Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 556
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zagladam codzienie do Neli.
Ale wciaż brak czasu, zeby zostac na dłuzej na jednym wątku...

Zasmuciła mnie bardzo śmierc Gai:-(

Dopiszę wpłaty do 1 postu, dziękujemy bardzo.

Martwi mnie ta cisza w sprawie allegro cegiełkowego, teraz taki magiczny czas, moze udałoby sie nazbierac na operację.

Posted

Bardzo proszę wszystkie osoby, które wpłaciły pieniądze dla Neli na konto fundacji, aby podały kwotę wpłaty; będzie łatwiej zorientować się, ile nam jeszcze trzeba...

Posted

Dziękuję za podrzucanie :)
Nela ma się świetnie, ładnie się zrasta i to widać gołym okiem. Jest wesoła i rozpiera ją energia, ale dajemy radę :)
Mała ma strasznie niedobory wapnia - kupujemy jej kurze łapki, zaopatrzymy się też w dobre preparaty wapienne.
Buziaki dla wszystkich od łobuzicy Neli ;)

Posted

de_sade napisał(a):
Ja wpłaciłam 30 zł od siebie i 20 zl od koleżanki, czyli razem 50 zł na konto fundacyjne. Napiszcie proszę ile jeszcze brakuje.

Dziękujemy bardzo, wszystko jest na 1 stronie

Posted

zadra napisał(a):
Ponownie poprosiłam Isadore o allegro cegielkowe

Będzie, ostatnie dwa tygodnie spie po 2 godziny na dobe, ale dzisiaj jzu ostatni dzień przed świetami w pracy więc po robocie odespanko i na spokojnie kończonko zaległości

Posted

Nelka ma się świetnie. Czuję się bardzo dobrze, jest wesoła, nadzwyczaj energiczna i urocza. Wszędzie jej pełno - chodzi za nami krok w krok. Przekonała się już do Staśka i lubią się niesamowicie. Jest już kontaktowa, aczkolwiek nie odpuści szczekania, kiedy ktoś obcy wkroczy do domu ;) Zachowuje czystość, nie niszczy, w każdym swoim merdnięciu ogona jest niesamowicie urocza, iskiereczki łobuzerstwa ciągle widać w jej oczach :)
Nie wyje już i nie ujada pozostawiona sama. Urosła nieznacznie i juz raczej jej nie przybędzie (waży 6,5 kg). Tak jak nam radzono wypuszczamy ją z klatki, śpi z nami w łóżku, ciągle depta nam po piętach :)
Dziękujemy cioci Energy za smaczki dla niuni - bardzo jej smakują i zrobi dla nich wszystko :D
Dziękujemy też wszystkim, którzy wspierają Nelkę finansowo :)