Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 556
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a nikt się jeszcze nie zgłaszał w sprawie adopcji Nel ?? od weta spodziewam się samych pozytywnych wiadomości, wszystko ma być dobrze bo jak my trzymamy kciuki za małą to nie może byc zle :D

Posted

[quote name='Tola']Napisał dzisiaj do mnie p. Mirosław W. ([FONT=Arial]nick Mirwyc), ze przelał na konto z allegro pieniązki dla Neli; kalendarza nie chce. [/FONT]

Pan Mirosław wysłal 50 zł
:loveu:
Bardzo dziękujemy

Posted

Wczoraj 16 sty 2011 19:24 zakończyła sie aukcja. Próbuje to ogarnąć. Kilka dziwnych (co sygnalizowałam) np cegiełki plus 2 złote zakładam ze na wydruk no ale co z nim zrobić? Ja chyba wykorkuję, ale postaram się jak najszybciej ogarnąć. Niestety albo "stety" jest też trochę ludzi którzy zmawiali kalendarze wydrukowane. Nie wszystkie jeszcze są jak znam życie po wystawieniu komentarza sie komuś przypomni tak zawsze jest.

Nawet nie wiem czy powinnam podać pełne nicki skoro allegro nie podaje.

Tola czy nick na pewno [FONT=Arial]nick Mirwyc? Bo nie widzę na liście biorących udział w aukcji[/FONT]

[FONT=Arial]
[/FONT]

Posted

Isadora, z tego co wiem to allegro ukryło nicki bo użytkownicy z konkurencji podchwytywali klientów i proponowali swój towar. Raczej nie ma to związku z anonimowością, więc ogólnie nie przejmowałabym się tym. Możesz ewentualnie zapytać te osoby o pozwolenie ale to może być dużo maili do wysłania :)

Posted

[quote name='de_sade']Isadora, z tego co wiem to allegro ukryło nicki bo użytkownicy z konkurencji podchwytywali klientów i proponowali swój towar. Raczej nie ma to związku z anonimowością, więc ogólnie nie przejmowałabym się tym. Możesz ewentualnie zapytać te osoby o pozwolenie ale to może być dużo maili do wysłania :)

Tak ja wiem
Kiedyś brałam z listy pod auckją, teraz muszę wejść w ZOBACZ DANE KONTRAHENTÓW i mam listę z pełnymi nickami ale bez kwot wpłat.

Jest tez LISTA WPŁAT OD KUPUJĄCYCH i są kwoty wpłat, z której trzeba wysegregować inną aukcję. No i nie da się skopiować sensownie do jakiegoś arkusza, trzeba z rączki (raczej przy moich umiejętnościach "komputerowych" poradziłabym sobie gdyby była taka możliwość).

Poprosiłam o ZESTAWIENIE od allegro podobno w 24 godziny mają przysłać. Jest podobno w excelu (i z deczka do d...) zobacze. Na spokojnie jakoś to strawię, nadal to jednak nie rozwiąże sprawy wpłat z końcówką 2 złote ale to już napisze indywidualne maile. No i wyśle liste nicków do emira w celu pobrania potwierdzenia wpłacone czy nie.

Na szczęście widzę są dane osób niezarejestrowanych - pierwszy raz to akurat ćwiczę. Tylko muszę pomyślęć bo są trzy takie osoby każda z inna kwota a w zestawieniu nie mam wyszczególnione tylko jako Niezarejestrowana ale nic pewnie gdzieś jest i jakoś się da dojść .

Posted

Jo37 napisał(a):
Do mnie dla Neli wpłynęło 30zł od p.Katarzyny . Z bazarku serduszkowego dla Neli jest 122,50 .

De_ - sade - dziękujemy:loveu:
Jutro oczywiście trzymam kciuki za Nelusię.

Isadora - jeszcze raz wielkie dzięki za super aukcję:lol:

Posted

Marlena:) napisał(a):
Jutro rano RTG i orzeczenie w sprawie zabiegu. Jesteśmy umówione na godz. 9. Dam znać ;)

Nie ukrywam,że liczę na dobre wieści.

Posted

Tak, wieści są genialne. Mała miała 10% szans na zrośnięcie i je wykorzystała.
Dzisiejsza wizyta z rtg - 110,16 zł
Tak więc czeka nas tylko sterylizacja!

Dzięki temu,że ma młode kości i było ograniczanie ruchu organizm sam sobie poradził.
Pamiętajcie koniecznie,że ona nadal powinna być ograniczana, mięśnie na pewno szybko się wzmocnią i wszystko będzie dobrze.

Posted

Tak, wieści są genialne. Mała miała 10% szans na zrośnięcie i je wykorzystała.
Dzisiejsza wizyta z rtg - 110,16 zł
Tak więc czeka nas tylko sterylizacja!

Marlenko,wrzuc proszę zdjęcie RTG na forum.Ciekawa jestem jak teraz wygląda miednica i główka.

Posted

Energy napisał(a):
Marlena oprócz miednicy zrosła się główka?????????????????????????????????????

No jestem w podobnym szoku.......................

Posted

de_sade napisał(a):
słodzinka :) prześliczna ona jest :) teraz tylko domek musimy jej znaleźć :)

Taa słonko ona dla Rockiego byłaby idealną partnerką :D :P
Btw. Witam :D :)