lika1771 Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Witam z rana malutka i czekam na wiesci Quote
Jasza Posted February 10, 2011 Author Posted February 10, 2011 Wysłałam zdjęcia mm-sem, mailem.... Pani z Krakowa mi wczoraj wysłała swój adres mailowy, tylko ja juz spałam...wysłałam dzisiaj jak tylko przyszłam do pracy..... Mam dzwonić do południa. To zadzwonię około 11.00. Matko, NERWY... Quote
henikar Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Jasza czekamy na wieści. Wiem, co to znaczy, bo mnie zawsze jest przed wizytami adopcyjnymi taka nerwówka. Rozumiem, że mamy już wkłacać na to konto (Słupsk) pieniążki. Quote
Jasza Posted February 10, 2011 Author Posted February 10, 2011 Heniu - jeszcze się wstrzymajmy z wpłacaniem...bo jak nic nie wyjdzie to klops. Quote
bela51 Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Bardzo nerwowo od rana, trzymam kcuki. Choc nie moge pojąc dlaczego ta Pani tak długo sie zastanawia. Czy te zdjecia i ta psia uroda jest taka ważna? Zapala mi sie jakis alarm... Quote
Jasza Posted February 10, 2011 Author Posted February 10, 2011 [quote name='bela51']Bardzo nerwowo od rana, trzymam kcuki. Choc nie moge pojąc dlaczego ta Pani tak długo sie zastanawia. Czy te zdjecia i ta psia uroda jest taka ważna? Zapala mi sie jakis alarm... Wytłumaczę: Pani miała być kiedyś awaryjnym DT, na okres ferii, w czasie ktÓrych ma sporo więcej czasu. Stąd znalazła się wśród "kontaktÓw" Kenny. Teraz ta sytuacja ją zaskoczyła, musiała się naradzić z córką, z którą mieszka i której pomocy przy Florce i swoim psie oczekuje. Ale...dzwoniłam tam przed chwilką i... W czwartek, czyli za tydzień, popołudniu Pani czeka na Florkę.!!!! Wierzycie??? Zapka już wie. TRANSPORT KONIECZNY!!!!!!! (Awaryjnie pojadę z kolegą, ale on pracuje chyba do 17-18 więc nie wiem czy się zgodzi...był chętny w sobotę.....a w ciągu tygodnia to nie wiem....) KOCHANI - WPŁACAMY PIENIĄDZE NA KONTO LILKI!!! JA OBIECAŁAM PANI, ŻE 100 PLN JEJ DAM JAK PRZYJADĘ Z FLORKĄ. To będzie na szczepienie i odrobaczenie. Kupię jej też jakieś gryzaki. Szeleczki bedzie miała Zapko?? I smycz? Bo ja jakies mam, ale nie wiem, czy dobre na nią. Quote
vanili Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 świetnie:) 15 zł ode mnie poleciało :* Quote
Kenny Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 bardzo się cieszę :) podtrzymuję oczywiście ofertę karmy na początek. jeszcze nie wiem jaką będę miała, ale z pewnością nie sklepową chappi ani pedigree ;) to będzie 5kg worek. Quote
Jasza Posted February 10, 2011 Author Posted February 10, 2011 Dzięki kochana!!! (Podziękowania dla Henikar, Vanili i Kenny!!!!!!!) :multi::loveu::multi::loveu::multi::loveu::multi::loveu::multi::loveu: A ja w sobotę robię bazarek. Mam już fanty odłożone! To na razie tej 100 nie wpłacam, dam osobiście - jak znajdzie się inny transport - to wpłacę. To będzie moje 60 PLN i mojej mamy 20 PLN i mój gratis - 20 PLN. Quote
lika1771 Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Super jestem szczesliwa trzeci piesio ma dt:multi::multi: Quote
leonarda Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 No, uffff... jeszcze tylko doczekać do tego czwartku.... Quote
Jasza Posted February 10, 2011 Author Posted February 10, 2011 I żeby się nic nie odkręciło.... I żeby Florcia doczekała. Quote
wtatara Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 :mad:Jasza napisał(a):Kenny mi odpisała, że może miałaby DT dla Florki, w Krakowie, starsza Pani z pieskiem, musiałyby się ogony dogadać..(jak to sprawdzić?????) DT - płatny 120 PLN za miesiąc plus karma - worek karmy dla małej daje Kenny! Co robimy??? Zapko???? Abra?? Od trzeciej jestem jakby co pod telefonem. Tylko mi padł finansowo, więc nie mogę oddzwonić... ta starsza Pani to moja dobra znajoma - ma 53 lata , tak jak ja i chce zauwazyc że wcale nie uważamy sie za starsze:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad: Quote
bela51 Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 wtatara napisał(a)::mad: ta starsza Pani to moja dobra znajoma - ma 53 lata , tak jak ja i chce zauwazyc że wcale nie uważamy sie za starsze:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad: Wtatara , popieram Cie !!! Quote
Kenny Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 hahaha no właśnie! pani Wanda ma rację :D wielkie nieporozumienie ;) jak rozmawiałam z Jaszą to mówiłam, że starsza ode mnie (chodziło o to, że nie jakaś moja koleżanka) a Jasza pewnie źle zrozumiała. Pani jak najbardziej nie jest starsza,a więc przepraszamy za to nieporozumienie ;) Quote
abra64 Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 ja wpłaciłam dziś 15 zł dla Florki trzymaj się maleńka Quote
zapka Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Witam wtatara, no ten Kraków jakoś taki wyjątkowo dobry dla tych moich wypatrzonych bidul ostatnio. Cieszę się że Florka wyjedzie wreszcie z tego schronu. Jasza, ty to masz powera z tym załatwianiem, świetna jesteś. Dzięki dziewczyny. Ja tam mam jakąś nowiutką obrożę, no smyczy nie mam. W czwartek, ją odbiorę ze schroniska, ale zawieść nie dam rady. No jeszcze popytam wokół czy ktoś może. Quote
__Lara Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Hehe, to fajne "starszE" Panie mamy na dogo :diabloti: Quote
wtatara Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 dziewczyny prosze w imieniu Florci o szeleczki zapka witam, a jak sunia ta co robiłam izytę- martwie sie o nią Quote
Jasza Posted February 11, 2011 Author Posted February 11, 2011 Wtatara - PZREPRASZAM! ja też nie jestem już taka młoda !!!:razz: Mam 31 lat, to umówmy się że już starsza niż młodsza!! ;-) Kurcze, o mnie też pewnie siostrzeńcy męża mówią "starsza Pani z pieskiem...tfu, z pieskami" :diabloti: Szeleczki mam, nawet dwie pary i smycze też, oby któreś pasowały. Myślę, że któreś z tych, jak Misia była hm...szczuplejsza. Tak jak pisałam, fajnie jakby się transport znalazł na czwartek, ale jak nic się nie wykluje, to ja pojadę, uproszę jakoś kolegę, tylko może musiałby się zwolnić z pracy..no, nic, zobaczymy. Wtatara - fajnie, że jesteś! Dziękuję!:loveu::loveu: Abra - dziękuję za wpłatę! Lilko - jak zajrzysz to wpisz proszę wpłaty, ja poproszę moda o dodatkowy post - drugi, bo pierwszy za każdym razem jak edytuję to mi się rojeżdża wszystko. Bazarek wstępnie skleciłam - tylko muszę zdjęcia pododawać. (Potem wkleję link). Bela51 - dzięki za torebkę na bazar! Mako, żeby tylko Florka doczekała cała i zdrowa do tego czwartku... Quote
bela51 Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 A nie przechowałby ktos tej malutkiej bidulki przez pare dni? Gdyby moja ONka była inna... Ale niestety, u mnie to by sie nie udało.:-( Na dodatek, podobno wraca zima :-( Quote
Jasza Posted February 11, 2011 Author Posted February 11, 2011 [quote name='bela51']A nie przechowałby ktos tej malutkiej bidulki przez pare dni? Gdyby moja ONka była inna... Ale niestety, u mnie to by sie nie udało.:-( Na dodatek, podobno wraca zima :-( Noooo...też o tym myslałam...ja nie dam rady uwierzcie... __Lara - mogłabyś się zastanowić nad tym?:oops::oops: Czy jesteś już zapsiona wreszcie?:cool3: Quote
Recommended Posts