Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Calibri]Kochani, przeciwności losu z jakimi spotkałam się ostatnio, uniemożliwiają mi dalszą pomoc w postaci miesięcznej deklaracji w kwocie 10 zł. Niestety nie będę mogła dokonywać wpłat, począwszy od miesiąca grudnia, przepraszam kochany psiaku…[/FONT]
[FONT=Calibri]Ja się odkuję i tu jeszcze wrócę …[/FONT]

Posted

[quote name='Nooks']30 zl wplacone!

Dziękujemy pięknie :)

[quote name='Aga-33-76'][FONT=Calibri]Kochani, przeciwności losu z jakimi spotkałam się ostatnio, uniemożliwiają mi dalszą pomoc w postaci miesięcznej deklaracji w kwocie 10 zł. Niestety nie będę mogła dokonywać wpłat, począwszy od miesiąca grudnia, przepraszam kochany psiaku…[/FONT]
[FONT=Calibri]Ja się odkuję i tu jeszcze wrócę …[/FONT]

Aga, mnie nic nie musisz tłumaczyć, doskonale Cię rozumiem. Od siebie mogę tylko zyczyć, żeby wszystko zaczęło się jakoś układać :buzi:

Posted

wasabi81 napisał(a):
Zapisuje sobie Spajkusia... ( biedactwo wabi sie jak nasz psiak:-()

Narazie poprosilam na innym watku o banerek dla niego...

Bardzo dziękuję :) Mam nadzieję, że da radę wcisnąć gdzieś banerek:)

Posted

mala_czarna napisał(a):
Bardzo dziękuję :) Mam nadzieję, że da radę wcisnąć gdzieś banerek:)

Dalo rade wcisnac banerek;-)
Pachyder z mojego podpisu zwolnil miejsce dla Spajkusia, bo wczoraj niestety odszedl za TM:-( (Wiec juz nie szuka DT jak pisalo w banerku:-()

Spajk to sliczny psiak... musi sie udac!!!

Posted

Nie, jest w lecznicy bo niedawno była kastracja :) Poczeka do momentu zdjęcia szwów. Bardzo dziękuję za deklarację, i już przesyłam numer konta :)
Jeśli możesz to napisz, że deklaracja za grudzień, bo ja myślę, że jak dobrze pójdzie to w sobotę lub w niedzielę będzie go można zawieźć.

Posted

mala_czarna napisał(a):
Dziękuję :)
A może na bazarek zerkniesz? Niestety, książkowego jeszcze nie robiłam, ale jest w planach :)

zerknę zerknę :) może coś wypatrzę dla siebie

Posted

[quote name='kakadu']mala, czy doszlo 20 zlotych z mojego bazarku? jesli tak to daj prosze znac o tym na watku bazarkowym i watku esti/misi - dziekuje
tu masz linki:
http://www.dogomania.pl/threads/104349-Horror-nie-zblizy%C5%82-sie-po-raz-trzeci.-Miniaturowa-Misia-uratowana-i-ma-DOM/page43
http://www.dogomania.pl/threads/195389-koniec!-WSZYSTKO-OD-2-Z%C5%81OTYCH!-na-esti-w-dt-u-kany-do-6-11/page12
dziekuje

Doszło, już zapisałam i podziękowałam :) Idę na wątki.

Posted

mala_czarna napisał(a):
Doszło, już zapisałam i podziękowałam :) Idę na wątki.

przepraszam cie, nie zuwazylam :oops:; nie chodzi mi o podziekowania tylko, ze nie chce zeby sie ktos przyczepil, ze nie wiadomo gdzie sa te pieniadze z bazarku; 50 zl poszlo na sterylkowy fundusz, 20 zl dla ciebie, jeszcze mi pare zlotych zostalo, ale musze poczekac na ostatnia wplate ;)