Energy Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 [quote name='filodendron']No to zaciskam kciuki :)[/QUOTE] I ja mocno trzymam kciuki... Quote
de_sade Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 czekamy na wieści :) trzymam kciuki za małą :) tulania dla Nelusi ;) Quote
Tola Posted February 5, 2011 Author Posted February 5, 2011 Nelcia - pokazuj się malenka, bo nie weimy co z tobą. Quote
Marlena:) Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Z Nelcią wszystko ok :) Właśnie wróciliśmy. Nelka - zwykle nieśmiała i raczej płochliwa w lecznicy była wesoła, towarzyska i tuliła się do wszystkich pracowników. Wspaniała klinika! Dziękujemy naszemu kierowcy ;) Quote
muzzy Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Dzisiaj miała sterylkę i już się tak dobrze trzyma? Super! :) Quote
Tola Posted February 5, 2011 Author Posted February 5, 2011 Świetne wiadomosci.:loveu: Widzę, ze Nela ma swoje ulubione pozycje:cool3: Trzymaj się maleńka! Przesyłam mizianka i zyczenia wspaniałego domu. Quote
Marlena:) Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Sterylka była wczoraj ;) Na noc została w klinice na wszelki wypadek. Quote
Energy Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Super:lol:bardzo się cieszę, że już po i wszystko ok z Neleczką:loveu: Quote
filodendron Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Hihi, jak fajnie wygląda w tym ubranku :) Super, że wszystko ok! Quote
Isadora7 Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Będę już ostatecznie drukowała we wtorek kalendarze dla Szansy i Neli dla tych co zamówili drukowane. Niestety w związku z tym ze wpływały pieniądze na wszystkie konta nie wiem czy ogarnę wszystkich którzy zamówili drukowane. Mam tylko do kilku osób podgląd, kilka osób mi odpowiedziało na maila. Do każdego bowiem wysłałam takowy z prośbą o zwrotną odpowiedź czy i ile zamawiali (łatwiej wtedy podac nicka i dopytać jaka kwota wpłynęła i czy uwzględniona jest wysyłka). Będzie cud jak mi sie nie poświruje. Jakby się ktoś do wtorku obudził to proszę o info (nick i ilość) ale na maila patyk@cad. Ja naprawde nie zawsze dam rade zerknąć na wątek. Szczerze mówiąc dawno mi tak w kość nie dały cegły jak ta Szansy i Neli. Quote
Marlena:) Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Niestety szukamy Nelce innego domu. Z tym się nie udało. Nelka jest bardzo przyjazna i kontaktowa, początkowo jednak troszke niesmiała, ale coraz mniej ;) Prosimy o pomoc w allegro (ja nadal nie mam jak wystawic) i inne ogłoszenia.. Quote
Energy Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Szkoda, ale widać to nie jest ten najwspanialszy domek dla Nelki:loveu:. A taki oczywiście musi być:lol: Quote
Isadora7 Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 [video=youtube;dv8TaCpoauk]http://www.youtube.com/watch?v=dv8TaCpoauk[/video] Quote
Tola Posted February 7, 2011 Author Posted February 7, 2011 No szkoda. A jaka przyczyna? Zrobię trochę ogłoszeń na Warszawę, ale allegro to moze kto inny... Isadora ma zamieszanie z kalendarzowym Neli i Szansy, nie mam sumienia wspominac o kolejnym :help1: Quote
Isadora7 Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 [quote name='Tola']No szkoda. A jaka przyczyna? Zrobię trochę ogłoszeń na Warszawę, ale allegro to moze kto inny... Isadora ma zamieszanie z kalendarzowym Neli i Szansy, nie mam sumienia wspominac o kolejnym :help1: Ech dobra jakoś zdzierżę liczę na ciepliwość też. Eee tam mogę zrobić tylko nie dzisiaj i nie wiem czy jutro, z powodu również nie tylko czasowych - pisałam Tobie na priva a teraz juz mam info, chyba warto poczekać i tak w sumie sie buli za aukcje i nie wiadomo ile edycji będzie potrzeba. Od 9 lutego w Allegro będzie obowiązywał nowy cennik. Obniżymy koszty opcji promowania i dopasujemy je do kategorii. Jednocześnie zmienimy zasady naliczania opłat za cenę minimalną i wystawienie przedmiotu na 14 dni. Nie zmienimy cennika Sklepów Allegro. Co zmienimy? Opcja Kup teraz! będzie bezpłatna w całym Allegro. W większości kategorii podświetlenie będzie kosztować tylko 3 zł. Znacznie obniżymy opłaty za stronę kategorii i stronę główną Allegro oraz pakiet. W 3 kategoriach miniaturka będzie gratis, a w 5 zapłacisz za nią tylko 5 gr. W 8 kategoriach stanieje wyróżnienie. Wprowadzimy także nowe zasady naliczania opłat za 2 opcje: Zmiana kosztu wystawienia na 14 dni. Wybierasz jednocześnie wyróżnienie, stronę kategorii i/lub stronę główną Allegro? Zapłacisz 1 zł. Bez opcji promowania za 14 dni policzymy 50 gr. Wzrost opłaty za cenę minimalną za niesprzedane przedmioty. Zapłacisz za nią 1,5% ceny wyjściowej, ale nie mniej niż 5 zł. Po co zmieniamy cennik? W niektórych kategoriach cena przedmiotu bywa znacznie niższa od opłaty za promowanie, więc korzystanie z opcji dodatkowych może być nieopłacalne. Mamy nadzieję, że dzięki niższym opłatom za dodatkowe opcje lepiej wypromujesz aukcje w Allegro. Kupujący szybciej do Ciebie trafią, więc wystawianie na dłuższy czas będzie niepotrzebne, a opłaty za cenę minimalną będziemy naliczać rzadziej. Nie mogę się jeszcze połapać ale to sie okaże 9 lutego. Quote
zadra Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Isadora7 napisał(a):Ech dobra jakoś zdzierżę liczę na ciepliwość też. Eee tam mogę zrobić tylko nie dzisiaj i nie wiem czy jutro, z powodu również nie tylko czasowych - pisałam Tobie na priva a teraz juz mam info, chyba warto poczekać i tak w sumie sie buli za aukcje i nie wiadomo ile edycji będzie potrzeba. Nie mogę się jeszcze połapać ale to sie okaże 9 lutego. Czyli jutro:roll: Quote
Isadora7 Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Allegro zgodnie wystawione będzie w środę w nocy, związane to jest z nowym cennikiem allegro o którym wcześniej pisałam. Przydałoby się trochę informacji w pigułce o nelce Quote
Recommended Posts