lika1771 Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 Zagladnełam jest jedna wpłata,sprawdze jeszcze po południu -Vanili-15 zł:loveu: Quote
Jasza Posted February 11, 2011 Author Posted February 11, 2011 Dziękuję! Wpisuję w pierwszy post! Edit: Maupa dodała mi drugi post, więc czytelne rozliczenia w nim. Dziękuję Maupo!! Quote
henikar Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 Moje 20 zł. też poszły wczoraj przelewem, ale pocztą tradycyjną, zatem trochę potrwa. Gdybym miała urlop wzięłabym malutką do siebie do czwartku, bo mój pies akceptuje sunie (chociaż nie wiem co na to kot), no ale... Pozdrawiam też starsza pani :evil_lol:. Oczywiście żartuję i nie piszę tego złośliwie. Fajnie jest, że jesteśmy tu w różnym wieku. Quote
Jasza Posted February 11, 2011 Author Posted February 11, 2011 Posty skaczą.... Heniu, Bela - dziękuję serdecznie! Jak tylko Lilka da znać, zaraz uzupełniam! Belu - podziękuj koleżance z całego serca! Pewnie też zapsiona, albo zakocona?;) Wkleiłam prośbę o DT do czwartku dla Florki na wątku sosnowieckich maluchów i katowickiego schronu. Może...... Quote
bela51 Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 Przed chwila zrobiłam przelew 15 zł od mojej znajomej Malgosi. Obiecala tez wspomoc Florke w przyszłym miesiacu. Nie wiem jeszcze jaka to bedzie kwota. Quote
Jasza Posted February 11, 2011 Author Posted February 11, 2011 Belu - dziękuję serdecznie! I koleżance kochanej też podziękuj!! Napisałam do Caldien z prośbą o "przechowanie" Florki do czwartku.... I zaprosiłam na wątek. Quote
caldien Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 Niestety w tym terminie psinki wziąć nie mogę - wyjeżdżam we wtorek na tydzień:( Ale trzymam moooocno kciuki za nią... Może się ktoś znajdzie kto będzie mógł, a do czwartku nie tak daleko :) Quote
Jasza Posted February 11, 2011 Author Posted February 11, 2011 Dziękuję Caldien, że wpadłaś do Florki! Czytałam o tym wyjeździe, tylko pomieszałam wszystko... Kurcze, fajnie by było, gdyby ktoś mógł Florcię zabrać na te kilka dni... Quote
maciaszek Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 Ja też odpadam, bo Bazyl by niestety Florki pod własnym dachem nie zaakceptował. Co innego poza domem... Quote
feliksik Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 powiedzcie mi czy wiecie jak Florka reaguje na koty? Chcę wam pomóc w DT awaryjnym do czwartku, ale mam 2 koty. Niestety w przyszły piątek wyjeżdżam w nocy, więc w czwartek lub piątek musiałby jąktoś ode mnie odebrać. Mieszkam w Żorach 45 km od Sosnowca - nie wiem czy to nie za daleko. aha no i mam dziecko (4lata), więc pytanie jak reaguje na dzieci - ale pewnie nie miało jak się sprawdzić. myślę, że to tylko tydzień i uda mi się to wszystko jakoś zgrać - a przynajmniej będzie wiadomo jak reaguje na zwierzęta i dzieci Quote
feliksik Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 Jasza to ok jutro będę czekać. tylko tak po 14.00 będę w domu już wolna Quote
feliksik Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 piałyśmy w tym samym czasie - mój II post jest wyżej o sobocie, mam nadzieję, że go odczytasz, a zaraz poślę ci sms Quote
Jasza Posted February 11, 2011 Author Posted February 11, 2011 Kochana feliksik, zaraz zadzwonię do zapki!!! Mój numer 514-518-167. Możesz mi puścić sygnał? Jak coś będę widziała to napiszę albo zadzwonię, może tak być? Quote
lika1771 Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 Nastepna wpłata Abra64-15 zł:loveu: Wieczorkiem jeszcze sprawdze:lol: Quote
Jasza Posted February 11, 2011 Author Posted February 11, 2011 feliksik napisał(a):piałyśmy w tym samym czasie - mój ii post jest wyżej o sobocie, mam nadzieję, że go odczytasz, a zaraz poślę ci sms będę u ciebie jutro z kolegą!!! Będę dzwonić!!!! Kochana jesteś!!! Quote
feliksik Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 cieszę się że mogę pomóc:lol:, chociaż to tylko tydzień - ale dla tego psiaka to ważne. czekam na was:loveu: Quote
Jasza Posted February 11, 2011 Author Posted February 11, 2011 Jeju!!!!! Ale się porobilo!!!! Feliksik - MOC! Będziemy jutro!!!! 16-17!! Quote
Kenny Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 no proszę jakie ładne wieści :) brawo dziewczyny! Quote
lika1771 Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 Wpłaty dla Florki:loveu: Vanili-15zł:lol: Abra-15zł:lol: P.Małgosia znajoma beli51-15zł:lol: Quote
bela51 Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 Tak sie ciesze, ze malenstwo zdązy przed mrozami opuscic schron. Feliksik jestes kochana ! Quote
iskasia85 Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 witam! odczytałam właśnie wątek Florki i zgarnąć ją chciałam na te parę dni. Jak będziecie potrzebować DT dla jakiegoś niewielkiego, bardzo spokojnego psiaka co mi nie rozwali mieszkanka wynajmowanego, na max parę dni to dajcie znać. Tyle wynegocjowałam z moją współlokatorką. pozdrawiam :) i cieszę się, że Czarnulka dom znalazła :) Quote
wtatara Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 http://www.dogomania.pl/threads/199724-Młodziutka-jamnikowata-sunia-z-DT-w-Krakowie-cichutko-prosi-o-ogłoszenia proszę zaglądnijcie do mojej tymczasowiczki Quote
Jasza Posted February 11, 2011 Author Posted February 11, 2011 Lilko - dziękuję za informacje o wpłatach.:loveu: Uzupełnilam w drugim poście. Szeleczki ( dwie pary) wyprane i pachnące schną na kaloryferze - mam nadzieję, że któreś będą pasować. Zapko - żeby nam tylko Florka nie probowała zwiać, jak Rusałka dzisiaj u Emiś. Pilnujcie jej jak oka w głowie, mam nadzieje, że jakieś szeleczki będziecie jej mogły w schronisku założyć, bo z obroży może się wysmyknąć.. Ja też się boję, tyle się ostatnio na Dogo naczytałam o psach uciekających.... Jutro może nie będę mogła wejść na Dogo do czasu wyjazdu, bo muszę ogarnąć dom i ogony wybiegać. Ale za to potem Feliksik na pewno napisze. Postaram się zrobić zdjęcia, jeżeli mała nie bedzie wystraszona. Trzymajcie kciuki za podróż, żeby Florcia się nie bała i .... Och, nosku, to Twoja ostatnia noc w schronisku, wiesz? Jutro już będziesz dupkę grzała na kocyku.:loveu: Bądźcie z nami myślami. Pa, do jutrzejszego wieczora! Quote
zapka Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 ona jak zwieje to komuś na kolana co najwyżej :) trzymajcie kciuki żeby wszystko się udało Quote
maciaszek Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 Jasza napisał(a):Bądźcie z nami myślami.Już jesteśmy :)! Kciuki zaciśnięte! Quote
Recommended Posts