Jump to content
Dogomania

Szansa juz po operacji! Po 6 tygodniach w klinice pojechała do swojego domu :)

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

majqa napisał(a):
Aha, czyli do obskoczenia są witaminy. Tak czy owak - Tolu, wrzuć proszę na 1 stronę tę listę potrzeb/ sugestii z zaznaczeniem, co US wzięła na siebie.

US wzięła na siebie zakup karmy i preparatu.Rozliczyc mamy się z nią dopiero po realizacji zamówienia.Z witaminami jeszcze się wstrzymajmy.Karma jest bardzo dobra i na poczatek powinna wystarczyć.

Posted

zadra napisał(a):
US wzięła na siebie zakup karmy i preparatu.Rozliczyc mamy się z nią dopiero po realizacji zamówienia.Z witaminami jeszcze się wstrzymajmy.Karma jest bardzo dobra i na poczatek powinna wystarczyć.

UK dziękujemy:loveu:

Posted

zadra napisał(a):
Karme i preparaty ma zakupić UK.
Gelacan Darling 0,5 kg ok 110pln
Hill's canine Dog Adult Light Chincken 12,5 kg ok 200pln.

A nie można kupić tej drugiej karmy Acana, skoro jest bardziej naturalna niż Hill's ? Nie mam doświadecznia z psimi (w przeciwieństwie do kocich) karmami, ale zawsze preferuję bardziej naturalne produkty... Co myślicie o Acana?

Posted

[quote name='Isadora7']Allegro Szansy główne lubelskie
http://allegro.pl/urokliwa-szansa-bo-dostala-szanse-od-losu-i1458163619.html

w ciągu dnia wystawie regionalne ale najpierw pomyślę jak wkomponować wiersze :)

:cool1::cool1::cool1:

A miałam już nigdy więcej nie ryczeć :oops: --- Allegro po prostu rewelacyjne ---... no i poszło wszystko w :diabloti:.... byłaby moja gdyby nie odległość... :-(

Szansunia, ten najlepszy człek już gdzieś swoją drogę do ciebie wydeptuje... słyszysz???

Posted

funia napisał(a):
Allegri Piekne !!!!!!!!!Ja też się poryczałam .Ale dlaczego zdjęcia mi sie nie pokazały ?

tego nie wiem to jakieś Twoje ustawienia nie korzystam z fotosika więc powinno być wszystko

Posted

Allegro piękne; nie bede oryginalna jak napiszę, ze równiez płakałam się...
Bardzo dziękujemy:)
Czekamy na kolejne (zwłaszcza na Warszawe i Kraków)

jogolcia@pdx napisał(a):
A nie można kupić tej drugiej karmy Acana, skoro jest bardziej naturalna niż Hill's ? Nie mam doświadecznia z psimi (w przeciwieństwie do kocich) karmami, ale zawsze preferuję bardziej naturalne produkty... Co myślicie o Acana?

Porozmawiam z zadrą, ale jutro, bo wyjechała.

Posted

Allegro cudne.
Chcecie nowe zdjęcia:cool3:?
Szansa ma wg. mnie cieczkę,ale przyznam,że specjalnie się nie przyglądałam:oops:
Chce zjeść moją Coco:mad: Szansa zdecydowanie woli kobiety zauważyli to też studenci którzy się nią zajmują.

Posted

Zdjęcia wysłane do ladySwallow i do MaDi, mam nadzieję, że niebawem coś wrzucą na wątek :) Ja teraz nie dam rady, bo mam jeszcze sporo innych zdjęć z dzisiaj do oporządzenia.