Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 556
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie utyka, zdarza się, że oszczędza nogę w biegu, ale jest to prawie nie zauważalna, bo wtedy frunie ;)
Ciocie, czy ktoś dałby radę wystawić suni allegro? Ja jestem zablokowana chwilowo..

Posted

I to nie wszystko, maleńka jest tak zakochana we wszelkiego rodzaju piłeczkach i zabawkach, że praktycznie się z nimi nie rozstaje. Najczęściej można ją spotkać z piłeczką ze zdjęć, odbijającą ją o ziemię i biegnącą, żeby ją dogonić :)
Czasem łobuzica zaczyna się bawić nią w środku nocy - słychać wtedy odbijającą się co jakiś czas piłeczkę, przerywaną wesołym podskakiwaniem ;P

Posted

[quote name='Equus']Śliczna malutka (cudownie, że jej się udało bez tej operacji!!!) - a obróżkę to ma piękną - Energy ładniejszej nie widziałam![/QUOTE]

Tia rób se ze mnie jajka:evil_lol:
Ładnemu we wszystkim ładnie:multi:jest cudna:loveu:

Posted

[quote name='Marlena:)']I to nie wszystko, maleńka jest tak zakochana we wszelkiego rodzaju piłeczkach i zabawkach, że praktycznie się z nimi nie rozstaje. Najczęściej można ją spotkać z piłeczką ze zdjęć, odbijającą ją o ziemię i biegnącą, żeby ją dogonić :)
Czasem łobuzica zaczyna się bawić nią w środku nocy - słychać wtedy odbijającą się co jakiś czas piłeczkę, przerywaną wesołym podskakiwaniem ;P[/QUOTE]
To masz wesoło! Ja podobnie z małym kotem, szczególnie gdy była jeszcze choinka...., albo nocne łażenie po głowie:diabloti:. Mnie to osobiście nie przeszkadza, ale TZ....:angryy:

Posted

heh :P Jest ktoś zakochany w Neli, ale mamy problem z tym, żeby Neli to przetłumaczyć niestety. Nela panicznie boi się Maćka .. za kilka dni pójdzie na próbę do nowego domu - kilka bloków dalej, na naszym osiedlu. Jutro sterylka (mamy duży problem z tym, żeby ją opłacić - długo by mówić - więc muszę zapłacić gotówką na miejscu) , po sterylce poczekamy kilka dni i próbujemy z domkiem. Obecnie chodzimy razem na spacery, Nelka miałaby zamieszkać z Florą , czyli Małą Białą z Zamościa, która dodatkowo jest bardzo zazdrosna. Ciężko, ale Pańciostwo zakochani i chcą próbować ;)

Posted

jak jest problem żeby przekonać to trzeba to zrobić siłą :) hehe żartuję, najlepiej smakołykami, prezentami, w końcu Nela to kobieta :) ale super że już potencjalny domek jest ;) to mega dobra wiadomość :)