Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 556
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Energy']Nelka:loveu:
Nic a nic nie przypomina tej małej trzęsącej się bidy, którą odbierałam z kliniki.
Piękna szczęśliwa sunieczka:lol:dziękuję Tola:lol:
No to jeszcze na dokładkę:)

[FONT=Calibri]Nela daje nam całą radość. Jest bardzo żywa i ciągle dokazuje. Ma pudło pluszaków. Lubi się bawić i trzeba jej rzucać. Teraz jest w dużym letnim domku. Szaleje po pokojach i ma dostęp do wszystkich okien. Również na działce nie ma problemu jak się załatwi. Oczywiście codziennie, kilka razy są spacerki. W parku boje się ją spuszczać, bo jeszcze nie jestem pewien, czy bawiąc się z jednym pieskiem, zobaczyła by drugiego i za nim by pognała. Ale już lubi jeździć samochodem, nie wymiotuje. W lesie swobodnie biega. Jest taki las (u nas cała okolica zabudowana), gdzie ludzie spacerują z pieskami. Jest rzeczka, no i nasza Nela harcuje i po lesie i po wodzie. Pilnuje się nas i generalnie słucha się. Na wszelki wypadek ma przypięty adresik. Myślę, że nie będzie jednak potrzebny. W ogóle jest bardzo mądra.. [/FONT]

Posted

Pan Mirek zapomniał wspomnieć o tym, jak Nela wcina marchewkę :)
Raz dziennie dostaje jedną surową marchewkę, byłam świadkiem jak wcinała ją niemal jak kiełbaskę.
Noi przynosiła nam wszystkie zabawki, te wieeelkie też :P

Posted

[quote name='Marlena:)']Pan Mirek zapomniał wspomnieć o tym, jak Nela wcina marchewkę :)
Raz dziennie dostaje jedną surową marchewkę, byłam świadkiem jak wcinała ją niemal jak kiełbaskę.
Noi przynosiła nam wszystkie zabawki, te wieeelkie też :P[/QUOTE]
Pan Mrek wspomniał, tylko ja nie zacytowalam calego listu:cool3:
Nela wyglada rewelacyjnie:)
A ta jej gonitwa po parku cudna:loveu: