Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='danka1234']ja zrobie alegratke.

Danka nie musisz, kupiłam dla Iśki pakiet 80 ogłoszeń za 15zł na bazarku http://www.dogomania.pl/threads/198656-80og%C5%82-za-15z%C5%82-na-rzecz-kot%C3%B3w-wolno%C5%BCyj%C4%85cych-do-01.01.2011-do-god%C5%BA-22.00
Jutro wieczorem ma być już w pełni zrealizowany.

Zobaczcie: http://www.wprost.pl/blogi/daniel_zysk/?B=1270
Przecież to cywilizowany kraj!! Zabili z zimną krwią 22 psy i to w glorii prawa. :shake: Przecież można było je odesłać do Polski:angryy:

Dzięki Betbet za wklejenie foty.

• Replies 651
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='danka1234']zrobiłam zanim to przeczytałam ale jak cos to usune.
http://ale.gratka.pl/ogloszenie/10272417_isia_jamnikowata_sunia_szuka_domu_na.html

Dziękuję:)
Nie usuwaj, im więcej Iśki w necie tym lepiej. Chciałam Tobie zaoszczędzić pracy po prostu;)

Zaraz pewnie dostanę po uszach, ale Isia jak dla mnie nie reprezentuje nazbyt powabnego typu urody.. Może dlatego, że ja przede wszystkim uwielbiam duuże psy i to najchętniej takie kundlowate kundle, owczarki pomorskie jak je nazywam.
Może gadam głupoty, ale martwię się o to czy Iśka znajdzie DS w jakimś takim sensownym czasie:shake: Ani piękna, ani młoda, knąbrna..
Jak wchodzę do domu to Iśka macha do mnie ogonem na odległość - nie jestem godna tego, żeby się podniosła i przywitała mnie przy drzwiach jak reszta futer.
Jak ją wołam w celu nie związanym z dokarmieniem trola to też doopki nie podniesie, muszę coś mieć w dłoni, żeby zaszczyciła mnie podejściem.
Nawet przed porannym spacerem muszę ją ciągnąć na siłę, a ja w tym interesu nie mam, bo oddałam wcześniej honorowo mocz - to jej się powinno chcieć siusiu po nocy.:evil_lol:

Posted

Wiedziałam, że podpadnę tym sformułowaniem o "typie urody":diabloti:

Uważam, że Betbet oszalała i powinna zmienić sobie awatarek na pychola pigwulencji Iśki.

Posted

Uważam, że zmienianie avataru ze względu na jakiegoś tam psa, który robi jakiegoś tam świstaka i którego się miało jakieś tam chwile w ramionach w trudnych warunkach... to już troszkę przesada:evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Betbet napisał(a):
Uważam, że zmienianie avataru ze względu na jakiegoś tam psa, który robi jakiegoś tam świstaka i którego się miało jakieś tam chwile w ramionach w trudnych warunkach... to już troszkę przesada:evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::loveu::loveu::loveu::loveu:

Oj tak, tym bardziej że ja zaraz wyśle fakture za czyszczenie monitora bo zaplułam ze śmiechu

Posted

Isia rewelacyjnie wygląda w tym ubranku, a zdjęcie bomba ! Ona faktycznie prezentuje szczególny "typ urody", ale ogłoszenia z tym zdjęciem to super "chwyt marketingowy" :lol:

Posted

Betbet napisał(a):
Boże...mam z nia tyle wspólnego, ja też reprezentuję bardzo szczególny typ urody...coś dla...konesera;p

Co za szurnięta kobita.. Taka młoda a już taaakie kuku na muniu:p A właściwie to kuku na Isi:evil_lol:

Posted

wszpasia napisał(a):
Dziękuję:)
Jak wchodzę do domu to Iśka macha do mnie ogonem na odległość - nie jestem godna tego, żeby się podniosła i przywitała mnie przy drzwiach jak reszta futer.

Suczka,golasek,własnie wygrzała sobie ciepłe miejsce na kanapie,wchodzisz,niesiesz ze soba resztki śniegu,a przy drzwiach rozpycha sie ta wielka psica i neurotyczna kotka,Isia bylaby niepowazna,gdyby sie chciała sie pchać na trzeciego.A co,gdy wygrzane miejsce na kanapie,bedzie juz wystygłe?

Posted

[quote name='brazowa1']Suczka,golasek,własnie wygrzała sobie ciepłe miejsce na kanapie,wchodzisz,niesiesz ze soba resztki śniegu,a przy drzwiach rozpycha sie ta wielka psica i neurotyczna kotka,Isia bylaby niepowazna,gdyby sie chciała sie pchać na trzeciego.A co,gdy wygrzane miejsce na kanapie,bedzie juz wystygłe?

Oj brazowa grabisz sobie!! Moje kochane kociątko może i ma dar do darcia japy, ale żeby mi tu z neurotyczką wyjeżdżać?!?! Jestem oburzona! Po 6 latach za kratami i tak wyszła na ludzi!
Patrz i płacz, że nie masz takiego pięknego kota:eviltong:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=54954&start=165
Mizia nie toleruje innych kotów w domu, nie przepada za szczeniakami, ale ku mojemu zaskoczeniu pokochała Iśkę jak swoją. Przymila się do niej, obciera jak o Dorę, mrauczy coś poufale w jej kierunku.

Posted

Powiedzmy, że ja ci wybaczam.. ale z Mizią to już sama musisz to sobie wyjaśnić.
Mój kotek z króliczym ogonkiem - ach, jaka ona fotogeniczna:loveu: