Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 651
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Betbet']Więc dzisiaj...tak dzisiaj?I Isia, i Stworek? Bożesz Ty mój... jedne z najcudowniejszych adopcji na jakie czekam...zaciskam kciuki i się denerwuję![/QUOTE]

A to witaj w Klubie... Fan Klubie Isi... razem pozaciskamy kciuki i się podenerwujemy

Posted

Przepraszam, że tak późno ale wyszłam z domu rano i dopiero do niego wróciłam. Isiulka już w SWOIM domku :multi::multi::multi:
Z Panią Sylwią zaliczyłyśmy wizytę u weta, do którego Isia od tej pory będzie chodziła, pokazałam domkowi jak pielęgnować ranę, podpisałam umowę, posiedziałam i wyszłam, a Isia została.
Właśnie rozmawiałam z P. Sylwią i podobno Isia już się uspokoiła, liczy kęsy nowej właścicielce, kupują ją sobie kurczaczkiem, ale żarłok nie gardzi również żurawiną:) W domu jest też piękny kocur - przybłęda, który dość histerycznie na Isię zareagował, ale najświeższe informacje mówią o tym, że Isia leży na nogach Nowej Pani, a kocurek na jej ramieniu więc zwierzaki zmniejszają dystans:lol: Isia koto-lubna/ koto-obojętna, a kocurek podobno pro psi więc nie spodziewam się dramatycznych relacji ze strony Pani Sylwii.

Mam jakieś fotki z domku - później wkleję. Zaczipowałam u weterynarza Isię na swoje nazwisko, czekałam do ostatniej chwili na tego darmowego czipa ale się nie doczekałam:shake: 90zł poszło na ten cel, i oby nigdy nie było z czipa pożytku, ale ja będę spokojniejsza!

Posted

AAAAAAAAA!!! (czekałam żeby oficjalnie się cieszyć)AAAAA!!!
:multi::multi::BIG::laola::cunao::knajpa::drinking::sweetCyb::sweetCyb:

A Stworek już prawie u celu, jakieś 50 hm i będzie w Bytomiu. Umrę od nadmiaru szczęścia!!!

Posted

Suuuuuuuuuuuuuper! :multi::multi::multi: Dwa psiaki jednego dnia uszczęśliwione DS-em i dzielne psiolubne "dziewuszki" walczące o wspaniałe domki. Ogromnie się cieszę i życzę Wam aby każdy podopieczny znalazł szczęsliwy dom.:loveu::loveu::loveu: Gratulacje.

Posted

[quote name='kakadu']wspaniale, ze historia ma takie szczesliwe zakonczenie; teraz przebieramy nogami w oczekiwaniu na zdjecia z nowego domku :)[/QUOTE]

Ja też zawsze wyżej skacze po 3-4 dniach , jak są fotki rozanielonych psiaków w nowych domach .Mam ogromną nadzieję,że tak właśnie bedzie. Wszpasia , zrobiłaś kawał wielkiej roboty i dlatego wieeeeeeeeelki szacun :loveu::loveu::loveu::loveu:.

Posted

[quote name='Atomowka']Kurde a ja jakoś się tak przyzwyczaiłam,śe Isa i wszapsia to jedność [/QUOTE]

Wszpasi pewnie serce pęka, to taki dziwny moment. Niby chodziło o to by znaleźć dom a coś przeszkadza się cieszyć.
Isia będzie już tylko szczęśliwa.

Posted

[quote name='ewtos']Wszpasi pewnie serce pęka, to taki dziwny moment. Niby chodziło o to by znaleźć dom a coś przeszkadza się cieszyć.
[/QUOTE]

nic dodać nic ująć. Człowiek się czuje jakby rodzonego psa oddawał.

Posted

[quote name='brazowa1']nic dodać nic ująć. Człowiek się czuje jakby rodzonego psa oddawał.[/QUOTE]
oj tak... i potem to knucie w nadziei, ze moze cos pojdzie nie tak i psa oddadza; i to czekanie na telefon, ze niestety, ale nie moga go zatrzymac bo sie corka zaczela drapac;
albo, ze uciekl z nowego domu i wroci do mnie i wtedy to juz zostanie na zawsze...
albo z innej mańki - o matko, zaufal mi, a ja go zdradzilam i oddalam do obcych ludzi...