Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Akrum napisał(a):
Ambra, ty paskudo mała...
no jak ty się zachowujesz? miałaś być nieproblemowym tymczasowiczem, a ty co wyprawiasz?
jest mi wstyd za ciebie i głupio strasznie...

Akrum , nie martw się i nie wstydź za Ambrę. Gorsze sytuacje przerabialiśmy. A ona jest naprawdę przesympatyczna. Coraz ładniej bawi się piłeczką, zaczepia też Dolara.
Bardzo ja lubimy.
Ile i jakie ogłoszenia ma Ambra. Trzeba ja ogłaszać gdzie tylko się da.

• Replies 365
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ambra ma ogłoszenia co zamówiła obraczus87 oraz skończyło jej się w czwartek allegro, zrobiłam jej nowe w piątek i do tej pory go nie widzę... a przecież mam wszystko opłacone na allegro... dziwne, muszę sprawdzić o co chodzi.

obraczuś87 pisała, że zamówi kolejny pakiecik dla Ambry - za co ślicznie dziękujemy :)

Posted

Bardzo dziękuję za ogłoszenia, czekamy wobec tego na telefony.
Do godz 15 toaleta była na spacerku , a potem siooooooooo w salonie :mad:
Ambra ślicznie się bawi , zaczyna aportować, super dziewczyna. Oczywiście wkradła się w nocy do mnie i spała wtulona. Nie wiem dlaczego psy uwielbiają się kłaść doopskiem na poduszce :razz:

Posted

Postanowiłam dać pannie Furagin, bo po spacerze znów się zlała w salonie, tym razem na szczęście na płytkach , wcześniej była spora kałuża na panelach.

A ten z blond grzywą,a właściwie srebrną to Dolarek dzięki któremu jestem na dogo, bo przy jej pomocy znaleźliśmy go. Był to mój pierwszy kontakt z psim forum.

Posted

Różnie z tym siurkaniem przy zapaleniach bywa.Ona generalnie nie wytrzymuje 5-6 godzin ,a na spacerze czasem przysiada i niczego nie robi.Furagin jej nie zaszkodzi, zobaczymy co da.
A Dolarek ma chyba z 8 lat, dawali go nam 4 lata temu ze schronu jako 4.latka.

Posted

Dzięki za Allegro. Ja wysłałam jej ogłoszenie do Wyborczej.
Dziś na razie sucho. Dziewczyna uwielbia piszczącą piłeczkę , biega za nią jak szalona. Cały czas podbierają ją sobie z Dolarkiem , na szczęści pokojowo. Ambra bardzo gubi sierść, całą pościel mamy rudą , 2 x dziennie sprzątam kudły i ciągle są. Wyczesałam ją gumową rękawicą .Była grzeczna. Bawi się w berka z kotą.Naprawdę mogłaby już iść do DS.

Posted

Dziś SUCHO :multi:, ale opróćz spacerów wypuszczamy ją na ogródek co 3 4- godziny , no i dostaje furagin.
Ambra szaleje z piłeczką niesamowicie. Jest bardzo zwinna i szybka.

Posted

Poker napisał(a):
Dziś SUCHO :multi:, ale opróćz spacerów wypuszczamy ją na ogródek co 3 4- godziny , no i dostaje furagin.
Ambra szaleje z piłeczką niesamowicie. Jest bardzo zwinna i szybka.

super, byle tak dalej Ambra :) w domku się nie siusia, tylko na dworze, na trawce :)

o tak, Ambra jest bardzo zwinna i szybka - jak jeszcze była u Emma na DT, to byłam w odwiedzinach i się z nią bawiłam na podwórku - ale mała dzikowała :) Ambra by była super psiakiem dla ludzi aktywnych, dla kogoś kto lubi np. biegać - była by w swoim żywiole.

Poker a powiedz mi jak z tasiemcem? już wybity całkowicie? już w kupajdzie nic nie ma?