Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 556
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

basiek8 napisał(a):
Właśnie wysłałam 100 zł, mam nadzieję że nazbieracie na operację , a potem ten śliczny piesek znajdzie dom.

Bardzo dziękujemy:loveu:
Na czyje konto poszła wpłata?

Posted

a nie ma jakiegoś update'u jesli chodzi o kase z konta emirowego?? bo jakos nie chce mi się wierzyć że nic tam nie weszło :( nadal jest tylko 85 zł na operację Nelki ?? :(((

Posted

[FONT=Arial Black]Aukcja na leczenie Nel. [/FONT]

I od razu czuję się w obowiązku poinformować. Cudu nie oczekujcie. Ta aukcja to bardzo truuuuudna aukcja, nie miałam materiału w pigułce. Informacje które są na wątku wybaczcie ale delikatnie mówiąc takie sobie. Ja naprawdę nie widziałam CO WPISYWAĆ W TREŚĆ. Tzn nie było z czego zrobić fabuły aukcji, a ja nie jestem wetem więc od siebie nic nie mogłam napisać.

Teraz zależy od Was jak ta aukcja pójdzie. Ratunek dla niej to dostarczanie najlepiej codziennie, albo co najmniej co drugi dzień konkretnych informacji, brzmiących jakoś tak wybaczcie kolokwializm "lekarsko". No i rozsyłanie aukcji.

Ze swojej strony z całego serca życzę Neli abym sieę myliła w swoich przewidywaniach. Dlatego tez wystawiłam aukcje ze swojego konta bo wydaje mi się że lepiej "chodzą".

http://allegro.pl/kalendarza-z-sunia-nel-na-rok-2011-na-leczenie-i1395564166.html

Aukcja jest wyróżniona na FULL.
:cool1:

Posted

jak już pisałam wczesniej na PW wysłałam na konto Fundacji Emir, u mnie w banku data księgowania 3.01.2011 wiec pewnie dojdzie jutro.
Nie mam dużego doświadczenia z obsluga kopomutera, ale uważam że nr konta i dane do przelewu winny być częściej wklejane lub na 1 stronie, Od czasu do czasu przeglądam dogo i wpłacam parę złociszków. Musze wam powiedzieć że szukałam ponad godzinkę najpierw jeden piesek 40 stron i nie wiadomo na której jest konto 1- nie , 2 -nie doszłam chyba do 8 i zrezygnowałam, następny piesek i to samo, Nel była chyba czwartym pieskiem, dość szybko znalazłam konto i wpłaciłam kaskę. Ale dla osób mniej wprawnych i nie znających zbyt dobrze tego forum to za dużo szukania.Pozdrawiam.

Posted

[quote name='basiek8']jak już pisałam wczesniej na PW wysłałam na konto Fundacji Emir, u mnie w banku data księgowania 3.01.2011 wiec pewnie dojdzie jutro.
Nie mam dużego doświadczenia z obsluga kopomutera, ale uważam że nr konta i dane do przelewu winny być częściej wklejane lub na 1 stronie, Od czasu do czasu przeglądam dogo i wpłacam parę złociszków. Musze wam powiedzieć że szukałam ponad godzinkę najpierw jeden piesek 40 stron i nie wiadomo na której jest konto 1- nie , 2 -nie doszłam chyba do 8 i zrezygnowałam, następny piesek i to samo, Nel była chyba czwartym pieskiem, dość szybko znalazłam konto i wpłaciłam kaskę. Ale dla osób mniej wprawnych i nie znających zbyt dobrze tego forum to za dużo szukania.Pozdrawiam.

Nelka dziękuje za wpłątę.
Konto jest na pierwszej stronie w pierwszym poscie
, na końcu postu.

Posted

Dziękujemy za wpłaty:lol:.
Moze uda sie uzbierac na operację.

Dziękuję tez pięknie Isadorze za allegro cegiełkowe,:loveu:
Super!!!
Bardzo proszę o rozsyłanie linku wsród znajomych nawet spoza dogomanii - to szansa na kolejne wpłaty dla Neli...

Posted

[quote name='Isadora7'][FONT=Arial Black]Aukcja na leczenie Nel. [/FONT]

I od razu czuję się w obowiązku poinformować. Cudu nie oczekujcie. Ta aukcja to bardzo truuuuudna aukcja, nie miałam materiału w pigułce. Informacje które są na wątku wybaczcie ale delikatnie mówiąc takie sobie. Ja naprawdę nie widziałam CO WPISYWAĆ W TREŚĆ. Tzn nie było z czego zrobić fabuły aukcji, a ja nie jestem wetem więc od siebie nic nie mogłam napisać.

Teraz zależy od Was jak ta aukcja pójdzie. Ratunek dla niej to dostarczanie najlepiej codziennie, albo co najmniej co drugi dzień konkretnych informacji, brzmiących jakoś tak wybaczcie kolokwializm "lekarsko". No i rozsyłanie aukcji.

Ze swojej strony z całego serca życzę Neli abym sieę myliła w swoich przewidywaniach. Dlatego tez wystawiłam aukcje ze swojego konta bo wydaje mi się że lepiej "chodzą".

http://allegro.pl/kalendarza-z-sunia-nel-na-rok-2011-na-leczenie-i1395564166.html

Aukcja jest wyróżniona na FULL.
:cool1:

Piękne allegro!!! Bardzo dziekujemy!!!

Posted

[quote name='de_sade']mój brat wpłacił na konto fundacji 30zł na Nelkę ;)
Bardzo dziękujemy:loveu:
Marlena - podrzuc parę fotek, bo tęsknimy za malutką, a i do aukcji przydadzą się na pewno.

Aktualny stan finansów jest w 1 poście.