MaDi Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 Widziałam dzisiaj Szansę dietka jej się przyda:evil_lol: Quote
majqa Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 Aha, czyli do obskoczenia są witaminy. Tak czy owak - Tolu, wrzuć proszę na 1 stronę tę listę potrzeb/ sugestii z zaznaczeniem, co US wzięła na siebie. Quote
zadra Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 majqa napisał(a):Aha, czyli do obskoczenia są witaminy. Tak czy owak - Tolu, wrzuć proszę na 1 stronę tę listę potrzeb/ sugestii z zaznaczeniem, co US wzięła na siebie. US wzięła na siebie zakup karmy i preparatu.Rozliczyc mamy się z nią dopiero po realizacji zamówienia.Z witaminami jeszcze się wstrzymajmy.Karma jest bardzo dobra i na poczatek powinna wystarczyć. Quote
MaDi Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 zadra napisał(a):US wzięła na siebie zakup karmy i preparatu.Rozliczyc mamy się z nią dopiero po realizacji zamówienia.Z witaminami jeszcze się wstrzymajmy.Karma jest bardzo dobra i na poczatek powinna wystarczyć. UK dziękujemy:loveu: Quote
Isadora7 Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 JeZdem, nieco odpoczełam i pozałatwiałam pare tematów. Sie biore za Szansse Quote
jogolcia@pdx Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 zadra napisał(a):Karme i preparaty ma zakupić UK. Gelacan Darling 0,5 kg ok 110pln Hill's canine Dog Adult Light Chincken 12,5 kg ok 200pln. A nie można kupić tej drugiej karmy Acana, skoro jest bardziej naturalna niż Hill's ? Nie mam doświadecznia z psimi (w przeciwieństwie do kocich) karmami, ale zawsze preferuję bardziej naturalne produkty... Co myślicie o Acana? Quote
Isadora7 Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 Allegro Szansy główne lubelskie http://allegro.pl/urokliwa-szansa-bo-dostala-szanse-od-losu-i1458163619.html w ciągu dnia wystawie regionalne ale najpierw pomyślę jak wkomponować wiersze :) :cool1::cool1::cool1: Quote
jogolcia@pdx Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 [quote name='Isadora7']Allegro Szansy główne lubelskie http://allegro.pl/urokliwa-szansa-bo-dostala-szanse-od-losu-i1458163619.html w ciągu dnia wystawie regionalne ale najpierw pomyślę jak wkomponować wiersze :) :cool1::cool1::cool1: A miałam już nigdy więcej nie ryczeć :oops: --- Allegro po prostu rewelacyjne ---... no i poszło wszystko w :diabloti:.... byłaby moja gdyby nie odległość... :-( Szansunia, ten najlepszy człek już gdzieś swoją drogę do ciebie wydeptuje... słyszysz??? Quote
IVV Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 szczesciara z Ciebie MaDi ,ze moglas Szanse zobaczyc Quote
MaDi Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 IVV napisał(a):szczesciara z Ciebie MaDi ,ze moglas Szanse zobaczyc Coco jest na kilka dni sąsiadka Szansy;) Quote
funia Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 Allegri Piekne !!!!!!!!!Ja też się poryczałam .Ale dlaczego zdjęcia mi sie nie pokazały ? Quote
Isadora7 Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 funia napisał(a):Allegri Piekne !!!!!!!!!Ja też się poryczałam .Ale dlaczego zdjęcia mi sie nie pokazały ? tego nie wiem to jakieś Twoje ustawienia nie korzystam z fotosika więc powinno być wszystko Quote
Tola Posted February 12, 2011 Author Posted February 12, 2011 Allegro piękne; nie bede oryginalna jak napiszę, ze równiez płakałam się... Bardzo dziękujemy:) Czekamy na kolejne (zwłaszcza na Warszawe i Kraków) jogolcia@pdx napisał(a):A nie można kupić tej drugiej karmy Acana, skoro jest bardziej naturalna niż Hill's ? Nie mam doświadecznia z psimi (w przeciwieństwie do kocich) karmami, ale zawsze preferuję bardziej naturalne produkty... Co myślicie o Acana? Porozmawiam z zadrą, ale jutro, bo wyjechała. Quote
sonia71 Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Szanasa -mizianko za uszkiem dla ciebie:) Quote
MaDi Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Allegro cudne. Chcecie nowe zdjęcia:cool3:? Szansa ma wg. mnie cieczkę,ale przyznam,że specjalnie się nie przyglądałam:oops: Chce zjeść moją Coco:mad: Szansa zdecydowanie woli kobiety zauważyli to też studenci którzy się nią zajmują. Quote
muzzy Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 MaDi napisał(a):Chcecie nowe zdjęcia:cool3:? Chcemy, chcemy! :D Właśnie siadam do ich obrabiania, dzisiaj będą gotowe :) Quote
majqa Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Pewno, że chcemy!!! :-) Ejże, Szansa, zachowuj się! Nie bądź niemiła dla Coco! Quote
Tola Posted February 13, 2011 Author Posted February 13, 2011 MaDi napisał(a):Chcecie nowe zdjęcia:cool3:? . Nowe zdjęcia:-o :multi:Chcemy, chcemy!!! Quote
IVV Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 MaDi Ty to lubisz robic niespodzianki :) czekamy na zdjecia Szansuni!!! Quote
muzzy Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Zdjęcia wysłane do ladySwallow i do MaDi, mam nadzieję, że niebawem coś wrzucą na wątek :) Ja teraz nie dam rady, bo mam jeszcze sporo innych zdjęć z dzisiaj do oporządzenia. Quote
Recommended Posts