Energy Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 Marlena:) napisał(a):Sterylka w sobotę ;) Dzisiaj??? Quote
Marlena:) Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 Sesja małej łobuzicy: Więcej na naszym facebookowym profilu ;) Sterylka przełożona na początek następnego tygodnia,ale ogłaszamy jako wysterylizowaną. Quote
Energy Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 Cudowna, słodka suńka:loveu:wygląda jak aniołek:loveu:pasuje jej obróżka:multi: Quote
de_sade Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 zdjęcia są rewelacyjne, wątek na fb dodałam :) Quote
Isadora7 Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 Marlena możesz mi podesłać te zdjęcia w oryginale, nie pomniejszane i nie poprawiane? Dałabym do drukowanego kalendarza. Quote
Marlena:) Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 Jasne ;) Podeślij mi proszę maila jeśli mozesz. Quote
Isadora7 Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 Marlena:) napisał(a):Jasne ;) Podeślij mi proszę maila jeśli mozesz. [email protected] Quote
Energy Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 Marlena:) czy Nelka utyka jak biega? Są jakieś ślady po złamaniach? Quote
Tola Posted January 30, 2011 Author Posted January 30, 2011 Piękne zdjęcia, Nela wyglada cudnie:loveu:. Tego mi od jakiegos zcasu brakowało:cool3: To trzymamy nadal mocno za sterylkę. Quote
Marlena:) Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 Nie utyka, zdarza się, że oszczędza nogę w biegu, ale jest to prawie nie zauważalna, bo wtedy frunie ;) Ciocie, czy ktoś dałby radę wystawić suni allegro? Ja jestem zablokowana chwilowo.. Quote
Energy Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 [quote name='Marlena:)']Nie utyka, zdarza się, że oszczędza nogę w biegu, ale jest to prawie nie zauważalna, bo wtedy frunie ;) [/QUOTE] To wspaniale:lol: Quote
Marlena:) Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 I to nie wszystko, maleńka jest tak zakochana we wszelkiego rodzaju piłeczkach i zabawkach, że praktycznie się z nimi nie rozstaje. Najczęściej można ją spotkać z piłeczką ze zdjęć, odbijającą ją o ziemię i biegnącą, żeby ją dogonić :) Czasem łobuzica zaczyna się bawić nią w środku nocy - słychać wtedy odbijającą się co jakiś czas piłeczkę, przerywaną wesołym podskakiwaniem ;P Quote
Equus Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 Śliczna malutka (cudownie, że jej się udało bez tej operacji!!!) - a obróżkę to ma piękną - Energy ładniejszej nie widziałam! Quote
Energy Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 [quote name='Equus']Śliczna malutka (cudownie, że jej się udało bez tej operacji!!!) - a obróżkę to ma piękną - Energy ładniejszej nie widziałam![/QUOTE] Tia rób se ze mnie jajka:evil_lol: Ładnemu we wszystkim ładnie:multi:jest cudna:loveu: Quote
de_sade Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 zgłaszał się już ktoś w sprawie adopcji ?? tulas dla Nelki :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Quote
agada Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 [quote name='Marlena:)']I to nie wszystko, maleńka jest tak zakochana we wszelkiego rodzaju piłeczkach i zabawkach, że praktycznie się z nimi nie rozstaje. Najczęściej można ją spotkać z piłeczką ze zdjęć, odbijającą ją o ziemię i biegnącą, żeby ją dogonić :) Czasem łobuzica zaczyna się bawić nią w środku nocy - słychać wtedy odbijającą się co jakiś czas piłeczkę, przerywaną wesołym podskakiwaniem ;P[/QUOTE] To masz wesoło! Ja podobnie z małym kotem, szczególnie gdy była jeszcze choinka...., albo nocne łażenie po głowie:diabloti:. Mnie to osobiście nie przeszkadza, ale TZ....:angryy: Quote
Marlena:) Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 heh :P Jest ktoś zakochany w Neli, ale mamy problem z tym, żeby Neli to przetłumaczyć niestety. Nela panicznie boi się Maćka .. za kilka dni pójdzie na próbę do nowego domu - kilka bloków dalej, na naszym osiedlu. Jutro sterylka (mamy duży problem z tym, żeby ją opłacić - długo by mówić - więc muszę zapłacić gotówką na miejscu) , po sterylce poczekamy kilka dni i próbujemy z domkiem. Obecnie chodzimy razem na spacery, Nelka miałaby zamieszkać z Florą , czyli Małą Białą z Zamościa, która dodatkowo jest bardzo zazdrosna. Ciężko, ale Pańciostwo zakochani i chcą próbować ;) Quote
de_sade Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 jak jest problem żeby przekonać to trzeba to zrobić siłą :) hehe żartuję, najlepiej smakołykami, prezentami, w końcu Nela to kobieta :) ale super że już potencjalny domek jest ;) to mega dobra wiadomość :) Quote
Tola Posted February 3, 2011 Author Posted February 3, 2011 To trzymamy kciuki. A to Mała Biała z Zamościa Quote
de_sade Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 hehehe ale słodka :) będzie czarno na białym :D hehehe Quote
Marlena:) Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 Skomplikował nam się transport - potrzebujemy na jutro kogoś, kto mógłby pomóc w dowiezieniu małej do kliniki na zabieg. PILNIE! Quote
Recommended Posts