nie miało jak się sprawdzić. myślę, że to tylko tydzień i uda mi się to wszystko jakoś zgrać - a przynajmniej będzie wiadomo jak reaguje na zwierzęta i dzieci

Posted

Kochana feliksik, zaraz zadzwonię do zapki!!!
Mój numer 514-518-167.
Możesz mi puścić sygnał?
Jak coś będę widziała to napiszę albo zadzwonię, może tak być?

Posted

feliksik napisał(a):
piałyśmy w tym samym czasie - mój ii post jest wyżej o sobocie, mam nadzieję, że go odczytasz, a zaraz poślę ci sms

będę u ciebie jutro z kolegą!!!
Będę dzwonić!!!!
Kochana jesteś!!!

Posted

witam! odczytałam właśnie wątek Florki i zgarnąć ją chciałam na te parę dni. Jak będziecie potrzebować DT dla jakiegoś niewielkiego, bardzo spokojnego psiaka co mi nie rozwali mieszkanka wynajmowanego, na max parę dni to dajcie znać. Tyle wynegocjowałam z moją współlokatorką. pozdrawiam :) i cieszę się, że Czarnulka dom znalazła :)

Posted

Lilko - dziękuję za informacje o wpłatach.:loveu: Uzupełnilam w drugim poście.

Szeleczki ( dwie pary) wyprane i pachnące schną na kaloryferze - mam nadzieję, że któreś będą pasować.

Zapko - żeby nam tylko Florka nie probowała zwiać, jak Rusałka dzisiaj u Emiś.
Pilnujcie jej jak oka w głowie, mam nadzieje, że jakieś szeleczki będziecie jej mogły w schronisku założyć, bo z obroży może się wysmyknąć..
Ja też się boję, tyle się ostatnio na Dogo naczytałam o psach uciekających....

Jutro może nie będę mogła wejść na Dogo do czasu wyjazdu, bo muszę ogarnąć dom i ogony wybiegać.
Ale za to potem Feliksik na pewno napisze.
Postaram się zrobić zdjęcia, jeżeli mała nie bedzie wystraszona.

Trzymajcie kciuki za podróż, żeby Florcia się nie bała i ....
Och, nosku, to Twoja ostatnia noc w schronisku, wiesz?
Jutro już będziesz dupkę grzała na kocyku.:loveu:

Bądźcie z nami myślami.
Pa, do jutrzejszego wieczora!