Lucyna Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 dorota k. napisał(a):Ja coś tam w wordzie potrafię sklecić. Wygląda jak zwykłe ogłoszenie . Najwyższych lotów to to nie jest ale jak się przyda to się polecam. Poker a może by małej zamówić pakiecik ogłoszeń. Na wątku Bilonika Lucynka linka podała do bazarku. Ja dam dychę, ale Ciebie bym poprosiła o wysłanie tekstu i zdjęć. A jka Amberka dzisiaj z toaletą. Dorotko, jeśli będzie tekst do ogłoszeń dla Ambry to wyślę na ten bazarek na jedno z moich miejsc, mam już opłacone. Pokerku, podajcie tekst i popycham dalej ... Quote
obraczus87 Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 [quote name='Poker']Wycisnełam z siebie tekst. Nie umiem się rozwodzić . Ruda słodka piękność szuka najlepszego domku na świecie. Ambra jest małą , ok.1,5 roczną suczką, która całą sobą kocha ludzi ,a szczególnie dzieci.Jest łagodna również do zwierząt. wysterylizowana , zaszczepiona i zdrowa czeka w domku tymczasowym na swoją wspaniałą rodzinę, która pokocha ją na zawsze. Informacje pod nr telefonu 713482951. Tutaj tekst napisany przez POKER :) Quote
Lucyna Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 Dziękuję :loveu: To tekścik do gazety, może należy coś dodać, przemyślę i poczekamy na Poker :lol: Quote
Poker Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 Dopiero skończyłam pracę.Dzięki za zainteresowanie. Ja nie umiem pisać długich tkliwych tekstów. Może na bazie tego ułożyć dłuższy. Lucynko, bardzo proszę pchaj to dalej.Kasa się znajdzie. A widziałyście mój piękny bazarek na łyse grzywki ? http://www.dogomania.pl/threads/202132-WENECKIE-ZAWIESZKI-na-tasiemkach-dla-%C5%82ysych-grzywek.Do-15.02.g.22?p=16294588#post16294588 Dziś w Wyborczej było ogłoszeń co niemiara. Może w przyszłym tygodniu będą mieli szczęście Ambra i Bilon. Quote
Akrum Posted February 11, 2011 Author Posted February 11, 2011 [quote name='Akrum']Tekst do ogłoszeń: [FONT=Comic Sans MS]Mała,piękna sunia czeka na wspaniały dom.[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Mam na imię Amber i mam ok. 1,5 - 2 lata.[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Mam długie nóżki i szczupłą sylwetkę, jestem tak zwanym typem „sarenki”.[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Jestem mała, ważę ok 10 kg, więc dużo miejsca nie zajmuje.[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]I może nie jestem pięknym rasowcem, a na pewno nie jestem też filigranowym yorkiem,[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]ale na pewno mam w sobie dużo miłości i potrafię kochać.[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Chcesz? Mogę podzielić się z Tobą tą miłością.[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Potrafię też być wiernym i oddanym przyjacielem, kompanem do zabaw i wspólnych spacerów.[/FONT] [FONT=Comic Sans MS] Jestem kochana, radosna i otwarta w stosunku do ludzi.[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Uwielbiam pieszczoty i przesiadywanie na kolana.[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Na spacerze obszczekuje inne psy, ale nie ma we mnie cienia agresji, zresztą w domku tymczasowym gdzie teraz przebywam żyję z innymi pieskami.[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Co do kotów – nie wiem, czy je lubię, na pewno lubię je gonić.[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Kiedyś mieszkałam w schroniskowej klatce,jednak los się do mnie uśmiechnął i zostałam zabrana do domu tymczasowego, gdzie zostałam wysterylizowana i jestem przygotowywana do adopcji, uczę się zachowywać czystość w domku, chodzenia na smyczy.[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Teraz więc czekam na człowieka, który naprawdę mnie pokocha, który da mi domek na całe życie, który mnie nie zdradzi, nie zawiedzie mojego zaufania. [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Pozwól mi Cię pokochać i pokaż mi, jak fajnie jest iść przez życie razem, jak fajnie być członkiem twojej rodziny.[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Daj mi i sobie szansę i zaadoptuj mnie.[/FONT] Warunkiem adopcji jest wizyta przed i poadopcyjna oraz podpisanie umowy adopcyjnej. Kontakt w sprawie adopcji: Agnieszka: 513-059-824 [email protected] nowe zdjęcia z DT post 58: http://www.dogomania.pl/threads/201093-Ruda-pe%C5%82na-energii-kochaj%C4%85ca-ludzi-sunia-w-DT-u-Poker.-Szuka-super-DS-)?p=16209770&viewfull=1#post16209770 86: http://www.dogomania.pl/threads/201093-Ruda-pe%C5%82na-energii-kochaj%C4%85ca-ludzi-sunia-w-DT-u-Poker.-Szuka-super-DS-)?p=16215751&viewfull=1#post16215751 z takim tekstem ja ogłaszam Ambrę na allegro (oczywiście z nr do Poker) można coś też z niego wybrać. Quote
Lucyna Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 [FONT="]Dzięki za propozycje, z dwóch skleciłam coś takiego[/FONT][FONT="] i proszę o ewentualne poprawki [/FONT] [SIZE=4][FONT="]Ruda słodka piękność szuka najlepszego domku na świecie.[/FONT] [FONT="] [/FONT][FONT="]Ambra jest małą, ok. 1,5 roczną suczką, która całą sobą kocha ludzi, a szczególnie dzieci. Jest radosna i otwarta, u[/FONT][FONT="]wielbia pieszczoty i przesiadywanie na kolankach, łagodna w stosunku do psów i kotów. Potrafi być wiernym i oddanym przyjacielem, kompanem do zabaw i wspólnych spacerów. Ambra to wysterylizowana, zaszczepiona i zdrowa suczka. Obecnie przebywa we Wrocławiu w domku tymczasowym i czeka na swoją rodzinkę, która pokocha ją na zawsze.[/FONT] [FONT=Times New Roman]Kontakt w sprawie adopcji: nr telefonu 713482951[/FONT] Quote
Lucyna Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 [SIZE=4][FONT="]a tak? [/FONT][FONT=Times New Roman]znowu dubel i przeskok :angryy: [/FONT] Quote
Poker Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 Lucynko, fajny tekst tylko Ambra nie przesiaduje na kolankach trochę by było niewygodnie. :eviltong: Quote
Lucyna Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 ok, to poprawiam ... napiszę, że waży około 10 kg :lol: myślę, że nie przesiaduje, ponieważ nie chcecie jej brać :eviltong: Quote
Lucyna Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 [SIZE=4][FONT="]a tak? [/FONT][FONT="]Ruda słodka piękność szuka najlepszego domku na świecie.[/FONT] [FONT="] [/FONT][FONT="]Ambra jest małą, ok. 1,5 roczną suczką, która całą sobą kocha ludzi, a szczególnie dzieci. Jest radosna i otwarta, u[/FONT][FONT="]wielbia pieszczoty, łagodna w stosunku do psów i kotów. Ładnie chodzi na smyczy. Potrafi być wiernym i oddanym przyjacielem, kompanem do zabaw i wspólnych spacerów. Ambra to wysterylizowana, zaszczepiona i zdrowa suczka - waży około 10 kg. Obecnie przebywa we Wrocławiu w domku tymczasowym i czeka na swoją rodzinkę, która pokocha ją na zawsze.[/FONT] [FONT=Times New Roman]Kontakt w sprawie adopcji: nr telefonu 713482951[/FONT] Quote
Poker Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 Akrum , może nie pisać o gonieniu kotów , bo w ogłoszeniu może to zadziałać zniechęcająco.Ona faktycznie troche goni koty ,ale bardziej zabawowo. i z "sarenką' też niewiele ma wspólnego.Ona ma masywne łapki , umięśnione. Na smyczy chodzi ładnie. Ludziom kojarzy się sarenka bardziej z pinczerowatymi / ratlerkowatymi psami, a ona jest bardziej miniaturką amstafa, nawet ma to spojrzenie. Lucynko, teraz OK, dzięki. A na kolankach nie siedzi , bo ciężkawa , za to w łóziu się rozpycha :evil_lol: Quote
Poker Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 bardzo fajnie, wysyłaj proszę i dziękuję Quote
Poker Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 Lucyna napisał(a):no to wysyłam ... :lol: Dziękuję bardzo Miałam już pochwalić Ambrę za 2 dni ,a tu wieczorem podczas szykowania psów na spacer panienka siurnęła na ręcznik przygotowany do wycierania psom łap :mad: Przeokropnie wyłazi z niej sierść, dosłownie sypie się jak z choinki. Wykąpaliśmy ją i wyczesałam z niej gumową szczotką tony kłaków, ale końca nie ma . Zauważyłam ,że dużo suczek u nas gubi sierść i doszłam do wniosku ,że to mogą być efekty zaburzeń hormonalnych po sterylizacji.Zmniejszony poziom estrogenów. Poza tym jest słodka i mądra. Bawi się cudownie piłeczką, przynosi pod nogi i trąca mnie łapką, zachęcając mnie do rzucania piłki. Apetyt ma koński. Ktoś naprawdę będzie miał z niej pociechę.Pieszczocha , karna , bardzo oddana.Gdyby nie to siuranie, to psi ideał. Quote
dorota k. Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 Lycynka jest szybsza. Następną razą ja :) A może siemię na sierść:razz: A z tym ręcznikiem to pewnie lepiej niż z kanapą z ikei:evil_lol: A jak dzisiaj Rudzielec. Quote
Pyrdka Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 Ruda, przestań wreszcie siurać w domu:mad::mad:Ciocia Poker wystawi Cię za drzwi.;) Quote
Poker Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 Dzisiaj susza, chyba zacznę w nagrodę gwiazdki w kalendarzu przyklejać. Popuściła trochę , bo chcieliśmy ją wystawić na ogródek celem siusiania ,a dama nie chciała i jak ją popychałam , to trochę popuściła. Dolar jest u nas 4 lata i w takich sytuacjach tez mu się zdarza. Wnusia wycałowała. Nas też zaczęła lizać po rękach. Quote
Ewanka Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Witaj Rudziecu, z każdym dniem będzie lepiej, mam nadzieję :) Quote
Akrum Posted February 14, 2011 Author Posted February 14, 2011 oj Ambra, Ambra... kiedy w końcu przestaniesz siurać po domu, co? choć z moją tymczasowiczką mam to samo, jest fajnie kilka dni załatwia wszystko tylko na dworze, a tu nagle pach i siku w domu pół na podkład pół na dywan. Quote
AgusiaP Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 To ja trzymam kicuki za domek skoro ogłoszenia już zrobione :lol: Quote
Recommended Posts