Jo37 Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Na moje konto wpłynęło 35 zł dla Nelki od p.Iwony. Quote
Energy Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Dziwna cisza się na wątku zrobiła:shake: Quote
filodendron Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Energy napisał(a):Dziwna cisza się na wątku zrobiła:shake: Święta idą. Nelka, pokazuj się świątecznie. Quote
Tola Posted December 20, 2010 Author Posted December 20, 2010 Zagladam codzienie do Neli. Ale wciaż brak czasu, zeby zostac na dłuzej na jednym wątku... Zasmuciła mnie bardzo śmierc Gai:-( Dopiszę wpłaty do 1 postu, dziękujemy bardzo. Martwi mnie ta cisza w sprawie allegro cegiełkowego, teraz taki magiczny czas, moze udałoby sie nazbierac na operację. Quote
Tola Posted December 20, 2010 Author Posted December 20, 2010 Bardzo proszę wszystkie osoby, które wpłaciły pieniądze dla Neli na konto fundacji, aby podały kwotę wpłaty; będzie łatwiej zorientować się, ile nam jeszcze trzeba... Quote
de_sade Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Ja wpłaciłam 30 zł od siebie i 20 zl od koleżanki, czyli razem 50 zł na konto fundacyjne. Napiszcie proszę ile jeszcze brakuje. Quote
Marlena:) Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Dziękuję za podrzucanie :) Nela ma się świetnie, ładnie się zrasta i to widać gołym okiem. Jest wesoła i rozpiera ją energia, ale dajemy radę :) Mała ma strasznie niedobory wapnia - kupujemy jej kurze łapki, zaopatrzymy się też w dobre preparaty wapienne. Buziaki dla wszystkich od łobuzicy Neli ;) Quote
jogi Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 młoda wapienne to sa skały, a preparaty wapniowe hahahaha. A tak powaznie to dobrze, że Nelce się poprawia:) Quote
Tola Posted December 20, 2010 Author Posted December 20, 2010 de_sade napisał(a):Ja wpłaciłam 30 zł od siebie i 20 zl od koleżanki, czyli razem 50 zł na konto fundacyjne. Napiszcie proszę ile jeszcze brakuje. Dziękujemy bardzo, wszystko jest na 1 stronie Quote
filodendron Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 Można też dawać mielone wyparzone skorupki z jajek jako źródło wapnia. Idą święta, ludzie ciasta pieką - jest okazja zrobić zapas skorupek ;) Quote
Tola Posted December 21, 2010 Author Posted December 21, 2010 Wysłalam do Isadory zapytanie o allegro cegiełkowe... Quote
Energy Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 Tola napisał(a):Wysłalam do Isadory zapytanie o allegro cegiełkowe... Kurcze zbliża się termin operacji, a kasy nie ma:-( Quote
Marlena:) Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 jogi napisał(a):młoda wapienne to sa skały, a preparaty wapniowe hahahaha. A tak powaznie to dobrze, że Nelce się poprawia:) Dzięki haha :D Kasa potrzebna... Quote
de_sade Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 moja kuzynka wpłaciła, ale nie wiem jaką kwotę, na konto fundacyjne chyba. Sprawdzcie jak macie możliwość Quote
zadra Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 Energy napisał(a):Kurcze zbliża się termin operacji, a kasy nie ma:-( Ponownie poprosiłam Isadore o allegro cegielkowe Quote
Isadora7 Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 zadra napisał(a):Ponownie poprosiłam Isadore o allegro cegielkowe Będzie, ostatnie dwa tygodnie spie po 2 godziny na dobe, ale dzisiaj jzu ostatni dzień przed świetami w pracy więc po robocie odespanko i na spokojnie kończonko zaległości Quote
filodendron Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Pozdrowienia poświąteczne dla Nelki i reszty Towarzystwa :) Quote
Marlena:) Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Dziekujemy pięknie :) Nela szybko dochodzi do siebie, myślę, ze operowana będzie juz na początku stycznia - o ile znajdą się fundusze, których ciągle brakuje ... Quote
Tola Posted December 28, 2010 Author Posted December 28, 2010 W oczekiwaniu na allegro cegiełkowe zapraszam do zakupu serduszka dla Neli http://www.dogomania.pl/threads/199008-Cegiełki-serduszka-na-operacje-2-kalekich-suczek-Podaruj-serce-pomóż!-do-10.01. Quote
Tola Posted December 29, 2010 Author Posted December 29, 2010 Przelałam 100 zł dla Neli od p. Basi K. z Zamościa. Bardzo dziękujemy:loveu: Jak będzie potwierdzenie - wpiszę do 1 postu. Quote
Tola Posted December 30, 2010 Author Posted December 30, 2010 Jak Nela sie czuje? Pisz nam Marlenka o małej, bo jestesmy ciekawi. Martwi mnie ten brak kasy:roll: Ale jakos musimy dac sobie radę. Zapraszajcie prosze na swoich wątkach na bazarek z serduszkami http://www.dogomania.pl/threads/1990...óż!-do-10.01. Quote
Marlena:) Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 Nelka ma się świetnie. Czuję się bardzo dobrze, jest wesoła, nadzwyczaj energiczna i urocza. Wszędzie jej pełno - chodzi za nami krok w krok. Przekonała się już do Staśka i lubią się niesamowicie. Jest już kontaktowa, aczkolwiek nie odpuści szczekania, kiedy ktoś obcy wkroczy do domu ;) Zachowuje czystość, nie niszczy, w każdym swoim merdnięciu ogona jest niesamowicie urocza, iskiereczki łobuzerstwa ciągle widać w jej oczach :) Nie wyje już i nie ujada pozostawiona sama. Urosła nieznacznie i juz raczej jej nie przybędzie (waży 6,5 kg). Tak jak nam radzono wypuszczamy ją z klatki, śpi z nami w łóżku, ciągle depta nam po piętach :) Dziękujemy cioci Energy za smaczki dla niuni - bardzo jej smakują i zrobi dla nich wszystko :D Dziękujemy też wszystkim, którzy wspierają Nelkę finansowo :) Quote
Tola Posted December 31, 2010 Author Posted December 31, 2010 Życzę wszystkim samych magicznych chwil w Nowym Roku, a Neli udanej operacji i wspaniałego domu. Quote
Recommended Posts