Nooks Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Mam paypal! Tylko chyba musze miec adres emailowy zeby wplacic payplalem? Quote
obraczus87 Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 [quote name='Nooks']Mam paypal! Tylko chyba musze miec adres emailowy zeby wplacic payplalem? Wyslij do mnie - [email protected] :) Quote
obraczus87 Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Nooks napisał(a):30 zl wplacone! Dziekujemy :) Quote
Aga-33-76 Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 [FONT=Calibri]Kochani, przeciwności losu z jakimi spotkałam się ostatnio, uniemożliwiają mi dalszą pomoc w postaci miesięcznej deklaracji w kwocie 10 zł. Niestety nie będę mogła dokonywać wpłat, począwszy od miesiąca grudnia, przepraszam kochany psiaku…[/FONT] [FONT=Calibri]Ja się odkuję i tu jeszcze wrócę …[/FONT] Quote
mala_czarna Posted November 30, 2010 Author Posted November 30, 2010 [quote name='Nooks']30 zl wplacone! Dziękujemy pięknie :) [quote name='Aga-33-76'][FONT=Calibri]Kochani, przeciwności losu z jakimi spotkałam się ostatnio, uniemożliwiają mi dalszą pomoc w postaci miesięcznej deklaracji w kwocie 10 zł. Niestety nie będę mogła dokonywać wpłat, począwszy od miesiąca grudnia, przepraszam kochany psiaku…[/FONT] [FONT=Calibri]Ja się odkuję i tu jeszcze wrócę …[/FONT] Aga, mnie nic nie musisz tłumaczyć, doskonale Cię rozumiem. Od siebie mogę tylko zyczyć, żeby wszystko zaczęło się jakoś układać :buzi: Quote
mala_czarna Posted November 30, 2010 Author Posted November 30, 2010 Doszła jednorazowa wpłata od kakadu - Pięknie dziękuję!!! :) Quote
mala_czarna Posted November 30, 2010 Author Posted November 30, 2010 Zapraszam na bazarek dla Spajkusia. Dzisiaj wymodziłam taki mały (3 pary kolczyków i zawieszka są od Dorotki), w sobotę, albo jeszcze póniej :) będzie z dużą ilością filmów i książek :) http://www.dogomania.pl/threads/197319-Bi%C5%BCuteria-kosmetyki-na-hotel-dla-Spajka-do-11-grudnia-do-godz.-22 Quote
wasabi81 Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Zapisuje sobie Spajkusia... ( biedactwo wabi sie jak nasz psiak:-() Narazie poprosilam na innym watku o banerek dla niego... Quote
mala_czarna Posted November 30, 2010 Author Posted November 30, 2010 wasabi81 napisał(a):Zapisuje sobie Spajkusia... ( biedactwo wabi sie jak nasz psiak:-() Narazie poprosilam na innym watku o banerek dla niego... Bardzo dziękuję :) Mam nadzieję, że da radę wcisnąć gdzieś banerek:) Quote
wasabi81 Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 [quote name='blacky764']Banerek :) Slicznie dziekujemy!!! :-) Ale ekspresowe wykonanie!! Quote
mala_czarna Posted November 30, 2010 Author Posted November 30, 2010 Mało powiedziane, że ekspresowe :) To był superekspres! Pięknie dziękuję :) Quote
wasabi81 Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 mala_czarna napisał(a):Bardzo dziękuję :) Mam nadzieję, że da radę wcisnąć gdzieś banerek:) Dalo rade wcisnac banerek;-) Pachyder z mojego podpisu zwolnil miejsce dla Spajkusia, bo wczoraj niestety odszedl za TM:-( (Wiec juz nie szuka DT jak pisalo w banerku:-() Spajk to sliczny psiak... musi sie udac!!! Quote
mala_czarna Posted November 30, 2010 Author Posted November 30, 2010 Bardzo mi przykro. Czasem zdarzają się takie smutne historie. Zbieramy pieniądze, organizujemy dt i wszystko na próżno :( Quote
ag2709 Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 oki, deklaruję 30 zł -> od jutra spróbuję coś jeszcze dorzucić w miarę możliwości. tylko proszę o numer konta. Spajkuś już w hoteliku? Quote
mala_czarna Posted November 30, 2010 Author Posted November 30, 2010 Nie, jest w lecznicy bo niedawno była kastracja :) Poczeka do momentu zdjęcia szwów. Bardzo dziękuję za deklarację, i już przesyłam numer konta :) Jeśli możesz to napisz, że deklaracja za grudzień, bo ja myślę, że jak dobrze pójdzie to w sobotę lub w niedzielę będzie go można zawieźć. Quote
fochu Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 20 zł przelane na chłopaka dziś zostało :) Quote
mala_czarna Posted November 30, 2010 Author Posted November 30, 2010 fochu napisał(a):20 zł przelane na chłopaka dziś zostało :) Dziękuję :) A może na bazarek zerkniesz? Niestety, książkowego jeszcze nie robiłam, ale jest w planach :) Quote
fochu Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 mala_czarna napisał(a):Dziękuję :) A może na bazarek zerkniesz? Niestety, książkowego jeszcze nie robiłam, ale jest w planach :) zerknę zerknę :) może coś wypatrzę dla siebie Quote
kakadu Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 mala, czy doszlo 20 zlotych z mojego bazarku? jesli tak to daj prosze znac o tym na watku bazarkowym i watku esti/misi - dziekuje tu masz linki: http://www.dogomania.pl/threads/104349-Horror-nie-zblizy%C5%82-sie-po-raz-trzeci.-Miniaturowa-Misia-uratowana-i-ma-DOM/page43 http://www.dogomania.pl/threads/195389-koniec!-WSZYSTKO-OD-2-Z%C5%81OTYCH!-na-esti-w-dt-u-kany-do-6-11/page12 dziekuje Quote
mala_czarna Posted December 1, 2010 Author Posted December 1, 2010 [quote name='kakadu']mala, czy doszlo 20 zlotych z mojego bazarku? jesli tak to daj prosze znac o tym na watku bazarkowym i watku esti/misi - dziekuje tu masz linki: http://www.dogomania.pl/threads/104349-Horror-nie-zblizy%C5%82-sie-po-raz-trzeci.-Miniaturowa-Misia-uratowana-i-ma-DOM/page43 http://www.dogomania.pl/threads/195389-koniec!-WSZYSTKO-OD-2-Z%C5%81OTYCH!-na-esti-w-dt-u-kany-do-6-11/page12 dziekuje Doszło, już zapisałam i podziękowałam :) Idę na wątki. Quote
kakadu Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 mala_czarna napisał(a):Doszło, już zapisałam i podziękowałam :) Idę na wątki. przepraszam cie, nie zuwazylam :oops:; nie chodzi mi o podziekowania tylko, ze nie chce zeby sie ktos przyczepil, ze nie wiadomo gdzie sa te pieniadze z bazarku; 50 zl poszlo na sterylkowy fundusz, 20 zl dla ciebie, jeszcze mi pare zlotych zostalo, ale musze poczekac na ostatnia wplate ;) Quote
mala_czarna Posted December 1, 2010 Author Posted December 1, 2010 Spokojnie, wiem, a podziekować moge i kilka razy, bo w przypadku Spajka każdy grosz jest na wagę złota ;) Quote
Recommended Posts