Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 365
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tak, zostały 4 dni... ale skoro nikt się nią nie interesował przez 3 tygodnie, to musiałby się zdarzyć cud, by w te 4 dni ktoś ją zauważył i chciał zaadoptować..

Posted

już dwa razy...
ale Oni chcą szczeniaka - samca - i na niego będą czekać aż będzie zaszczepiony...

napisała, że jeśli by wzięli na DT, to już by nie oddali, bo się szybko przywiązują, a na prawdę wolą szczeniaczka by wychować go sobie po swojemu...

Posted

Akrum ja co prawda jestem z kudłaczy co szczególnie dowiodła łysolka Zunia :evil_lol:, ale mogę Ambrę wziąć do DT. Jaka ona jest do kotów? bo z psami chyba OK.
No i transport.

Posted

o jeża Poker spadłaś nam z nieba :):):)

już skaczę do nieba :):):)

Widzę, że luuubisz rude psinki, pamiętam małą Duśkę :) robiłam jej ogłoszenia :)
Do cudownego domku trafiła :)

Transport się załatwi kochana Ty moja :)

Posted

Poker napisał(a):
Akrum ja co prawda jestem z kudłaczy co szczególnie dowiodła łysolka Zunia :evil_lol:, ale mogę Ambrę wziąć do DT. Jaka ona jest do kotów? bo z psami chyba OK.
No i transport.

Poker, jesteś aniołem !!!!:loveu::loveu::loveu:

Posted

Ja tam nie jestem z nieba , raczej stąd :diabloti: , a sunię możemy przejąć już na ten tychmiast.
Jesteśmy BDT, chyba ,że są jakieś bardzo, kosztowne sprawy zdrowotne, to robię bazarki albo proszę o pomoc. Duśka kosztowała kupę kasy.Kilkaset złotych .
To ustalajcie co i jak.

Posted

jeśli Poker będzie mogła dziś przyjąć Amber i wyjechać pod wskazany adres we Wrocławiu po mała, to może jeszcze dziś Amber pojedzie do Wrocławia darmowym transportem.

Posted

Pyrdka do mnie się dodzwoniła. Czekam teraz na telefon od pana,żeby się konkretnie umówić. Na 19 mam ustaloną wizytę przedadopcyjną.