sonia71 Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 ja się podpiszę w całości pod przedmowczynią :) -na koncie Szansy cisza. Quote
Tola Posted February 7, 2011 Author Posted February 7, 2011 [quote name='Isadora7']Czy allegro adopcyjne już robić? Tak - bo czas leci, i coraz go mniej na szukanie domu, a najlepszym rozwiązaniem dla Szansy po wyjsciu z kliniki byłby ten jedyny domek stały. Plakacik super, bardzo dziękujemy:lol: Paja, majqa - wielkie podziekowania za nowe ogłoszenia.:lol: Wiążemy tu wszyscy z nimi wszystkimi tyle nadziei... Quote
Negrita8 Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 no gdzie ten domek, gdzie jest? :placz: wiadomo już jak długo Szansunia może pozostać w klinice? Quote
Agmarek Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Jasza napisał(a):Zdjęcie Szansy na plakacie, to z żółtą chusteczką..no normalnie nie mogę! Mnie to zdjęcie też powala na kolana :loveu: a plakat na całym ekranie jest niesamowity :lol: Quote
Isadora7 Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 [quote name='Tola']Tak - bo czas leci, i coraz go mniej na szukanie domu, a najlepszym rozwiązaniem dla Szansy po wyjsciu z kliniki byłby ten jedyny domek stały. Plakacik super, bardzo dziękujemy:lol: Paja, majqa - wielkie podziekowania za nowe ogłoszenia.:lol: Wiążemy tu wszyscy z nimi wszystkimi tyle nadziei... [quote name='Agmarek']Mnie to zdjęcie też powala na kolana :loveu: a plakat na całym ekranie jest niesamowity :lol: Dzięki, połechtało to mile moje ego :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: i zostawiam ciekawostkę bo może warto wstrzymać się dwa dni aby grosz mniej zapłacić i przede wszystkim zobaczyc jak to będzie realnie (na pewno nie więcej) Od 9 lutego w Allegro będzie obowiązywał nowy cennik. Obniżymy koszty opcji promowania i dopasujemy je do kategorii. Jednocześnie zmienimy zasady naliczania opłat za cenę minimalną i wystawienie przedmiotu na 14 dni. Nie zmienimy cennika Sklepów Allegro. Co zmienimy? Opcja Kup teraz! będzie bezpłatna w całym Allegro. W większości kategorii podświetlenie będzie kosztować tylko 3 zł. Znacznie obniżymy opłaty za stronę kategorii i stronę główną Allegro oraz pakiet. W 3 kategoriach miniaturka będzie gratis, a w 5 zapłacisz za nią tylko 5 gr. W 8 kategoriach stanieje wyróżnienie. Wprowadzimy także nowe zasady naliczania opłat za 2 opcje: Zmiana kosztu wystawienia na 14 dni. Wybierasz jednocześnie wyróżnienie, stronę kategorii i/lub stronę główną Allegro? Zapłacisz 1 zł. Bez opcji promowania za 14 dni policzymy 50 gr. Wzrost opłaty za cenę minimalną za niesprzedane przedmioty. Zapłacisz za nią 1,5% ceny wyjściowej, ale nie mniej niż 5 zł. Po co zmieniamy cennik? W niektórych kategoriach cena przedmiotu bywa znacznie niższa od opłaty za promowanie, więc korzystanie z opcji dodatkowych może być nieopłacalne. Mamy nadzieję, że dzięki niższym opłatom za dodatkowe opcje lepiej wypromujesz aukcje w Allegro. Kupujący szybciej do Ciebie trafią, więc wystawianie na dłuższy czas będzie niepotrzebne, a opłaty za cenę minimalną będziemy naliczać rzadziej. Quote
IVV Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 mam nadzieje ,ze tam bedziecie http://marszniemilczenia.wordpress.com/ Quote
jogolcia@pdx Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Mija dzisiaj miesiąc od naprawy kości A dookoła Szansy multum aktywności Niektóre cioteczki jej szansę na Allegro czarują Jeszcze inne słońcem przesiąknięte plakaty malują Ogłoszenia w gazetach, wirtualne zdarzenia Każdy tu zagląda, nawet co niekórzy z cienia Nie zaznają spokoju aż znajdą ten idealny domek Dla Szansy każdy się poświęci – nocka to czy dzionek Quote
Isadora7 Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 ja ten wierszyk wykorzystam w allegro :) Quote
sonia71 Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 wplaty na konto Szansy: 08.02-50zł-jogolcia@pdx za II saldo:1.045zl. Quote
zadra Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Rozmawialam dzisiaj z UK.Szansa dostała wczoraj od niej 3kg Eukanuby z łososiem.Szansa chodzi duzo lepiej.Profesor nadal nie chce jej wypuścić.Chce ją mieć na oku i w odpowiedniej chwili podjąć decyzje o drugiej operacji.Wszyscy bardzo pokochali malutką z wzajemnością zresztą.Co do witamin i karmy jutro bedę wiedziała wszystko w szczegółach. Quote
Tola Posted February 8, 2011 Author Posted February 8, 2011 Jogolcia - dziękujemy za wpłaty i za kolejny wiersz; ale Szansa ma utalentowaną mamusię chrzestną:loveu: Zaraz wrzucam na 1 stronę Dzisiaj napisał do mnie p. Piotr, wpłacił dla Szansy 400:-o Bardzo, bardzo dziękujemy w imieniu Szansy.:lol::lol::lol: Prosił o nowe informacje, sunia bardzo zapadła mu w pamięć. Zadra ponownie próbowała dodzwonic się do US, nic z tego nie wyszło. Nagrała wiadomość na pocztę, moze jutro dowiemy się czegoś o suni. Quote
Tola Posted February 8, 2011 Author Posted February 8, 2011 Zaraz po naszej rozmowie napisałam:evil_lol: Quote
zadra Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 [quote name='Tola']Jogolcia - dziękujemy za wpłaty i za kolejny wiersz; ale Szansa ma utalentowaną mamusię chrzestną:loveu: Zaraz wrzucam na 1 stronę Dzisiaj napisał do mnie p. Piotr, wpłacił dla Szansy 400:-o Bardzo, bardzo dziękujemy w imieniu Szansy.:lol::lol::lol: Prosił o nowe informacje, sunia bardzo zapadła mu w pamięć. Zadra ponownie próbowała dodzwonic się do US, nic z tego nie wyszło. Nagrała wiadomość na pocztę, moze jutro dowiemy się czegoś o suni. Juz rozmawialam z UK.Informacje w poscie wyżej. Quote
Agmarek Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 zadra napisał(a):Profesor nadal nie chce jej wypuścić.Chce ją mieć na oku a może to Pan Profesor poluje na naszą Szansunię? :cool3: Quote
zadra Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Tola napisał(a):Ale posty skaczą Strasznie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
MaDi Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Wiecie co to za wspaniały darczyńca Piotr?Może to właśnie Profesor:evil_lol: Quote
Energy Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 zadra napisał(a):Szansa chodzi duzo lepiej.Profesor nadal nie chce jej wypuścić.Chce ją mieć na oku i w odpowiedniej chwili podjąć decyzje o drugiej operacji. Zadra czy Szansa ma mieć drugą operację? Quote
Joodith Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 [quote name='Tola']Dzisiaj napisał do mnie p. Piotr, wpłacił dla Szansy 400 Bardzo, bardzo dziękujemy w imieniu Szansy. Prosił o nowe informacje, sunia bardzo zapadła mu w pamięć. Potwierdzam tę wspaniałą wieść, Pan Piotr :loveu: wpłacił pieniążki na "kalendarzowe" konto Szansuni, na którym Panienka zgromadzone ma fundusze w łącznej kwocie 1229,64 zł :multi: Quote
Recommended Posts