Tola Posted February 8, 2011 Author Posted February 8, 2011 [quote name='Joodith']Potwierdzam tę wspaniałą wieść, Pan Piotr :loveu: wpłacił pieniążki na "kalendarzowe" konto Szansuni, na którym Panienka zgromadzone ma fundusze w łącznej kwocie 1229,64 zł :multi: [quote name='zadra']Rozmawialam dzisiaj z UK.Szansa dostała wczoraj od niej 3kg Eukanuby z łososiem.Szansa chodzi duzo lepiej.Profesor nadal nie chce jej wypuścić.Chce ją mieć na oku i w odpowiedniej chwili podjąć decyzje o drugiej operacji.Wszyscy bardzo pokochali malutką z wzajemnością zresztą.Co do witamin i karmy jutro bedę wiedziała wszystko w szczegółach. :multi:Same dobre wiadomosci Quote
zadra Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Energy napisał(a):Zadra czy Szansa ma mieć drugą operację? Tego nie wie nikt.Profesor jednoznacznie się jeszcze nie wypowiedział na ten temat.Na taką tedyzję chyba za wczesnie. Quote
MaDi Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 zadra napisał(a):Tego nie wie nikt.Profesor jednoznacznie się jeszcze nie wypowiedział na ten temat.Na taką tedyzję chyba za wczesnie. Z tego co mi wiadomo ma wstawiona w łapę płytkę czasami się je zostawia a czasami usuwa lub dokonuj zmian. Wszystko zależy od danego przypadku. Quote
Isadora7 Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Allegro zgodnie wystawione będzie w środę w nocy, związane to jest z nowym cennikiem allegro o którym wcześniej pisałam Quote
Jasza Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Ukłony dla Pana Piotra! A dla Szansy - uściski! I całus w cudny nos! Quote
Agmarek Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 I jeszcze raz dziękujemy Panu Piotrowi za dobro okazane naszej panience :loveu: Quote
Tola Posted February 9, 2011 Author Posted February 9, 2011 Codziennie marzę o tym jedynym wspaniałym domu dla Szansy. "Kiedy się czegoś pragnie, wtedy cały wszechświat sprzysięga się, byśmy mogli spełnić nasze marzenie... Moze i tym razem się uda. Quote
de_sade Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 ja coś czuję że to już niedługo :) poszczęści się Szansie...ja to wiem :D Quote
Tola Posted February 9, 2011 Author Posted February 9, 2011 de_sade napisał(a):ja coś czuję że to już niedługo :) poszczęści się Szansie...ja to wiem :D Trzymam Cię słowo:cool3: Quote
jogolcia@pdx Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Tola napisał(a):Codziennie marzę o tym jedynym wspaniałym domu dla Szansy. "Kiedy się czegoś pragnie, wtedy cały wszechświat sprzysięga się, byśmy mogli spełnić nasze marzenie... To dlatego tak wszystko do tej pory idzie! Wszyscy tutaj bardzo pragną najlepszego dla Szansi, i efekty są namacalne, że tak powiem... no to czarujemy dalej wszechświat - niech się sprzysięga jeszcze bardziej ;-) Quote
funia Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Witam naszą kuśtyczke .Całuski .Pozdrawiam P.Piotra . Quote
zadra Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Leki, preparaty, karmy dla Szansy - propozycje Witaj! Jeśli chodzi o sponsoring dla Szansy, to wybrałam (z pomocą lekarza) takie opcje: PREPARATY OCHRONY STAWÓW Luposan (Preparat wzmacniający stawy) 600 g (około 100 zł) CANOSAN® (Veyx-Pharma GmbH, import w Polsce Z.P.H.U. “MGS” S.J. Hurtownia Leków Weterynaryjnych Gniechowice) Chondrocan (Orling) Gelacan (Orling) Flawitol Artro (Labolatorium Dr Seidla) Nutradyl (Pfizer) KARMY ODCHUDZAJĄCE ACANA DOG LIGHT & FIT 13,5kg (około 200 zł) HILL'S CANINE DOG ADULT LIGHT CHICKEN 12kg (ok. 200 zł) Eukanuba Special Care Excess Weight 12,5kg(ok. 175-220 zł) Puszki ALMO NATURE 95 g (około 4,65 zł) TROVET PIES WRD PUSZKA 400g (około 9 zł) WITAMINY OGÓLNE DR SEIDLA HMB 30 lub 60 tab. (około 31-37 zł; 57-60 zł) Fortan Cafortan 300 g (około 100 zł) TOP-10, 750 tabl (około 70 zł) Ważne jest, aby nie dawać jej za dużo naraz. Teraz dobrze by było dawać jej np. coś na stawy i HMB dr Seidla (bo on wzmacnia te ubytki mięśni), a potem przejść na normalne bytowe witaminy, typu Fortan Cafortan albo np. TOP - 10 (Beaphar). Można także dawać jej karmę light, urozmaiconą np. puszeczkami fit. Pzdr, U.S. Quote
jogolcia@pdx Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 No to czekamy na decyzję głównodowodzącej ;-) Quote
IVV Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 ja nie dowodze ,ale Acana najbardiej organiczna tzn najbardziej naturalna Quote
jogolcia@pdx Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 IVV napisał(a):ja nie dowodze ,ale Acana najbardiej organiczna tzn najbardziej naturalna Ja tak to bierzemy IVV - ooopppppppsssssss, tzn. ja jestem za naturalną ;-) Quote
sonia71 Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 Isadora7 napisał(a):Allegro zgodnie wystawione będzie w środę w nocy, związane to jest z nowym cennikiem allegro o którym wcześniej pisałam robilam wczoraj allegro dla Patki -full wypas i tylko 16,30zł. więć zmiany są :) dla Szansy można zrobić też takie żeby byla ciągle na górze :) Quote
majqa Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 Wysłałam na mail do Papatkiole wrzuconą listę. Może coś z tych rzeczy uda mu się załatwić przez jego forum. Quote
zadra Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 majqa napisał(a):Wysłałam na mail do Papatkiole wrzuconą listę. Może coś z tych rzeczy uda mu się załatwić przez jego forum. Karme i preparaty ma zakupić UK. Gelacan Darling 0,5 kg ok 110pln Hill's canine Dog Adult Light Chincken 12,5 kg ok 200pln. Quote
Recommended Posts