Poker Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Akrum napisał(a):Ambra, ty paskudo mała... no jak ty się zachowujesz? miałaś być nieproblemowym tymczasowiczem, a ty co wyprawiasz? jest mi wstyd za ciebie i głupio strasznie... Akrum , nie martw się i nie wstydź za Ambrę. Gorsze sytuacje przerabialiśmy. A ona jest naprawdę przesympatyczna. Coraz ładniej bawi się piłeczką, zaczepia też Dolara. Bardzo ja lubimy. Ile i jakie ogłoszenia ma Ambra. Trzeba ja ogłaszać gdzie tylko się da. Quote
dorota k. Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Oj Rudzielcu Rudzielcu.:evil_lol: Ciekawe gdzie dzisiaj toaleta była. Quote
Akrum Posted February 6, 2011 Author Posted February 6, 2011 Ambra ma ogłoszenia co zamówiła obraczus87 oraz skończyło jej się w czwartek allegro, zrobiłam jej nowe w piątek i do tej pory go nie widzę... a przecież mam wszystko opłacone na allegro... dziwne, muszę sprawdzić o co chodzi. obraczuś87 pisała, że zamówi kolejny pakiecik dla Ambry - za co ślicznie dziękujemy :) Quote
togaa Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Sliczna panienka. Ponoć rudzielce mają adopcyjne wzięcie. Najgorzej brunetom... Quote
Poker Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Bardzo dziękuję za ogłoszenia, czekamy wobec tego na telefony. Do godz 15 toaleta była na spacerku , a potem siooooooooo w salonie :mad: Ambra ślicznie się bawi , zaczyna aportować, super dziewczyna. Oczywiście wkradła się w nocy do mnie i spała wtulona. Nie wiem dlaczego psy uwielbiają się kłaść doopskiem na poduszce :razz: Quote
Ewanka Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Ale słodziaki :loveu: ... widać, że udana sjesta poobiednia ;) Quote
dorota k. Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Super fotki:) A ztym sikaniem to już nie wiem. A ten kudłacz z bujną blond grzywą na zdjęciu to Poker:) Quote
Poker Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Postanowiłam dać pannie Furagin, bo po spacerze znów się zlała w salonie, tym razem na szczęście na płytkach , wcześniej była spora kałuża na panelach. A ten z blond grzywą,a właściwie srebrną to Dolarek dzięki któremu jestem na dogo, bo przy jej pomocy znaleźliśmy go. Był to mój pierwszy kontakt z psim forum. Quote
haliza Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Mnie się wydaje, że przy zapaleniu jest posikiwanie po troszku :roll: a kałuże, może ona nie może załapać, że tylko na dworze robimy si...:cool3: Quote
dorota k. Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 To już nie wiem co z tym siuśkaniem:roll: Liczę na doświadczenie cioteczki. Dolarek - uroczy - ile wiosenek ma Chłopak. Quote
Poker Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Różnie z tym siurkaniem przy zapaleniach bywa.Ona generalnie nie wytrzymuje 5-6 godzin ,a na spacerze czasem przysiada i niczego nie robi.Furagin jej nie zaszkodzi, zobaczymy co da. A Dolarek ma chyba z 8 lat, dawali go nam 4 lata temu ze schronu jako 4.latka. Quote
AgusiaP Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Pokerku ta Ambra to chyba większa dziewczynka? Quote
Poker Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Ambra ma z 40- 41 cm w kłębie., więc nie jest taka duża ,ale dziewczyna jest krępej budowy i dobrze umięśniona. Quote
dorota k. Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Dzień Dobry:) Mam nadzieję, że już dzisiaj sioo w domku nie będzie. Quote
Akrum Posted February 7, 2011 Author Posted February 7, 2011 zrobiłam na nowo allegro dla Ambry, bo to co robiłam w piątek - nie aktywowało się. http://allegro.pl/ruda-mala-piekna-sunia-czeka-na-wspanialy-dom-psy-i1449857623.html Quote
Poker Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Dzięki za Allegro. Ja wysłałam jej ogłoszenie do Wyborczej. Dziś na razie sucho. Dziewczyna uwielbia piszczącą piłeczkę , biega za nią jak szalona. Cały czas podbierają ją sobie z Dolarkiem , na szczęści pokojowo. Ambra bardzo gubi sierść, całą pościel mamy rudą , 2 x dziennie sprzątam kudły i ciągle są. Wyczesałam ją gumową rękawicą .Była grzeczna. Bawi się w berka z kotą.Naprawdę mogłaby już iść do DS. Quote
obraczus87 Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Przepraszam, ale zarówno ja jak i osoba, któa miała pomóc w ogłoszeniach - sie rozchorowałyśmy :( ale pamietam o niuni. Quote
AgusiaP Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Widzę, że Ambra leni się tak bardzo jak Majeczka na początu. Kudły były poprostu wszędzie... Quote
dorota k. Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 A do wieczorka jak z siooo było:razz: Niech domek Rudzielca wypatrzy. Quote
Poker Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Dziś SUCHO :multi:, ale opróćz spacerów wypuszczamy ją na ogródek co 3 4- godziny , no i dostaje furagin. Ambra szaleje z piłeczką niesamowicie. Jest bardzo zwinna i szybka. Quote
dorota k. Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Brawo Malutka :)Może już będzie ok:) Korpulentna Panienka, ale ruchy ma:razz: Quote
Poker Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Ona nie jest korpulentna , nie ma tłuszczu tylko mięśnie. Quote
dorota k. Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 dzień Dobry:) A to bardzo przepraszam Mięśniarę:evil_lol: Pokazuj się Rudzielcu:) Quote
Akrum Posted February 8, 2011 Author Posted February 8, 2011 Poker napisał(a):Dziś SUCHO :multi:, ale opróćz spacerów wypuszczamy ją na ogródek co 3 4- godziny , no i dostaje furagin. Ambra szaleje z piłeczką niesamowicie. Jest bardzo zwinna i szybka. super, byle tak dalej Ambra :) w domku się nie siusia, tylko na dworze, na trawce :) o tak, Ambra jest bardzo zwinna i szybka - jak jeszcze była u Emma na DT, to byłam w odwiedzinach i się z nią bawiłam na podwórku - ale mała dzikowała :) Ambra by była super psiakiem dla ludzi aktywnych, dla kogoś kto lubi np. biegać - była by w swoim żywiole. Poker a powiedz mi jak z tasiemcem? już wybity całkowicie? już w kupajdzie nic nie ma? Quote
dorota k. Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Zaglądam z wieczorka, a tu cisza. Wieści o Rudzielcu żadnych dzisiaj nie będzie:razz: Quote
Recommended Posts