muzzy Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 jogolcia@pdx napisał(a): O, konkurencja :) Quote
funia Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Szansi ,wspaniale było móc znowu zobaczyc twoje zdjęcia.Jetes piekną ,kochaną sunią . Quote
Jasza Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Tylko gdzie ten wymarzony, wytęskniony DOM? Quote
zadra Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Cioteczki!! Mamy problem UK wyladowala w szpitalu.Niewiadomo na jak dlugo.Bardzo prosze dziewczyny z Lublina o odwiedzanie Szansy i wymiane kocyka na czysty.Jesli chodzi o karmę i preparat i jakoś dostarczę do Lublina. Quote
zadra Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 jogolcia@pdx napisał(a):A nie można kupić tej drugiej karmy Acana, skoro jest bardziej naturalna niż Hill's ? Nie mam doświadecznia z psimi (w przeciwieństwie do kocich) karmami, ale zawsze preferuję bardziej naturalne produkty... Co myślicie o Acana? Acana jest malo smakowita poza wybranymi gatunkami.Możemy Szansę zniechęcić do jedzenia. Quote
majqa Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 zadra napisał(a):Cioteczki!! Mamy problem UK wyladowala w szpitalu.Niewiadomo na jak dlugo. (...) Jasny gwint. :-( Smoczku, Ty wiesz, co myślę, Ty wiesz... :-( Nie daj się Kochanie... Quote
Isadora7 Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 majqa napisał(a):Jasny gwint. :-( Smoczku, Ty wiesz, co myślę, Ty wiesz... :-( Nie daj się Kochanie... Wszyscy TRZYMIEMY kciuczki abyś się nie dała Quote
MaDi Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 zadra napisał(a):Cioteczki!! Mamy problem UK wyladowala w szpitalu.Niewiadomo na jak dlugo.Bardzo prosze dziewczyny z Lublina o odwiedzanie Szansy i wymiane kocyka na czysty.Jesli chodzi o karmę i preparat i jakoś dostarczę do Lublina. Mam nadzieję,że UK szybko wróci do zdrowia. Szansa jest regularnie wyprowadzana przez studentów wiec się nie martwcie, ja też wpadam do niej od czasu do czasu. Quote
Tola Posted February 16, 2011 Author Posted February 16, 2011 Zyczę UK szybkiego powrotu do zdrowia. Trzymam kciuki. A Szansie nieustannie zyczę tego jedynego, wysnionego, wymarzonego domu. Quote
Havanka Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Czy był jakikolwiek odzew na ogłoszenia. Tyle ich miała... Quote
Tola Posted February 16, 2011 Author Posted February 16, 2011 Havanka napisał(a):Czy był jakikolwiek odzew na ogłoszenia. Tyle ich miała... Ani jednego zapytania:shake: Trochę mnie to niepokoi, ale trzeba cierpliwie czekac, Quote
zadra Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Ustaliłam z ladyswallow,że karmę i preparat kupimy my z dostawą na jaj lubelski adres.Dopuki UK nie wyzdrowieje Paulina bedzie nowsiła karmę mniejszymi porcjami. Quote
LadyS Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 zadra napisał(a):Ustaliłam z ladyswallow,że karmę i preparat kupimy my z dostawą na jaj lubelski adres.Dopuki UK nie wyzdrowieje Paulina bedzie nowsiła karmę mniejszymi porcjami. Albo, jeśli dojdzie do niedzieli, to zawiozę dzięki uprzejmości evel cały wór ;) Ten lek, który znalazłam, rzeczywiście taniej wyszedł? Quote
zadra Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 ladySwallow napisał(a):Albo, jeśli dojdzie do niedzieli, to zawiozę dzięki uprzejmości evel cały wór ;) Ten lek, który znalazłam, rzeczywiście taniej wyszedł? Czekam jeszcze na info od soni 71,ona dysponuje kontem dla Szansy. Quote
magenka1 Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 a ja właśnie podziwiam Szansę w gazecie piękna jest Quote
muzzy Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 magenka1 napisał(a):a ja właśnie podziwiam Szansę w gazecie piękna jest A w której gazecie? Quote
Tola Posted February 16, 2011 Author Posted February 16, 2011 muzzy napisał(a):A w której gazecie? Tez jestem ciekawa Quote
magenka1 Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 przyjaciel pies wydanie marcowe świeże Quote
Tola Posted February 16, 2011 Author Posted February 16, 2011 :multi: To jutro biegne po gazetę; myslałam, ze PP ukazuje się po 20 Ładnie napisali o suni? Quote
magenka1 Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 oni to piszę z perspektywy psiaków , wyszła bardzo ładnie wzruszająco zaczyna się hehhe trochę napiszę Wtedy w schronisku właściwie straciłam nadzieję na normalne życie. Ludzie przechodzili koło boksów, przy mnie nikt się nie zatrzymał, a jeśli już, to patrzyli na mnie z odrazą.Nawet nie próbowałam ukryć tego , że im się nie podobam. reszta w wydaniu papierowym :) Quote
Isadora7 Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 A ja ponawiam pytanie czy potrzebujecie jakiś kalendarzy luzem. Powiedzmy dla osób np u weta?. Może personalizowane? Im więcej drukuje tym taniej. A chciałabym ewentualnie pociągnąć lakierem też. Quote
jogolcia@pdx Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 zadra napisał(a):Acana jest malo smakowita poza wybranymi gatunkami.Możemy Szansę zniechęcić do jedzenia. Dzięki za info - masz rację, zniechęcić do jedzenia absolutnie nie przewidujemy :shake: muzzy napisał(a):O, konkurencja :) Ale tam - gdzieżbym śmiała :eviltong: (mam już upatrzony aparat, ale psiaków ciągle przybywa....) Tola napisał(a):Zyczę UK szybkiego powrotu do zdrowia. Trzymam kciuki. A Szansie nieustannie zyczę tego jedynego, wysnionego, wymarzonego domu. Dołączam do życzeń Quote
Tola Posted February 16, 2011 Author Posted February 16, 2011 Isadora7 napisał(a):A ja ponawiam pytanie czy potrzebujecie jakiś kalendarzy luzem. Powiedzmy dla osób np u weta?. Może personalizowane? Im więcej drukuje tym taniej. A chciałabym ewentualnie pociągnąć lakierem też. Popytam zadrę, ale jutro, moze wezmie do gabinetu:cool3: magenka1 napisał(a):oni to piszę z perspektywy psiaków , wyszła bardzo ładnie wzruszająco zaczyna się hehhe trochę napiszę Wtedy w schronisku właściwie straciłam nadzieję na normalne życie. Ludzie przechodzili koło boksów, przy mnie nikt się nie zatrzymał, a jeśli już, to patrzyli na mnie z odrazą.Nawet nie próbowałam ukryć tego , że im się nie podobam. reszta w wydaniu papierowym :) No to jutro my wszystcy wykupimy cały nakład, zeby doczytac resztę:cool3: Quote
sonia71 Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 zadra napisał(a):Czekam jeszcze na info od soni 71,ona dysponuje kontem dla Szansy. przecież to nie problem- zrobię co postanowicie :) mam namiary ,robię przelew i ..już :) Quote
Recommended Posts