Marlena:) Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Czy jest może ktoś, kto mógłby nas w czwartek podrzucić na Bemowo? Jeśli nie, spróbujemy komunikacją, ale to kawałek a sunia bardzo sie stresuje :razz: Quote
zadra Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Tola ma problemy z logowaniem.Nie może sie zalogowac na dogo,a wszystkie jej posty występuja pod nickiem męża-makabi.Juz napisałm do moderatora z prośbą o pomoc. Quote
Marlena:) Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Tolka, jak dotrzesz, zmień proszę tytuł wątku - że potrzebne wsparcie finansowe i porady! Quote
zadra Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 [quote name='Isadora7']Ja wieczorkiem sie wezmę za cegiełkę[/QUOTE] Swietnie,bo kaska bardzo potrzebna.Marlenka juz wydała 300pln. Quote
Energy Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Isadora czyli te zdjęcia, które Ci przysłałam są ok? Jutro przeleję na malutką 50 zł. Quote
Isadora7 Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 [quote name='Energy']Isadora czyli te zdjęcia, które Ci przysłałam są ok? [/QUOTE] Tak ok. Skończę wieczorem aukcje, najtrudniejszy zawsze jest pomysł :) Quote
filodendron Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 Dajcie numer konta na pw (a może do Ciebie, Energy?). Przeleję jakieś bidne dwie dyszki na prawie Lubelaczkę ;) Quote
Marlena:) Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 Energy dysponuje moim kontem - teraz rzadziej na bf będę, więc w razie czego piszcie do niej ;) Rozliczenia będą na bieżąco. filodendronku - już wysyłam PW i dziękuję baardzo w imieniu małej czarnej łobuzicy :) Quote
Marlena:) Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 Wpisujcie proszę w tytule przelewów Nelka + nick - będzie mi dużo łatwiej i z góry dziękuję :) Pierwsza wpłata : filodendron - 20 zł - dziękujemy!! Quote
filodendron Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 Nie pomyślałam o podaniu nicka - przepraszam :oops: Quote
Isadora7 Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 [B]A ja mam pytanie czy jest ktoś w stanie pomóc Neli i Marlenie i dowieźć z Konstancina 15 kilo karmy dla Nelli?[/B] Quote
Marlena:) Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 A najlepiej jeszcze z Ursynowa kennel dla Nelki! Quote
Isadora7 Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 [quote name='Isadora7'][B]A ja mam pytanie czy jest ktoś w stanie pomóc Neli i Marlenie i dowieźć z Konstancina 15 kilo karmy dla Nelli?[/B][/QUOTE] [quote name='Marlena:)']A najlepiej jeszcze z Ursynowa kennel dla Nelki![/QUOTE] To może globalnie ktos zrobi trasę. Kenel jest niezbędny a 15 kilo karmy tez nie w kij dmuchał (dobrej karmy) Quote
Energy Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 Marlena:) jak dzisiaj Nelka? Już nie chcę dzwonić:oops: Filodendron dzięki:loveu: pamiętaj omijaj klinikę chirurgii na Głębokiej!!! Tak gdyby ktoś mógł wspomóc malutką, to oczywiście służę kontem Marleny:lol: Quote
zadra Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 [quote name='Marlena:)']Energy dysponuje moim kontem - teraz rzadziej na bf będę, więc w razie czego piszcie do niej ;) Rozliczenia będą na bieżąco. filodendronku - już wysyłam PW i dziękuję baardzo w imieniu małej czarnej łobuzicy :)[/QUOTE] Energy dziekujemy za pomoc. Quote
Marlena:) Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 Maleńka ma się świetnie, apetyt dopisuje, załatwia się dobrze, chociaż koopa sprawia jej ból ... Humorek dopisuje, a w nocy maleńka śpi ze mną, jak reszta psów, ciągle czuwam, żeby nie kręciła się i nie rozrabiała, ale powstrzymanie szczenięcia jest nieco trudne :roll: Nela uczy się zostawać sama w domu, bardzo się do mnie przykleiła, nieufnie odnosi się w stosunku do obcych - również do mojego współlokatora - ale powolutku oswaja się z nowym otoczeniem ;) Ogółem rzecz biorąc, chyba jest jej tutaj dobrze. Jutro konsultacja, trzymajcie kciuki! Quote
Energy Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 [quote name='Marlena:)']Jutro konsultacja, trzymajcie kciuki![/QUOTE] Oj ja trzymam bardzo mocno! Marlena może nie samo załatwianie się co wymuszona pozycja powoduje ból? Bo mam nadzieję, że w organach wewnętrznych jest ok... Przypuszczam, że nigdy nie było jej jeszcze tak dobrze jak u Ciebie, Marlena:loveu: Zadra nie ma za co:lol: Quote
muzzy Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 A można prosić dane do przelewów? Koleżanka z dzikich rejonów świata (Londyn) zaoferowała, że być może mogłaby coś pomóc :) Co prawda oferta dotyczyła innego psiaka, ale zaproponowałem jej również zaglądnięcie do Nelki. Quote
Energy Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 Muzzy poszło konto na pw, dziękuję za Nelkę:loveu: Quote
muzzy Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 [quote name='Energy']Muzzy poszło konto na pw, dziękuję za Nelkę:loveu:[/QUOTE] Dzięki! Proponuję podać dane do przelewu również na pierwszej stronie. Będzie łatwiej dla kogoś, kto chciałby pomóc. Quote
zadra Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 [quote name='Energy']Oj ja trzymam bardzo mocno! Marlena może nie samo załatwianie się co wymuszona pozycja powoduje ból? Bo mam nadzieję, że w organach wewnętrznych jest ok... Przypuszczam, że nigdy nie było jej jeszcze tak dobrze jak u Ciebie, Marlena:loveu: Zadra nie ma za co:lol:[/QUOTE] Czekamy wieczorem na wiadomości. Quote
Isadora7 Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 [quote name='Isadora7']To może globalnie ktos zrobi trasę. Kenel jest niezbędny a 15 kilo karmy tez nie w kij dmuchał (dobrej karmy)[/QUOTE] A ja się zacytuję Quote
muzzy Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 Koleżanka, która wyraziła chęć pomocy finansowej, zapytała mnie: "Ile kosztuje ta operacja i co to są podklady?". Mogę prosić o krótką odpowiedź na wątku? Z góry dzięki. Quote
Recommended Posts