zadra Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 Tola napisał(a):No jestem w podobnym szoku....................... Przyznam,że ja też. Quote
Energy Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 Tola napisał(a):A co z operacją usunięcia odłamanej kości główki udowej, która miała byc robiona? Była bardzo niewielka szansa, że się zrośnie........... Marlena pisz:mad: Quote
Tola Posted January 19, 2011 Author Posted January 19, 2011 A co z operacją usunięcia odłamanej kości główki udowej, która miała byc robiona? Quote
Tola Posted January 19, 2011 Author Posted January 19, 2011 Marlena nie odbiera tel, chciałam pogadac Quote
zadra Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 Tola napisał(a):A co z operacją usunięcia odłamanej kości główki udowej, która miała byc robiona? Jest wiele pytań,Marleno odezwij się!! Quote
Energy Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 ZROSŁA SIĘ TEŻ GŁÓWKA:multi::multi::multi::multi::multi: Quote
MaDi Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 Owszem szok ale po cichu liczyłam że obędzie się bez operacji, tylko co z odłamkiem? Quote
Marlena:) Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 Głowa kości udowej zrosła się z kością, resekcja jest już zbędna. Była bardzo mała szansa, że to się zrośnie - bo to dosyć rzadkie, ale udało się ;) Nela jest dzielna. Zdjęcie jest dość niewyraźne, wrzucę je później, ostatecznie jutro. Sunia czuje się świetnie i jest gotowa do adopcji. Jeszcze tylko sterylka i idziemy w świat :) Quote
de_sade Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Kucharz napisał(a):Taa słonko ona dla Rockiego byłaby idealną partnerką :D :P Btw. Witam :D :) Kucharz to mój luby, on też się bardzo przejął losem Nelki, wcześniej też Bursztynka ;) A Rocky to piesek mojej babci, przygarnęła go maluszka 2-miesięcznego podczas mrozów (-30 C) w zeszłym roku, jest toczka w toczkę jak Nel :) Gdyby babcia nie miała już kilku kotów i psioka to pewnie wzięłaby Nelkę do siebie no ale niestety w tej chwili nie ma jak... Quote
Tola Posted January 20, 2011 Author Posted January 20, 2011 de_sade napisał(a):Kucharz to mój luby, on też się bardzo przejął losem Nelki, wcześniej też Bursztynka ;) A Rocky to piesek mojej babci, przygarnęła go maluszka 2-miesięcznego podczas mrozów (-30 C) w zeszłym roku, jest toczka w toczkę jak Nel :) Gdyby babcia nie miała już kilku kotów i psioka to pewnie wzięłaby Nelkę do siebie no ale niestety w tej chwili nie ma jak... To dopiero teraz zrozumiałam wpis:evil_lol: Wczoraj rozmawialam z Marleną; wyglada na to, ze Nela miała bardzo duzo szczęścia i obędzie się bez operacji. Wczoraj byłam w lekkim szoku; tak to jest jak człowiek przygotuje się na operację:evil_lol: Czyli mogę się smiało pocieszyc:multi::multi::multi::multi::multi: Teraz tylko sterylka no i własny kochany domek:loveu: Quote
Joodith Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Pięknie Nelusiu :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: spisałaś się na medal Quote
Tola Posted January 20, 2011 Author Posted January 20, 2011 Joodith napisał(a):Pięknie Nelusiu :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: spisałaś się na medal Marlena również:loveu: Quote
Joodith Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Właśnie miałam się poprawić, ale Tola uczyniła to za mnie ;) Quote
zadra Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 Marlena:) napisał(a):Głowa kości udowej zrosła się z kością, resekcja jest już zbędna. Była bardzo mała szansa, że to się zrośnie - bo to dosyć rzadkie, ale udało się ;) Nela jest dzielna. Zdjęcie jest dość niewyraźne, wrzucę je później, ostatecznie jutro. Sunia czuje się świetnie i jest gotowa do adopcji. Jeszcze tylko sterylka i idziemy w świat :) No to miała prawdziwe szcęście!!! Quote
de_sade Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 :) oby domek dla Nelki się szybko znalazł ;) trzymam kciuki ;) Quote
basiek8 Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 A może by warto zmienić temat bo już nieaktualny. Quote
MaDi Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 Zapraszam do oglądania: http://www.dogomania.pl/threads/200432-O%C5%9Brodek-Rehabilitacji-Dzikich-Zwierz%C4%85t-LSOZ Quote
Tola Posted January 24, 2011 Author Posted January 24, 2011 Co u suni? Wiadomo juz, kiedy sterylka? Quote
agada Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Marlena:) napisał(a):Głowa kości udowej zrosła się z kością, resekcja jest już zbędna. Była bardzo mała szansa, że to się zrośnie - bo to dosyć rzadkie, ale udało się ;) Nela jest dzielna. Zdjęcie jest dość niewyraźne, wrzucę je później, ostatecznie jutro. Sunia czuje się świetnie i jest gotowa do adopcji. Jeszcze tylko sterylka i idziemy w świat :) O to świetnie, zawsze to bez ryzyka, że jakies powikłania, czy komplikacje pooperacyjne sie pojawią, a i rekonwalescencja tez trwa, no to teraz Nelka do domku! Quote
Tola Posted January 25, 2011 Author Posted January 25, 2011 To trzymamy kciuki. Napisz chociaz odrobineczkę o suni:cool3: Quote
de_sade Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 co tam u Nelci naszej ?? powinno być głośno o pannicy :] Quote
Isadora7 Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Będę drukowała kalendarze w poniedziałek. Jeżeli potrzeba jakiś dodatkowy to bardzo prosże o informacje i błagam na maila [email protected]. Wiadomości PW u mnie przyrastaja w takim tempie że potem wywalam ważne nie jestem w stanie na szybko otiwerac i sprawdzać czego dotyczy. Quote
Marlena:) Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 Zapraszamy do przyłączenia się do wydarzenia, prosimy o pomoc w rozsyłaniu wydarzenia i ogłaszaniu małej! http://www.facebook.com/event.php?eid=185865811436072 Quote
Recommended Posts