Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Marlena, przyślij mi adres do wysyłki na pw. Podeślę troszkę gryzaków i ciasteczek - dostałam to jako gratisy ze sklepu zoo, ale mój pies tego nie jada. Opakowania są rozpieczętowane, no bo zawsze sprawdzam, czy może jednak tym razem się nie skusi ;) ale nadal mają ważny termin przydatności do spożycia.

• Replies 556
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

O 5 Nela zaczęła poranne zabawy - taj jakby słyszała, czy ją pytasz :mad:
Średnio o 6 jej przeszło i wstała dopiero około 9, żeby czasem psy nie zaspały i nie zdarły mnie z łóżka na siku :diabloti: Diablica i tyle :eviltong:
A i wczoraj wpadliśmy na super pomysł - brat zadwonił na skype, jak musialam wyjsc z piesami na siku i uspokajał ją, kiedy próbowała wyć :evil_lol::evil_lol::evil_lol: I żeby było śmieszniej - zadziałało! :diabloti:

Posted

Marlena:) napisał(a):
O 5 Nela zaczęła poranne zabawy - taj jakby słyszała, czy ją pytasz :mad:
Średnio o 6 jej przeszło i wstała dopiero około 9

no to dokładnie tak jak ja:cool3:
o 5tej wstałam bo TZ wyjezdzal do pracy, do 6tej połaziłam i poszłam spać...no i wstałam o 9tej:diabloti:
Nelka my jakies mentalnie połączone czy co:evil_lol:

Posted

O super, no to Nela ma już wirtualne nianie zaklepane :D
A mentalnie połączone - bardzo Was proszę - bądźcie tylko w piątki, bo wstając codziennie o 5 nie mogłabym normalnie funkcjonować :P

Posted

Nie wiem, czy coś deklarowałaś, bo nie sposób ogarnąć tego wszystkiego ;)
Konto Emirowe , z dopiskiem 'Połamana NELA' ;) konto jest kilka stron wcześniej.
Tolka jeśli możesz wrzuć do pierwszego postu.

Doszło 50zł od Gosi z Zamościa - na moje konto :)
O rozliczenie z konta Emirowego poproszę przy najbliższej okazji ;)

Posted

Może mała ... hmm ... zamiana? :cool3:

To by się kiepsko dla Twoich psiaków skończyło - jak muszę wstać o 6, to potem do 16 trzeba mnie cucić ;) I stołówka wtedy nie działa...
Mój się po prostu przystosował, jak na inteligentnego psa przystało :D

Posted

moja poprzednia suka spała tyle ile ja...nawet jak mi się zdarzało leżec w łózku do 12 (w ciązy to mi było dobrze!) to ona tez spała do 12tej...dopiero jak ja wstałam zebrałam sie to ona łaskawie złaziła z posłania/łóżka i kierowała się w strone drzwi wyjsciowych:-)
z tym tak dobrze nie mam bo ma 5 miesiecy i trzeba sie nalatac niestety :-)

Posted

Ciocie nie zapominać o Neli - potrzebne wsparcie, styczeń już tuż tuż!

Nie zapominamy:lol:jak się ma sunieczka?

Ponawiam moje pytanie czy wet z Głębokiej został chociaż poinformowany o tym w jakim stanie Nelka została odebrana i jak poważne połamania zaniedbał?????