Syla Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Kama już o nic nie prosi :-(Przeczytałam to na wątku Koszyczka, Apsa napisała: Kama (ta z rakiem kości czaszki, nie z geriatrium) została jednak uśpiona Quote
Cajus JB Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Jeśli to prawda to nie wiem co napisać. Kama Żegnaj Przyjacielu Psie Quote
__Lara Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 [quote name='Syla']Kama już o nic nie prosi :-(Przeczytałam to na wątku Koszyczka, Apsa napisała: Kama (ta z rakiem kości czaszki, nie z geriatrium) została jednak uśpiona Tak strasznie przykro :( nie udało się pomóc :( Quote
DuDziaczek Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 żegnaj kochana... [*] dzisiaj jest jakiś fatalny dzień... :( :placz: kamusia, leonek... [*] [*] [*] Quote
KWL Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Kama została jednak uśpiona wczoraj wieczorem :-( Żegnaj wesoła suniu...ciesz się zieloną łąką za TM Quote
Cajus JB Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 morisowa dała Jej nadzieję. Jeden z największych darów jaki może ofiarować człowiek. Z każdym ratowanym życiem ta nadzieja będzie odżywać. Quote
asiaf1 Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 o matko, brak słów :-(. żegnaj kochana :-(:-(:-( Quote
Alekssandra Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Gdyby moja Tortilka zachorowała, wyglądałaby tak jak Kama, cieżko mi było napisać to co napisałam ale ona już nie cierpi. Żegnaj suniu :-( Morisowa jesteś Aniołem bo działasz gdy inni wątpią. Jest mi strasznie przykro, ze ludzie oddają swoje psy w takim stanie, co tacy ludzie mają w głowach? Quote
Plicha Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Boże :( miałam nadzieję że uda jej się pomóc :( brak mi słów... Quote
AlfaLS Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Ja też miałam nadzieję, że ten czas, który jej został spędzi poza schroniskiem :-(. Śpij suniu spokojnie.......:-(:-(:-( Quote
ulvhedinn Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Cholera. A byłam na dobrej drodze do przekonania cioci...... ['] Quote
kakadu Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 zegnaj malenka; mialam nadzieje, ze sie jednak uda... Quote
morisowa Posted November 16, 2010 Author Posted November 16, 2010 Wiadomość spadła na mnie naprawdę niespodziewanie i mnie całkiem dobiła. Przywykliśmy, że w tym schronisku problem jest w drugą stronę - cierpiące psy w strasznym stanie czekają dniami i tygodniami na eutanazję. A z Kamą tak się pośpieszyli... Akurat z psem, który chciał jeszcze powalczyć, z psem, który był w lepszym stanie niż kilka innych czekających w geriatrium na wybawienie śmierci, z psem, któremu znaleźlibyśmy miejsce - mocno w to wierzyłam. Los bywa okrutny. Bo nie winię lekarza, który to zrobił. Kama ['] pozostanie w mojej pamięci, w moim sercu. Choć znałam ją tak krótko, wyjątkowo mnie ujęła. Żegnaj :-( Quote
toyota Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 Strasznie to przykre :-( Nie chodzi o decyzję weterynarza , z pewnością była słuszna. Ale to choróbsko i jednak samotność w schronie , pomimo kilku dobrych ludzi , to jednak była sama z tą ciężką chorobą i bólem :-(:-(:-(. Quote
APSA Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Rosette to także suczka ze schroniska, także z nowotworami, także błagająca o cud... Póki co nie zapisano na nią wyroku, ale w każdej chwili jej stan może się pogorszyć i sunia może odejść samotna i niekochana :-( http://www.dogomania.pl/threads/196740-ROZETKA-umieraj%C4%85ca-nowotworowa-sunia-czeka-na-cud Quote
morisowa Posted June 9, 2011 Author Posted June 9, 2011 Kama nie dostała szansy, nic nie można dla niej zrobić, było za mało czasu, by wtedy coś zrobić. Jaśmin dostał szansę. Zabrałam go bez deklaracji, by nie podzielił losu Kamy. Teraz prosimy o wsparcie. Jaśmin 5 lat stracił w schronisku. Teraz ma guza w głowie ale bardzo chce żyć! Dostał szansę, korzysta z każdej chwili w domowym hoteliku. Jest szczęśliwy. Ale brakuje kasy na karmę, kolejne badania, leki, które stale przyjmuje, suplementy poprawiające mu komfort życia.... Bardzo proszę o choć odwiedzenie wątku, kliknij baner wątku i/lub kociego bazarku ! Quote
Recommended Posts