Pyrdka Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Jakiś zastój z tymi adopcjami. Ruda bądź grzeczna. Sio i ko tylko na dworze. Quote
Akrum Posted February 18, 2011 Author Posted February 18, 2011 Myślałam że o rudą będzie mnóstwo telefonów, bo ona to pies cudo (prócz tego sio i ko na dywanach)... a tu nic, cisza... zero. Quote
Poker Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 JA się nie martwię, bo ogłoszenia dopiero się ukazały, a ludzie często zaglądają do nich w weekend.Większość telefonów o psy mam w wtedy albo w poniedziałek. Poza tym są wędrujące ferie zimowe co też nie sprzyja podejmowaniu decyzji o adopcji psa. A Ambra to rzeczywiście cudo.Wczoraj przyjechały starsze wnuki - 17 i 13 lat, które zobaczyła pierwszy raz, a radości na powitanie było co nie miara. Quote
dorota k. Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 To czekamy na weekend i koniec ferii, bo to już ostatnia tura feriowa. A kto się bardziej cieszył Ambra, czy Wnusie :) Nic o kooo i siooo, udało się bez wpadek:razz: Quote
Poker Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Nie chcę zapeszać , ale chyba 2 doby bez wpadki przy wychodzeniu na spacer i na ogródek co 3 - godziny. Wszyscy się cieszyli.Wnuki jak na naszą rodzinę przystało zwięrzęcolubne, mają psa,a Ambra bardzo się im podoba. Quote
Ewanka Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 Trzymam kciuki za świetny domek dla wspaniałego rudzielca :) Quote
dorota k. Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 A może tutaj Amberkę pokazać? http://www.dogomania.pl/threads/202592-przygarnę-średnią-łagodna-suczkę-tylko-z-DT?p=16343415 Quote
Poker Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 Trzymajcie kciuki , rano zadzwoniła pani ,która znalazła ogłoszenie o Ambrze na kilku portalach.Między innymi na Morusku. Rodzina mieszka z 2 -3 km od nas.Rodzice i dzieci w wieku 11 i 6 lat. Państwo ostatniego psa, sunię jamnika mieli 17 lat.Teraz mają świnkę morską. Mają przyjechać ok.17 i zobaczyć dziewczynkę. Mówiłam pani o wpadkach Ambry ,ale się nie zraziła. A Ambra po 2,5 dobowej przerwie nalała niewielką kałużę. Mam wrażenie ,że zdarza się to również ze stresu. Quote
Ewanka Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 Kciuki maksymalnie zaciśnięte i ..... zakaz wszelkich oznak radości, coby nie zapeszyć ;) Quote
Lucyna Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 O boziuniu, jak się cieszę i zaciskam kciuki ... :loveu: Quote
Andzike Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 Lucyna napisał(a):O boziuniu, jak się cieszę i zaciskam kciuki ... :loveu: Ja też!!! odwiedziny już za moment :D Quote
Ewanka Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 Wizyta chyba już trwa ..... kciuki na maxa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Poker Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 Ambra ma domek :multi:. Byli państwo z synkiem, bo córcia się pochorowała. Bardzo sympatyczna rodzina.Ambra zachowała się wzorowo,przywitała, przynosiła piłeczkę. Jesteśmy umówieni na jutro na 18 . Dziś ostatnia noc w moich objęciach.:-( Quote
Andzike Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 Poker napisał(a):Ambra ma domek :multi:. Byli państwo z synkiem, bo córcia się pochorowała. Bardzo sympatyczna rodzina.Ambra zachowała się wzorowo,przywitała, przynosiła piłeczkę. Jesteśmy umówieni na jutro na 18 . Dziś ostatnia noc w moich objęciach.:-( Suuuper !!! Bardzo się cieszę:) No to Nesia i Ambra mają domki - czas na Kropkę :) Quote
Lucyna Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 Jak cudnie, Pokerku jutro muszę wstąpić po serduszko - muszę choć przez chwilę na nią zerknąć w realu - tak około 13, będę jechała do rodziców - ok? Quote
Ewanka Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 Poker napisał(a):Ambra ma domek :multi:. Byli państwo z synkiem, bo córcia się pochorowała. Bardzo sympatyczna rodzina.Ambra zachowała się wzorowo,przywitała, przynosiła piłeczkę. Jesteśmy umówieni na jutro na 18 . Dziś ostatnia noc w moich objęciach.:-( Ambra szczęściara :loveu: ... ma dziewczyna niebywałego farta, że osobiście poznała Poker i że przyszły domek tak szybko ją znalazł :):):) Quote
Poker Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 Lucyna napisał(a):Jak cudnie, Pokerku jutro muszę wstąpić po serduszko - muszę choć przez chwilę na nią zerknąć w realu - tak około 13, będę jechała do rodziców - ok? Zapraszam o 13.,z Kwiatuszkiem ? A może już jest umowa dla Koksy ? Quote
Lucyna Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 Tak, jest - Piotr był i właśnie dzisiaj pojechał do Warszawy, jest umowa i posłanko, będę z Kwiatuszkiem :lol: Quote
dorota k. Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Boższesz jakie wieści :) No Ruda pakuj walizki do DS. Super, że niedaleko, więc pewnie Amberka będzie na oku. Quote
Pyrdka Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Jak ja się cieszę, ze Rudej się udało:lol: Poker kochana cioteczko:loveu:dziękujemy. Quote
dorota k. Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Prawie 18-ta. Ciotko Poker - nie płacz. Czekamy na info co i jak. Rudzielcu POWODZENIA:) Quote
Ewanka Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Też zaglądam ........ kciuki zaciskam :) Pokerku, to już chyba jakaś mania :evil_lol: ale znalazłam znalazłam kolejne grzywki do ratowania .... http://allegro.pl/chinski-grzywacz-nagi-dorosle-licytacja-bcm-i1461710300.html Quote
Poker Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Państwo przyjechali po Ambrę punktualnie.Witała ich , jakby znała od 100 lat. Poopowiadałam jeszcze o dziewczynce, co nieco doradziłam, poszliśmy na spacer .Ambra zauważyła ,że w posagu dostała ukochaną piłeczkę i cały czas skakała do reklamówki. I bardzo dobrze, bo dzięki temu nie zauważyła , gdy uciekliśmy z Dolarkiem w przeciwną stronę.Widziałam jak odjeżdżali. A my kolejny raz :multi: i :-(, bo Ambra to naprawdę wyjątkowa sunia. Mądra,wielka pieszczocha ,ale nie narzucająca się,bardzo wrażliwa, pięknie się bawi.Przyjazna dla wszystkich. Mam nadzieję ,zę państwo będą z nią szczęśliwi ,a ona z nimi. Quote
Poker Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 [quote name='Ewanka']Też zaglądam ........ kciuki zaciskam :) Pokerku, to już chyba jakaś mania :evil_lol: ale znalazłam znalazłam kolejne grzywki do ratowania .... http://allegro.pl/chinski-grzywacz-nagi-dorosle-licytacja-bcm-i1461710300.html A dlaczego uważasz ,że do ratowania? Boisz się ,że będą kupione przez pseudo? co robić? Na ostatnim zdjęciu sunie wygląda na zatuczoną. Co z nimi zrobią jak nikt nie kupi? Nie piszą w jakim są wieku. Quote
Recommended Posts