Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 556
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tola ma problemy z logowaniem.Nie może sie zalogowac na dogo,a wszystkie jej posty występuja pod nickiem męża-makabi.Juz napisałm do moderatora z prośbą o pomoc.

Posted

Energy dysponuje moim kontem - teraz rzadziej na bf będę, więc w razie czego piszcie do niej ;)
Rozliczenia będą na bieżąco.
filodendronku - już wysyłam PW i dziękuję baardzo w imieniu małej czarnej łobuzicy :)

Posted

[quote name='Isadora7'][B]A ja mam pytanie czy jest ktoś w stanie pomóc Neli i Marlenie i dowieźć z Konstancina 15 kilo karmy dla Nelli?[/B][/QUOTE]

[quote name='Marlena:)']A najlepiej jeszcze z Ursynowa kennel dla Nelki![/QUOTE]

To może globalnie ktos zrobi trasę. Kenel jest niezbędny a 15 kilo karmy tez nie w kij dmuchał (dobrej karmy)

Posted

Marlena:) jak dzisiaj Nelka? Już nie chcę dzwonić:oops:
Filodendron dzięki:loveu: pamiętaj omijaj klinikę chirurgii na Głębokiej!!!

Tak gdyby ktoś mógł wspomóc malutką, to oczywiście służę kontem Marleny:lol:

Posted

[quote name='Marlena:)']Energy dysponuje moim kontem - teraz rzadziej na bf będę, więc w razie czego piszcie do niej ;)
Rozliczenia będą na bieżąco.
filodendronku - już wysyłam PW i dziękuję baardzo w imieniu małej czarnej łobuzicy :)[/QUOTE]
Energy dziekujemy za pomoc.

Posted

Maleńka ma się świetnie, apetyt dopisuje, załatwia się dobrze, chociaż koopa sprawia jej ból ...
Humorek dopisuje, a w nocy maleńka śpi ze mną, jak reszta psów, ciągle czuwam, żeby nie kręciła się i nie rozrabiała, ale powstrzymanie szczenięcia jest nieco trudne :roll:
Nela uczy się zostawać sama w domu, bardzo się do mnie przykleiła, nieufnie odnosi się w stosunku do obcych - również do mojego współlokatora - ale powolutku oswaja się z nowym otoczeniem ;)

Ogółem rzecz biorąc, chyba jest jej tutaj dobrze.

Jutro konsultacja, trzymajcie kciuki!

Posted

[quote name='Marlena:)']Jutro konsultacja, trzymajcie kciuki![/QUOTE]

Oj ja trzymam bardzo mocno!

Marlena może nie samo załatwianie się co wymuszona pozycja powoduje ból?
Bo mam nadzieję, że w organach wewnętrznych jest ok...
Przypuszczam, że nigdy nie było jej jeszcze tak dobrze jak u Ciebie, Marlena:loveu:
Zadra nie ma za co:lol:

Posted

A można prosić dane do przelewów? Koleżanka z dzikich rejonów świata (Londyn) zaoferowała, że być może mogłaby coś pomóc :) Co prawda oferta dotyczyła innego psiaka, ale zaproponowałem jej również zaglądnięcie do Nelki.

Posted

[quote name='Energy']Muzzy poszło konto na pw, dziękuję za Nelkę:loveu:[/QUOTE]
Dzięki! Proponuję podać dane do przelewu również na pierwszej stronie. Będzie łatwiej dla kogoś, kto chciałby pomóc.

Posted

[quote name='Energy']Oj ja trzymam bardzo mocno!

Marlena może nie samo załatwianie się co wymuszona pozycja powoduje ból?
Bo mam nadzieję, że w organach wewnętrznych jest ok...
Przypuszczam, że nigdy nie było jej jeszcze tak dobrze jak u Ciebie, Marlena:loveu:
Zadra nie ma za co:lol:[/QUOTE]
Czekamy wieczorem na wiadomości.

Posted

Koleżanka, która wyraziła chęć pomocy finansowej, zapytała mnie: "Ile kosztuje ta operacja i co to są podklady?". Mogę prosić o krótką odpowiedź na wątku? Z góry dzięki.