Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 811
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wysłałam zdjęcia mm-sem, mailem....
Pani z Krakowa mi wczoraj wysłała swój adres mailowy, tylko ja juz spałam...wysłałam dzisiaj jak tylko przyszłam do pracy.....
Mam dzwonić do południa.
To zadzwonię około 11.00.

Matko, NERWY...

Posted

Jasza czekamy na wieści. Wiem, co to znaczy, bo mnie zawsze jest przed wizytami adopcyjnymi taka nerwówka. Rozumiem, że mamy już wkłacać na to konto (Słupsk) pieniążki.

Posted

Bardzo nerwowo od rana, trzymam kcuki.
Choc nie moge pojąc dlaczego ta Pani tak długo sie zastanawia. Czy te zdjecia i ta psia uroda jest taka ważna? Zapala mi sie jakis alarm...

Posted

[quote name='bela51']Bardzo nerwowo od rana, trzymam kcuki.
Choc nie moge pojąc dlaczego ta Pani tak długo sie zastanawia. Czy te zdjecia i ta psia uroda jest taka ważna? Zapala mi sie jakis alarm...
Wytłumaczę:
Pani miała być kiedyś awaryjnym DT, na okres ferii, w czasie ktÓrych ma sporo więcej czasu.
Stąd znalazła się wśród "kontaktÓw" Kenny.
Teraz ta sytuacja ją zaskoczyła, musiała się naradzić z córką, z którą mieszka i której pomocy przy Florce i swoim psie oczekuje.

Ale...dzwoniłam tam przed chwilką i...
W czwartek, czyli za tydzień, popołudniu Pani czeka na Florkę.!!!!
Wierzycie???
Zapka już wie.

TRANSPORT KONIECZNY!!!!!!!
(Awaryjnie pojadę z kolegą, ale on pracuje chyba do 17-18 więc nie wiem czy się zgodzi...był chętny w sobotę.....a w ciągu tygodnia to nie wiem....)

KOCHANI - WPŁACAMY PIENIĄDZE NA KONTO LILKI!!!

JA OBIECAŁAM PANI, ŻE 100 PLN JEJ DAM JAK PRZYJADĘ Z FLORKĄ.
To będzie na szczepienie i odrobaczenie.
Kupię jej też jakieś gryzaki.
Szeleczki bedzie miała Zapko??
I smycz?
Bo ja jakies mam, ale nie wiem, czy dobre na nią.

Posted

bardzo się cieszę :) podtrzymuję oczywiście ofertę karmy na początek. jeszcze nie wiem jaką będę miała, ale z pewnością nie sklepową chappi ani pedigree ;) to będzie 5kg worek.

Posted

Dzięki kochana!!!
(Podziękowania dla Henikar, Vanili i Kenny!!!!!!!)
:multi::loveu::multi::loveu::multi::loveu::multi::loveu::multi::loveu:
A ja w sobotę robię bazarek.
Mam już fanty odłożone!

To na razie tej 100 nie wpłacam, dam osobiście - jak znajdzie się inny transport - to wpłacę.
To będzie moje 60 PLN i mojej mamy 20 PLN i mój gratis - 20 PLN.

Posted

:mad:

Jasza napisał(a):
Kenny mi odpisała, że może miałaby DT dla Florki, w Krakowie, starsza Pani z pieskiem, musiałyby się ogony dogadać..(jak to sprawdzić?????)

DT - płatny 120 PLN za miesiąc plus karma - worek karmy dla małej daje Kenny!

Co robimy???
Zapko????
Abra??
Od trzeciej jestem jakby co pod telefonem.
Tylko mi padł finansowo, więc nie mogę oddzwonić...

ta starsza Pani to moja dobra znajoma - ma 53 lata , tak jak ja i chce zauwazyc że wcale nie uważamy sie za starsze:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Posted

wtatara napisał(a):
:mad:
ta starsza Pani to moja dobra znajoma - ma 53 lata , tak jak ja i chce zauwazyc że wcale nie uważamy sie za starsze:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Wtatara , popieram Cie !!!

Posted

hahaha no właśnie! pani Wanda ma rację :D wielkie nieporozumienie ;) jak rozmawiałam z Jaszą to mówiłam, że starsza ode mnie (chodziło o to, że nie jakaś moja koleżanka) a Jasza pewnie źle zrozumiała. Pani jak najbardziej nie jest starsza,a więc przepraszamy za to nieporozumienie ;)

Posted

Witam wtatara, no ten Kraków jakoś taki wyjątkowo dobry dla tych moich wypatrzonych bidul ostatnio.
Cieszę się że Florka wyjedzie wreszcie z tego schronu. Jasza, ty to masz powera z tym załatwianiem, świetna jesteś. Dzięki dziewczyny. Ja tam mam jakąś nowiutką obrożę, no smyczy nie mam. W czwartek, ją odbiorę ze schroniska, ale zawieść nie dam rady. No jeszcze popytam wokół czy ktoś może.

Posted

Wtatara - PZREPRASZAM! ja też nie jestem już taka młoda !!!:razz:
Mam 31 lat, to umówmy się że już starsza niż młodsza!! ;-)
Kurcze, o mnie też pewnie siostrzeńcy męża mówią "starsza Pani z pieskiem...tfu, z pieskami" :diabloti:

Szeleczki mam, nawet dwie pary i smycze też, oby któreś pasowały.
Myślę, że któreś z tych, jak Misia była hm...szczuplejsza.

Tak jak pisałam, fajnie jakby się transport znalazł na czwartek, ale jak nic się nie wykluje, to ja pojadę, uproszę jakoś kolegę, tylko może musiałby się zwolnić z pracy..no, nic, zobaczymy.

Wtatara - fajnie, że jesteś! Dziękuję!:loveu::loveu:

Abra - dziękuję za wpłatę!

Lilko - jak zajrzysz to wpisz proszę wpłaty, ja poproszę moda o dodatkowy post - drugi, bo pierwszy za każdym razem jak edytuję to mi się rojeżdża wszystko.

Bazarek wstępnie skleciłam - tylko muszę zdjęcia pododawać. (Potem wkleję link).
Bela51 - dzięki za torebkę na bazar!

Mako, żeby tylko Florka doczekała cała i zdrowa do tego czwartku...

Posted

A nie przechowałby ktos tej malutkiej bidulki przez pare dni? Gdyby moja ONka była inna... Ale niestety, u mnie to by sie nie udało.:-(

Na dodatek, podobno wraca zima :-(

Posted

[quote name='bela51']A nie przechowałby ktos tej malutkiej bidulki przez pare dni? Gdyby moja ONka była inna... Ale niestety, u mnie to by sie nie udało.:-(

Na dodatek, podobno wraca zima :-(

Noooo...też o tym myslałam...ja nie dam rady uwierzcie...
__Lara - mogłabyś się zastanowić nad tym?:oops::oops:
Czy jesteś już zapsiona wreszcie?:cool3: