wszpasia Posted December 19, 2010 Author Posted December 19, 2010 I jeszcze troszkę Isi: Tu zwróćcie uwagę na jej "rączki" - wygląda jak nietoperz lub jakby jej się łapki powyhaczały ze stawów: Na rączkach: Quote
wszpasia Posted December 19, 2010 Author Posted December 19, 2010 Taka jestem wysoka: Koniec. Żałuję, iż Iśka nie ma bardziej radosnych fotek, ale mała jest jeszcze chyba przytłoczona całą tą sytuacją. Quote
MagdaH Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 Czyli sterylka była faktycznie w ostatnim momencie? Teraz musisz pilnować jedzenia, żeby z Iśki nie zrobił sie mój Isiek :shake: Quote
Isadora7 Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 Isia ma przesympatyczny pycholek. Fajnie jakby jej zrobić pare zbliżeń. Quote
wszpasia Posted December 19, 2010 Author Posted December 19, 2010 Isadora7 napisał(a):Isia ma przesympatyczny pycholek. Fajnie jakby jej zrobić pare zbliżeń. Prosiłam fotografa o kilka fotek z poziomu podłogi, takich z nochem na pierwszym planie, ale jakoś to umknęło. A ponieważ ja aparatu nie mam do środy to już nic nie podziałam do tego czasu. Trzeba wykorzystać fotki, które są. Jeśli pierwsza seria ogłoszeń nie przyniesie skutku, to do drugiej ja osobiście zrobię jakieś ładne ujęcia. Quote
danka1234 Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 wszpasia,podaj prosze link go ogłoszen które zrobisz,skopiuje tresc i dorobie ogłoszen. Isia jest uparta jak to jamniki,pewnie jesli zechce pokaze co potrafi, juz pokazała jak umie robić pieknie słupek. Quote
ewtos Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 [quote name='wszpasia'] Ciężko od niej coś wygzekwować, jest bardzo uparta. Myślę, że nie specjalnie ktokowliek kiedykolwiek ją czegoś uczył. http://images37.fotosik.pl/449/43fbccd7be51e619.jpg http://images38.fotosik.pl/468/3cdf9812c6a8c033med.jpg http://images40.fotosik.pl/458/851b735e9428cca2.jpg Uczył, uczył bo pozycje żebracze ma opanowane do perfekcji :evil_lol:. Ps. Widzę, że Iśka jest na minusie, czy moje pieniążki jeszcze nie doszły? Quote
wszpasia Posted December 19, 2010 Author Posted December 19, 2010 [quote name='danka1234']wszpasia,podaj prosze link go ogłoszen które zrobisz,skopiuje tresc i dorobie ogłoszen. Isia jest uparta jak to jamniki,pewnie jesli zechce pokaze co potrafi, juz pokazała jak umie robić pieknie słupek. Tu pierwsze http://ogloszenia.trojmiasto.pl/zwierzeta/isia-jamnisia-uciekla-przed-kostucha-daj-dom-na-swieta-i-reszte-jej-zycia-ogl3263367.html Zaraz zrobię jeszcze allegratkę, cafeanimals i gumtree. Wypasione allegro zrobi Isadora, ja nie potrafię. [quote name='MagdaH']Czyli sterylka była faktycznie w ostatnim momencie? Teraz musisz pilnować jedzenia, żeby z Iśki nie zrobił sie mój Isiek :shake: No sytuacja była dużo bardziej poważna niż ktokolwiek mógł podejrzewać. Na diętę będziemy oczywiście uważać:) [quote name='ewtos']Uczył, uczył bo pozycje żebracze ma opanowane do perfekcji :evil_lol:. Ps. Widzę, że Iśka jest na minusie, czy moje pieniążki jeszcze nie doszły? A może Iśka instynktownie wie jak żebrać?? Twojej wpłaty jeszcze niestety nie mam na koncie:( Przez pocztę to będzie szło i szło, nie wiem czy dojdzie do świąt. W ogłoszeniach Isi opisałam pobieżnie prawdziwe wydarzenia, o których na forum nie pisałam. Obawiałam się trochę, że mnie namierzą, ale mam to gdzieś. Isia uciekła ze schroniska! Co więcej żądali jej zwrotu co by się w papierach zgadzało.. --------------------- Moje konto na allegratce jest nieaktywne. Nie będę już płaciła za jego aktywację, proszę o wrzucenie tam Isi jeśli ktoś ma wciąż opłacony tamtejszy profil. Quote
Kana Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 Jej to się tak czy siak dieta przyda :) Śmiechowa jest :loveu: Quote
wszpasia Posted December 19, 2010 Author Posted December 19, 2010 Oj tam, czepiata się;p Isia w widoku z góry ma pięknie zarysowaną talię - te cycuchy dodają jej objętości, całe podwozie ma napompowane. Quote
Kana Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 Toć przecież nie będziemy pisać samych ochów i achów :evil_lol: Quote
Betbet Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 wszpasia, odbrze że otym wspomniałąś w ogłoszeniach .To jest skandal, że ucieka im ze schroniska wataha psów, a na czyjąś informację odpowiadają, że : PROSZE PSA DOWIEŹĆ, BO TERAZ NAM SIĘ KWITKI NIE ZGADZAJĄ... Quote
taks Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Betbet napisał(a):To jest skandal, że ucieka im ze schroniska wataha psów Eee tam, może mieli "dzień otwartych drzwi":diabloti: a tak na poważnie to suka miała kupę szczęścia, inne juz pewnie mniej:shake: ta historia powinna skruszyć niejedno serce... Quote
wszpasia Posted December 20, 2010 Author Posted December 20, 2010 Ech, właśnie na to liczę.. Pierwotnie obawiałam się ujawnić to, że Isia nawiała ze schronu, ale okazało się, że mimo ich kłamliwych deklaracji suka nie ma schroniskowego czipa jeszcze. Mała spędziła tam tylko dobę, jeśli im wierzyć. Wciąż była na kwarantannie, a jak tylko nadarzyła się okazja to dała nogę nie oglądając się za siebie. Dziękuję ewtos i moniAmi - wpłynęły pieniążki dla Iśki od Was.:loveu::loveu: Mała jest jak dojna krowa - z cycuszków mleko jej strzela przy najmniejszym ucisku, na jej posłaniu są mleczne plamy, kiedy dotknę cycucha to strzela mleko jak pod ciśnieniem. Od 2 dni Iśka bierze ten Bromergon, mam nadzieję, że tak intensywna laktacja szybko ustanie i zasuszymy małą pigwę. Quote
brazowa1 Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 no,generalnie ten dyl ze schronu uratował jej zycie,w schronie zaczelaby rodzic,tyle tylko,ze by tego nie przeżyła. faktycznie,mozesz to teraz pisac,bo nie ma zadnego dowodu na to,ze to pies schroniskowy. Psy w Gdańsku sa chipowane chyba przy adopcji-tak było w przypadku psa,którego ja zabieralam ze schroniska,umowa adopcyjna,wpłata i chipowali przy mnie juz na mój adres. Wszpasiu! Jak mozesz pisac,ze ona nieszkolona! A ten słupek? Klasyczny swistak obvliczony na zdobycie zarcia? wysokowyszkolony jamnik,zgodnie z przeznaczeniem rasy. Quote
Isadora7 Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 [quote name='brazowa1'][...] Wszpasiu! Jak mozesz pisac,ze ona nieszkolona! A ten słupek? Klasyczny swistak obvliczony na zdobycie zarcia? wysokowyszkolony jamnik,zgodnie z przeznaczeniem rasy. Słusznie, rasa przeznaczona do żebrania i osiąga w tym mistrzostwo :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
wszpasia Posted December 20, 2010 Author Posted December 20, 2010 Przyszły przepiękne prezenty od taks:loveu::loveu::loveu: Wpakowałam bezwolną Iśkę w czerwony sweterek, a ona i tam zaraz po tym zakopała się w betach. Jak skojarzy sweterek z ciepełkiem to pewnie nagle stanie się bardziej ruchliwa w domu:) Taks dla Isi przysłała jeszcze smyczkę, szeleczki i 2 obróżki. No to teraz Isia będzie się miała w czym lasnować na dzielni:evil_lol: Quote
Betbet Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Ooooch Isiulka kochana:) Ona robi boskiego świstaka:) Wszpasia, ja dam znać co i jak po Świętach ,tak jak rozmawiałyśmy. Póki co jestem na etapie zapracowanie/PKP ale gdyby działy się pilne rzeczy piszm i na komórkę, bo inaczej oszalejeeeee... Quote
wszpasia Posted December 20, 2010 Author Posted December 20, 2010 Widzę Betbet, że się zakochałaś.. i wcale się dziwię! Ruda - widać, że temperamentna, ma już swoje lata więc pod pedofilię to to nie podpada, dziewczyna bez zobowiązań. Nic tylko brać! Quote
brazowa1 Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Kochana Taks! Zdolna i kochana! taks ,szyjesz szelki na wymiar dla psow,zaprzegowe? I smycze z amortyzatorem? Kolezanka ma takiego przybledę,którego chce ubrać. Quote
wszpasia Posted December 20, 2010 Author Posted December 20, 2010 To prawda - kochana i zdolna:loveu: Fotki w nowym stroju nie wcześniej niż w środę, chyba że Betbet wklei mms'ka, którego jej posłałam. Były my u weterynarza, wałeczek-sączek został Iście zdjęty, dostała ostatni raz zastrzyki i teraz dopiero w przeddzień wigilii lub w samą wigilię mamy na zdjęcie szwów podejść. Isia w swoim czerwonym sweterku przyciąga uwagę przechodniów i zbiera masę komplementów:evil_lol: Quote
Betbet Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 wszpaisa nie moge z pracy wstawic foty z telefonu,jak znajde chwile przy pakowaniu to wstawie z domiszcza.jest obłędna!!! Quote
danka1234 Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 wszpasia napisał(a): Moje konto na allegratce jest nieaktywne. Nie będę już płaciła za jego aktywację, proszę o wrzucenie tam Isi jeśli ktoś ma wciąż opłacony tamtejszy profil. ja zrobie alegratke. Quote
Betbet Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 A teraz patrzcie i piszczcie z zachwytu: Quote
Recommended Posts