filodendron Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Marlena, przyślij mi adres do wysyłki na pw. Podeślę troszkę gryzaków i ciasteczek - dostałam to jako gratisy ze sklepu zoo, ale mój pies tego nie jada. Opakowania są rozpieczętowane, no bo zawsze sprawdzam, czy może jednak tym razem się nie skusi ;) ale nadal mają ważny termin przydatności do spożycia. Quote
Marlena:) Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 PW poszło - jeszcze raz dziękuję! :) Quote
sacred PIRANHA Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 Nelcia...spisz grzecznie w klatce? Quote
Marlena:) Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 O 5 Nela zaczęła poranne zabawy - taj jakby słyszała, czy ją pytasz :mad: Średnio o 6 jej przeszło i wstała dopiero około 9, żeby czasem psy nie zaspały i nie zdarły mnie z łóżka na siku :diabloti: Diablica i tyle :eviltong: A i wczoraj wpadliśmy na super pomysł - brat zadwonił na skype, jak musialam wyjsc z piesami na siku i uspokajał ją, kiedy próbowała wyć :evil_lol::evil_lol::evil_lol: I żeby było śmieszniej - zadziałało! :diabloti: Quote
Joodith Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 Interaktywna opieka :) cóż za nowatorstwo :) Quote
Marlena:) Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 Heh, trzeba sobie radzić ;) A ja przypominam - zbieramy na operację dla Neli!! Quote
sacred PIRANHA Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 Marlena:) napisał(a):O 5 Nela zaczęła poranne zabawy - taj jakby słyszała, czy ją pytasz :mad: Średnio o 6 jej przeszło i wstała dopiero około 9 no to dokładnie tak jak ja:cool3: o 5tej wstałam bo TZ wyjezdzal do pracy, do 6tej połaziłam i poszłam spać...no i wstałam o 9tej:diabloti: Nelka my jakies mentalnie połączone czy co:evil_lol: Quote
Energy Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 Sacred PIRANHA a Ty tak codziennie?:diabloti::evil_lol: Maleńka jaka jesteś mądra dziewczynka:loveu:o odpowiadała bratu?:cool3: Quote
de_sade Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 Czort z niej :) może na skype jakieś dyżury porobimy ?? hehehe ;) ale to musi śmiesznie wyglądać :D Quote
sacred PIRANHA Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 Energy nie ja tak zawsze w piątki:-) (TZ wyjezdza w piatek rano i wraca w poniedziałek wieczorem) dyzury przy skype to moze byc ciekawe:-) Quote
Marlena:) Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 O super, no to Nela ma już wirtualne nianie zaklepane :D A mentalnie połączone - bardzo Was proszę - bądźcie tylko w piątki, bo wstając codziennie o 5 nie mogłabym normalnie funkcjonować :P Quote
sacred PIRANHA Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 ja tak tylko w piątki, normalnie to ja do 8 minimum spie, potem mnie juz pies szturcha:-P Quote
Marlena:) Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 Mi wchodzą za głowę, liżą po twarzy i włażą na mnie jeśli zajdzie taka potrzeba - nie ma przeproś :P Quote
de_sade Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 nie uwierzycie, ale mój Henio patrzy się na mnie póki się nie obudzę, jak nie daje rady wzrok to tupta w kółko ;) nie ma zmiłuj, dzień w dzień to samo :) Quote
Marlena:) Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 A jeśli Henio, to labek z avka - tuptanie daje pewnie w kość :evil_lol: Quote
funia Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 pomyliłam juz komu co przelałam a komu nie .....Czy ja sie tu deklarowałam na jednorazówkę czy nie ? Jesli tak prosze o konto . Quote
Marlena:) Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 Nie wiem, czy coś deklarowałaś, bo nie sposób ogarnąć tego wszystkiego ;) Konto Emirowe , z dopiskiem 'Połamana NELA' ;) konto jest kilka stron wcześniej. Tolka jeśli możesz wrzuć do pierwszego postu. Doszło 50zł od Gosi z Zamościa - na moje konto :) O rozliczenie z konta Emirowego poproszę przy najbliższej okazji ;) Quote
de_sade Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 ten sam :) oj daje w kość i to ostro:) ale jak tu go nie kochać ?? :) Quote
filodendron Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 Biedne Wy ;) Mój potrafi spać do jedenastej. Pod warunkiem, że ze mną w łóżku :D Quote
Marlena:) Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 Może mała ... hmm ... zamiana? :cool3: Quote
filodendron Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 Marlena:) napisał(a):Może mała ... hmm ... zamiana? :cool3: To by się kiepsko dla Twoich psiaków skończyło - jak muszę wstać o 6, to potem do 16 trzeba mnie cucić ;) I stołówka wtedy nie działa... Mój się po prostu przystosował, jak na inteligentnego psa przystało :D Quote
sacred PIRANHA Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 moja poprzednia suka spała tyle ile ja...nawet jak mi się zdarzało leżec w łózku do 12 (w ciązy to mi było dobrze!) to ona tez spała do 12tej...dopiero jak ja wstałam zebrałam sie to ona łaskawie złaziła z posłania/łóżka i kierowała się w strone drzwi wyjsciowych:-) z tym tak dobrze nie mam bo ma 5 miesiecy i trzeba sie nalatac niestety :-) Quote
Energy Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 Moje suńki nie ruszają się z łóżka dopóki ja śpię:lol: A Nelka pewnie dlatego, że w klatce... Czy wet z Głębokiej został uświadomiony co zrobił??? Quote
Marlena:) Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 Ciocie nie zapominać o Neli - potrzebne wsparcie, styczeń już tuż tuż! Quote
Energy Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 Marlena:) napisał(a):Ciocie nie zapominać o Neli - potrzebne wsparcie, styczeń już tuż tuż! Nie zapominamy:lol:jak się ma sunieczka? Ponawiam moje pytanie czy wet z Głębokiej został chociaż poinformowany o tym w jakim stanie Nelka została odebrana i jak poważne połamania zaniedbał????? Quote
Recommended Posts