Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 651
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Isadora7 napisał(a):
Isia ma przesympatyczny pycholek. Fajnie jakby jej zrobić pare zbliżeń.

Prosiłam fotografa o kilka fotek z poziomu podłogi, takich z nochem na pierwszym planie, ale jakoś to umknęło. A ponieważ ja aparatu nie mam do środy to już nic nie podziałam do tego czasu. Trzeba wykorzystać fotki, które są. Jeśli pierwsza seria ogłoszeń nie przyniesie skutku, to do drugiej ja osobiście zrobię jakieś ładne ujęcia.

Posted

wszpasia,podaj prosze link go ogłoszen które zrobisz,skopiuje tresc i dorobie ogłoszen.
Isia jest uparta jak to jamniki,pewnie jesli zechce pokaze co potrafi, juz pokazała jak umie robić pieknie słupek.

Posted

[quote name='wszpasia']
Ciężko od niej coś wygzekwować, jest bardzo uparta. Myślę, że nie specjalnie ktokowliek kiedykolwiek ją czegoś uczył.

http://images37.fotosik.pl/449/43fbccd7be51e619.jpg

http://images38.fotosik.pl/468/3cdf9812c6a8c033med.jpg

http://images40.fotosik.pl/458/851b735e9428cca2.jpg

Uczył, uczył bo pozycje żebracze ma opanowane do perfekcji :evil_lol:.

Ps. Widzę, że Iśka jest na minusie, czy moje pieniążki jeszcze nie doszły?

Posted

[quote name='danka1234']wszpasia,podaj prosze link go ogłoszen które zrobisz,skopiuje tresc i dorobie ogłoszen.
Isia jest uparta jak to jamniki,pewnie jesli zechce pokaze co potrafi, juz pokazała jak umie robić pieknie słupek.

Tu pierwsze http://ogloszenia.trojmiasto.pl/zwierzeta/isia-jamnisia-uciekla-przed-kostucha-daj-dom-na-swieta-i-reszte-jej-zycia-ogl3263367.html
Zaraz zrobię jeszcze allegratkę, cafeanimals i gumtree. Wypasione allegro zrobi Isadora, ja nie potrafię.

[quote name='MagdaH']Czyli sterylka była faktycznie w ostatnim momencie? Teraz musisz pilnować jedzenia, żeby z Iśki nie zrobił sie mój Isiek :shake:

No sytuacja była dużo bardziej poważna niż ktokolwiek mógł podejrzewać. Na diętę będziemy oczywiście uważać:)

[quote name='ewtos']Uczył, uczył bo pozycje żebracze ma opanowane do perfekcji :evil_lol:.

Ps. Widzę, że Iśka jest na minusie, czy moje pieniążki jeszcze nie doszły?

A może Iśka instynktownie wie jak żebrać??
Twojej wpłaty jeszcze niestety nie mam na koncie:( Przez pocztę to będzie szło i szło, nie wiem czy dojdzie do świąt.

W ogłoszeniach Isi opisałam pobieżnie prawdziwe wydarzenia, o których na forum nie pisałam. Obawiałam się trochę, że mnie namierzą, ale mam to gdzieś. Isia uciekła ze schroniska! Co więcej żądali jej zwrotu co by się w papierach zgadzało..

---------------------
Moje konto na allegratce jest nieaktywne. Nie będę już płaciła za jego aktywację, proszę o wrzucenie tam Isi jeśli ktoś ma wciąż opłacony tamtejszy profil.

Posted

wszpasia, odbrze że otym wspomniałąś w ogłoszeniach .To jest skandal, że ucieka im ze schroniska wataha psów, a na czyjąś informację odpowiadają, że : PROSZE PSA DOWIEŹĆ, BO TERAZ NAM SIĘ KWITKI NIE ZGADZAJĄ...

Posted

Betbet napisał(a):
To jest skandal, że ucieka im ze schroniska wataha psów

Eee tam, może mieli "dzień otwartych drzwi":diabloti:
a tak na poważnie to suka miała kupę szczęścia, inne juz pewnie mniej:shake:

ta historia powinna skruszyć niejedno serce...

Posted

Ech, właśnie na to liczę.. Pierwotnie obawiałam się ujawnić to, że Isia nawiała ze schronu, ale okazało się, że mimo ich kłamliwych deklaracji suka nie ma schroniskowego czipa jeszcze. Mała spędziła tam tylko dobę, jeśli im wierzyć. Wciąż była na kwarantannie, a jak tylko nadarzyła się okazja to dała nogę nie oglądając się za siebie.

Dziękuję ewtos i moniAmi - wpłynęły pieniążki dla Iśki od Was.:loveu::loveu:

Mała jest jak dojna krowa - z cycuszków mleko jej strzela przy najmniejszym ucisku, na jej posłaniu są mleczne plamy, kiedy dotknę cycucha to strzela mleko jak pod ciśnieniem. Od 2 dni Iśka bierze ten Bromergon, mam nadzieję, że tak intensywna laktacja szybko ustanie i zasuszymy małą pigwę.

Posted

no,generalnie ten dyl ze schronu uratował jej zycie,w schronie zaczelaby rodzic,tyle tylko,ze by tego nie przeżyła.

faktycznie,mozesz to teraz pisac,bo nie ma zadnego dowodu na to,ze to pies schroniskowy. Psy w Gdańsku sa chipowane chyba przy adopcji-tak było w przypadku psa,którego ja zabieralam ze schroniska,umowa adopcyjna,wpłata i chipowali przy mnie juz na mój adres.

Wszpasiu! Jak mozesz pisac,ze ona nieszkolona! A ten słupek? Klasyczny swistak obvliczony na zdobycie zarcia? wysokowyszkolony jamnik,zgodnie z przeznaczeniem rasy.

Posted

[quote name='brazowa1'][...]
Wszpasiu! Jak mozesz pisac,ze ona nieszkolona! A ten słupek? Klasyczny swistak obvliczony na zdobycie zarcia? wysokowyszkolony jamnik,zgodnie z przeznaczeniem rasy.

Słusznie, rasa przeznaczona do żebrania i osiąga w tym mistrzostwo :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Przyszły przepiękne prezenty od taks:loveu::loveu::loveu:
Wpakowałam bezwolną Iśkę w czerwony sweterek, a ona i tam zaraz po tym zakopała się w betach. Jak skojarzy sweterek z ciepełkiem to pewnie nagle stanie się bardziej ruchliwa w domu:)
Taks dla Isi przysłała jeszcze smyczkę, szeleczki i 2 obróżki. No to teraz Isia będzie się miała w czym lasnować na dzielni:evil_lol:

Posted

Ooooch Isiulka kochana:) Ona robi boskiego świstaka:) Wszpasia, ja dam znać co i jak po Świętach ,tak jak rozmawiałyśmy. Póki co jestem na etapie zapracowanie/PKP ale gdyby działy się pilne rzeczy piszm i na komórkę, bo inaczej oszalejeeeee...

Posted

Widzę Betbet, że się zakochałaś.. i wcale się dziwię! Ruda - widać, że temperamentna, ma już swoje lata więc pod pedofilię to to nie podpada, dziewczyna bez zobowiązań. Nic tylko brać!

Posted

To prawda - kochana i zdolna:loveu:
Fotki w nowym stroju nie wcześniej niż w środę, chyba że Betbet wklei mms'ka, którego jej posłałam.

Były my u weterynarza, wałeczek-sączek został Iście zdjęty, dostała ostatni raz zastrzyki i teraz dopiero w przeddzień wigilii lub w samą wigilię mamy na zdjęcie szwów podejść.

Isia w swoim czerwonym sweterku przyciąga uwagę przechodniów i zbiera masę komplementów:evil_lol:

Posted

wszpasia napisał(a):

Moje konto na allegratce jest nieaktywne. Nie będę już płaciła za jego aktywację, proszę o wrzucenie tam Isi jeśli ktoś ma wciąż opłacony tamtejszy profil.

ja zrobie alegratke.