Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 556
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tola napisał(a):
A co z operacją usunięcia odłamanej kości główki udowej, która miała byc robiona?

Była bardzo niewielka szansa, że się zrośnie...........
Marlena pisz:mad:

Posted

Głowa kości udowej zrosła się z kością, resekcja jest już zbędna. Była bardzo mała szansa, że to się zrośnie - bo to dosyć rzadkie, ale udało się ;) Nela jest dzielna.
Zdjęcie jest dość niewyraźne, wrzucę je później, ostatecznie jutro. Sunia czuje się świetnie i jest gotowa do adopcji. Jeszcze tylko sterylka i idziemy w świat :)

Posted

Kucharz napisał(a):
Taa słonko ona dla Rockiego byłaby idealną partnerką :D :P
Btw. Witam :D :)

Kucharz to mój luby, on też się bardzo przejął losem Nelki, wcześniej też Bursztynka ;) A Rocky to piesek mojej babci, przygarnęła go maluszka 2-miesięcznego podczas mrozów (-30 C) w zeszłym roku, jest toczka w toczkę jak Nel :) Gdyby babcia nie miała już kilku kotów i psioka to pewnie wzięłaby Nelkę do siebie no ale niestety w tej chwili nie ma jak...

Posted

de_sade napisał(a):
Kucharz to mój luby, on też się bardzo przejął losem Nelki, wcześniej też Bursztynka ;) A Rocky to piesek mojej babci, przygarnęła go maluszka 2-miesięcznego podczas mrozów (-30 C) w zeszłym roku, jest toczka w toczkę jak Nel :) Gdyby babcia nie miała już kilku kotów i psioka to pewnie wzięłaby Nelkę do siebie no ale niestety w tej chwili nie ma jak...

To dopiero teraz zrozumiałam wpis:evil_lol:
Wczoraj rozmawialam z Marleną; wyglada na to, ze Nela miała bardzo duzo szczęścia i obędzie się bez operacji.
Wczoraj byłam w lekkim szoku; tak to jest jak człowiek przygotuje się na operację:evil_lol:
Czyli mogę się smiało pocieszyc:multi::multi::multi::multi::multi:
Teraz tylko sterylka no i własny kochany domek:loveu:

Posted

Marlena:) napisał(a):
Głowa kości udowej zrosła się z kością, resekcja jest już zbędna. Była bardzo mała szansa, że to się zrośnie - bo to dosyć rzadkie, ale udało się ;) Nela jest dzielna.
Zdjęcie jest dość niewyraźne, wrzucę je później, ostatecznie jutro. Sunia czuje się świetnie i jest gotowa do adopcji. Jeszcze tylko sterylka i idziemy w świat :)

No to miała prawdziwe szcęście!!!

Posted

Marlena:) napisał(a):

O to świetnie, zawsze to bez ryzyka, że jakies powikłania, czy komplikacje pooperacyjne sie pojawią, a i rekonwalescencja tez trwa, no to teraz Nelka do domku!

Posted

Będę drukowała kalendarze w poniedziałek. Jeżeli potrzeba jakiś dodatkowy to bardzo prosże o informacje i błagam na maila [email protected]. Wiadomości PW u mnie przyrastaja w takim tempie że potem wywalam ważne nie jestem w stanie na szybko otiwerac i sprawdzać czego dotyczy.