brazowa1 Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 ale gnojstwo. I tak bedzie juz zawsze? Quote
wszpasia Posted December 28, 2010 Author Posted December 28, 2010 Co roku jest nowy przetarg rozpisywany. Tegoroczny wygrał Awet i tylko tam czipowali za okazaniem dowodu osobistego, w którym widniał meldunek na terenie Gdańska. W roku np. 2009 weci, którzy mieli darmowe czipy rejestrowali ich numery w międzynarodowej bazie, a w 2010 darmowe czipy były rejestrowane tylko w lokalnej bazie schroniska promyk, za rejestrację w międzynarodowej bazie trza zapłacić 30zł i można to zrobić na stronie jak wiecie. W przyszłym roku pewnie darmowe będą tylko zawieszki na obrożę "mam czip". Brazowa co za masakrycznego linka masz w podpisie? Wyć się chce.. Quote
brazowa1 Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Link musiał byc-policja chciala zlac sprawę.Nagłosnienie oznaczało zainteresowanie mediów. Cel osiagnięty. Quote
Betbet Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 A to nie bede ogladać... Jeeeeee dojechałam do Gdańska po 2 dniach podróży PKP, która normalnie trwa 8 godzin...Jezusie Nazareński, nie wiem jak się nazywam... Quote
brazowa1 Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 witaj Betbet :) Opowiedz nam troche o podrózy. Hm,ja mam suke zachipowana 6 lat temu i wtedy była w ogólnej bazie,to chyba nadal będzie.Sprawdzę. Boje sie adopcji Isi-ze ktos nie dopilnuje tak jak trzeba i ona pojdzie szukac Wszpasi. Jest samodzielna,moze podjac taka decyzję :( Quote
łolkiee Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 UWAGA!! Poszukuję osoby z Lęborka lub bywającej-przejeżdżającej w tamtych okolicach. Potrzebna wizyta przedadopcyjną dla Sary. Jeśli możesz pomóc lub znasz kogoś z tamtych okolic napisz do mnie PW. Dziękuję i przepraszam za offa Quote
diana79 Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 jest gdzieś mała ogłaszana? jest jakiś tekst do ogłoszeń? mogę porobić jej dziś kilka ogłoszeń bo mam trochę wolnego w pracy edit: już znalazłam :oops: porobię jej kilka nowych ogłoszeń http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/Isia,29892 http://trojmiasto.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-Isia-Jamnisia-szuka-swojego-domku-W0QQAdIdZ250934016 http://gdansk.olx.pl/item_page.php?Id=152207430&g=6 http://ogloszenia.e-gratka.info/ogloszenie/71005 http://www.hodowcy.com.pl/pies/ogloszenia/za_darmo_pies_mieszaniec_gdansk-11522.html http://www.adopcjapsa.pl/adopcja-psa-pies-szuka-domu,ogloszenie,24744,L2Fkb3BjamEtcHNhLXBpZXMtc3p1a2EtZG9tdSxzenVrYWosLCwscDAuaHRtbA==.html http://zwierzeta.hiperogloszenia.pl/psy/ogloszenie/147806-isia-jamnisia-szuka-swojego-domku-oferta/ Quote
wszpasia Posted December 30, 2010 Author Posted December 30, 2010 Dzięki Diana za ogłoszenia, im więcej tym lepiej. Brazowa nie kracz, ja też się boję, że ktoś może nie docenić jej wolnej woli i ona czmychnie, nie koniecznie w poszukiwaniu mnie, ale z powodu zwykłego widzi-mi-się gdzieś powędruje. Dla wszystkich kibicujących Isi wklejam filmik, średni ale zawsze jakiś http://www.youtube.com/watch?v=RMoacSKPA4k Teraz siedzę przy kompie i coś mi zalega na kolanach poprawiając się co chwilkę, bo te 9 kilogramów psa trochę dłuuuugie jest i doopka z kolan jej wystaje:evil_lol: Quote
MagdaH Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 wszpasia napisał(a): [...] i doopka z kolan jej wystaje:evil_lol: O matko :crazyeye: Kiedyś były inne dziwolągi, np. członek wysunięty na czoło z ramienia (partii:eviltong: co prawda), a teraz doopka z kolan jej wystaje :D:roflt::roflt::roflt: Quote
Betbet Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Po przeczytaniu, że isi doopka wystaje z kolan uśmiechnęłam się...po przeczytaniu Magdy posikałam ze śmiechu, a po obejrzeniu filmiku zalałam łóżko doszczętnie...na filmie najlepszy jest...kot! W pewnym momencie z takim zniesmaczeniem spojrzał w aparat haha! Quote
wszpasia Posted December 30, 2010 Author Posted December 30, 2010 MagdaH napisał(a):O matko :crazyeye: Kiedyś były inne dziwolągi, np. członek wysunięty na czoło z ramienia (partii:eviltong: co prawda), a teraz doopka z kolan jej wystaje :D:roflt::roflt::roflt: No nie, tego jeszcze nie grali.. żeby tak bezpruderyjnie o członkach na wątku niewinnej suczki wypisywać:cool3: Betbet a jak się mają wiadome kwestie? Bo jak widzicie towarzyszki mimo koszmarnej ilości ogłoszeń odzewu niet. Quote
brazowa1 Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 Ludzie chca jeszcze miec czas dla siebie w Sylwestra. W schronie sa 2 psy,o których własciciele wiedzą,ze sa (zgubione przed Wigilią),ale nie odbieraja,bo jeszcze te pare dni,problemu nie maja,co z nimi zrobić. Piesek sobie jakby w hotelu siedzi. Gnoje. Quote
Betbet Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 Gnoje wstrętne!!!! Wszpasia próbuję wyczuć moment, ale obawiam się że to nie wypali... badam nastroje, ale nie odważyłam się jeszcze. Tym bardziej, że w związku z psem o którym Ci pisałam sa duże wydatki... dochodzi kłopot finansowy yyych Quote
wszpasia Posted January 1, 2011 Author Posted January 1, 2011 Nie mam internetu do wtorku, może dłużej. W razie W telefon do mnie jest w każdym Isiowym ogłoszeniu. Quote
wszpasia Posted January 3, 2011 Author Posted January 3, 2011 Napisałam wczoraj do moda prośbę o przeniesienie wątku Isi z pomorskiego na ogólny. Isia otrzymała 90zł od 2 osób z FB, zaraz uzupełnię wpłaty na pierwszej stronie. Byłyśmy dzisiaj u weta, chciałam ją zaszczepić, ale w cycuchach coś się jeszcze sączy i to z krwią więc Iśka dostała zastrzyk w doopkę i została obmacana. Szczepienie przesunęło się o kilka dni. Koresponduję z Panią z Opola w sprawie Isi. Nie ma jednak powodu do przedwczesnej radości, to jeszcze nic konkretnego. Widzę, że wątek trochę opustoszał. Wiem, że emocje opadły ale nie zapominajcie proszę o tym, że ja wylatuję za jakieś 10 dni. Zaraz zresztą kupię bilet. A Isią od tego czasu nie ma się kto zaopiekować!! Próbowałam się dzisiaj dodzwonić do Agory co by w Wyborczej dać płatne ogłoszenie, ale nie udało mi się. Jutro tam podjadę. Quote
Betbet Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 wszpasia z moich stron w 2 sprawach cisza:/ jedną ponagliłam ...drugiej nie tknelam jeszcze... Quote
Isadora7 Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Ja jestem cały czas, nie zawsze mi czasu starczy na wpisik. Iśka kurde szukaj domeczku Quote
wszpasia Posted January 3, 2011 Author Posted January 3, 2011 Dzięki, że jesteście:) Betbet a nóż widelec. Ta Pani od maili napisała mi właśnie, że ma suczkę Yorka niewysterylizowaną (ale nigdy jej nie dopuściła i nie zamierza), Pani ma 59 lat i mieszka sama. Kocha zwierzaki ale ma anty sąsiadów więc trochę Iśkowe poszczekiwanie na hałasy ją zniechęca. Pani ma pomyśleć na spokojnie, nie ponaglam, aczkolwiek naświetliłam sytuację akcentując jej powagę. Zobaczymy. To "moja" Isia i gdyby adopcja na odległość miała dojść do skutku to nie wyobrażam sobie, że mogłabym ją wysłać z kimś obcym, pojechałabym pociągiem z Isią. Tylko osoba do wizyty "przed" byłaby potrzebna. No ale nie zapeszam, tfu...tfu. Quote
Betbet Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Ok,jedną odpowiedź mam, niestety to "nie ta jedyna" Quote
wszpasia Posted January 3, 2011 Author Posted January 3, 2011 Przynajmniej nie będę się łudziła. Lepsza taka odpowiedź niż żadna. Quote
Atomowka Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Ja też zaglądam do Isi ale co ja mogę? Doopa wielka i tyle. Quote
wszpasia Posted January 3, 2011 Author Posted January 3, 2011 Tak naprawdę to każdy coś może zrobić, chociażby mieć uszy i oczy otwarte szeroko na rożne możliwości. A nóż widelec ciocia wujka czyjejś babci mogłaby Isię przyjąć na bezterminowe DT. No nie wiem!! Cholera, naprawdę potwornie się martwię!! Na Sylwestra do przyjaciół Isia pojechała z nami, wszyscy byli pod wrażeniem tego jaka ona kochana i grzeczna, żebrała równo, bardzo cierpliwie znosiła natrętne zaczepki szczyla-rezydenta. Isia chodziła za mną krok w krok, nawet będąc w toalecie słyszałam jak skrobie od zewnątrz w drzwi. Tylko czekała aż gdzieś usiądę żeby wskoczyć na kolana. Nie spała z nami do 4, mimo iż powieki ledwo była w stanie utrzymać. Normalnie o takiej godzinie Isia już dawno śpi.. zresztą ona w ogóle przesypia większą część dnia. Quote
brazowa1 Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Nie zapominamy!!! Wszpasiu,czy mozliwa jest codziennie zamiana tytułu? żeby budzic większe emocje u nowych osób,które sie (mam nadzieję) pojawią. Wiesz,odliczanie dni. Quote
Recommended Posts