yunona Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 Ładnie się goi nasza Isiulka , to dobrze. Czekamy na dalsze dobre wieści. Quote
Betbet Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 Więc dzisiaj...tak dzisiaj?I Isia, i Stworek? Bożesz Ty mój... jedne z najcudowniejszych adopcji na jakie czekam...zaciskam kciuki i się denerwuję! Quote
Isadora7 Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 [quote name='Betbet']Więc dzisiaj...tak dzisiaj?I Isia, i Stworek? Bożesz Ty mój... jedne z najcudowniejszych adopcji na jakie czekam...zaciskam kciuki i się denerwuję![/QUOTE] A to witaj w Klubie... Fan Klubie Isi... razem pozaciskamy kciuki i się podenerwujemy Quote
Betbet Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 Taaa coś mi się widzi, że siedzimy w tym FanKlubie dość długo już razem;) Quote
Isadora7 Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 [quote name='Betbet']Taaa coś mi się widzi, że siedzimy w tym FanKlubie dość długo już razem;)[/QUOTE] No gtak jakby, żeby gdyby... :):):) Quote
malagos Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 To ja pocichutku dołączę do Was........ Quote
brazowa1 Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 Jak juz bedzie po wszystkim,to Betbet idzie na przymusowy urlop. Potem powiem Wam dlaczego,gdy juz psie towarzystwo się usadowi w domach. Quote
Betbet Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 Brązowa ostrzegam:mad::mad:nie wiem z czego zamierzasz tym razem zakpić ale w końcu mi nerwy puszczą... Quote
Betbet Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 Jest jak najbardziej ok, ja nic nie piszę, żeby wszpasia zrobiła to sama:) Quote
wszpasia Posted February 2, 2011 Author Posted February 2, 2011 Przepraszam, że tak późno ale wyszłam z domu rano i dopiero do niego wróciłam. Isiulka już w SWOIM domku :multi::multi::multi: Z Panią Sylwią zaliczyłyśmy wizytę u weta, do którego Isia od tej pory będzie chodziła, pokazałam domkowi jak pielęgnować ranę, podpisałam umowę, posiedziałam i wyszłam, a Isia została. Właśnie rozmawiałam z P. Sylwią i podobno Isia już się uspokoiła, liczy kęsy nowej właścicielce, kupują ją sobie kurczaczkiem, ale żarłok nie gardzi również żurawiną:) W domu jest też piękny kocur - przybłęda, który dość histerycznie na Isię zareagował, ale najświeższe informacje mówią o tym, że Isia leży na nogach Nowej Pani, a kocurek na jej ramieniu więc zwierzaki zmniejszają dystans:lol: Isia koto-lubna/ koto-obojętna, a kocurek podobno pro psi więc nie spodziewam się dramatycznych relacji ze strony Pani Sylwii. Mam jakieś fotki z domku - później wkleję. Zaczipowałam u weterynarza Isię na swoje nazwisko, czekałam do ostatniej chwili na tego darmowego czipa ale się nie doczekałam:shake: 90zł poszło na ten cel, i oby nigdy nie było z czipa pożytku, ale ja będę spokojniejsza! Quote
Mika31 Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 gratuluje Isia wszystkiego co najlepsze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Betbet Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 AAAAAAAAA!!! (czekałam żeby oficjalnie się cieszyć)AAAAA!!! :multi::multi::BIG::laola::cunao::knajpa::drinking::sweetCyb::sweetCyb: A Stworek już prawie u celu, jakieś 50 hm i będzie w Bytomiu. Umrę od nadmiaru szczęścia!!! Quote
Isadora7 Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 zemdlałam... z radości ... Isieńko baw się dobrze, a Tobie [B]wszpasiu[/B] ogromne dzięki za to zrobiłaś dla Isi. Quote
yunona Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 Suuuuuuuuuuuuuper! :multi::multi::multi: Dwa psiaki jednego dnia uszczęśliwione DS-em i dzielne psiolubne "dziewuszki" walczące o wspaniałe domki. Ogromnie się cieszę i życzę Wam aby każdy podopieczny znalazł szczęsliwy dom.:loveu::loveu::loveu: Gratulacje. Quote
kakadu Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 wspaniale, ze historia ma takie szczesliwe zakonczenie; teraz przebieramy nogami w oczekiwaniu na zdjecia z nowego domku :) Quote
diana79 Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 wspaniale, że Isia znalazła swój ukochany domek :multi::Cool!::Cool!::Cool!: Quote
ewtos Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 [quote name='kakadu']wspaniale, ze historia ma takie szczesliwe zakonczenie; teraz przebieramy nogami w oczekiwaniu na zdjecia z nowego domku :)[/QUOTE] Ja też zawsze wyżej skacze po 3-4 dniach , jak są fotki rozanielonych psiaków w nowych domach .Mam ogromną nadzieję,że tak właśnie bedzie. Wszpasia , zrobiłaś kawał wielkiej roboty i dlatego wieeeeeeeeelki szacun :loveu::loveu::loveu::loveu:. Quote
brazowa1 Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 Wielmożna Pani Asiu-szacun,szacun,szacun. Quote
Atomowka Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 Kurde a ja jakoś się tak przyzwyczaiłam,śe Isa i wszapsia to jedność:eviltong: Cieszę się przeogromnie :multi::multi: Quote
ewtos Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 [quote name='Atomowka']Kurde a ja jakoś się tak przyzwyczaiłam,śe Isa i wszapsia to jedność [/QUOTE] Wszpasi pewnie serce pęka, to taki dziwny moment. Niby chodziło o to by znaleźć dom a coś przeszkadza się cieszyć. Isia będzie już tylko szczęśliwa. Quote
brazowa1 Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 [quote name='ewtos']Wszpasi pewnie serce pęka, to taki dziwny moment. Niby chodziło o to by znaleźć dom a coś przeszkadza się cieszyć. [/QUOTE] nic dodać nic ująć. Człowiek się czuje jakby rodzonego psa oddawał. Quote
kakadu Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 [quote name='brazowa1']nic dodać nic ująć. Człowiek się czuje jakby rodzonego psa oddawał.[/QUOTE] oj tak... i potem to knucie w nadziei, ze moze cos pojdzie nie tak i psa oddadza; i to czekanie na telefon, ze niestety, ale nie moga go zatrzymac bo sie corka zaczela drapac; albo, ze uciekl z nowego domu i wroci do mnie i wtedy to juz zostanie na zawsze... albo z innej mańki - o matko, zaufal mi, a ja go zdradzilam i oddalam do obcych ludzi... Quote
Recommended Posts